- 11 Kasım 2015
- 465
- 264
- 33
- 37
- Konu Sahibi yaralikelebekk
-
Amin inş...Hormonlar etkisini gostermeye baslamis. Bosver diyecegim de onca sey bosverilemez elbet en azindan nasil anne olunmayacagini nasil sevgi ile cocuk buyutmen gerektigini ogrenmissin. Allah kavustursun..
Çok kötü bir anneniz varmış tabi anne denirse. Bazıları sadece doğuruyor maalesef ki, böyle anne olunduğunu sanıyorlar. Olsun siz de bu sayede nasıl anne olunur onu çocuğunuzla birlikte annenize öğreteceksiniz eminim. Düşünmemeye çalışın ki evladınız da sizinle beraber üzülmesin karnınızda.
Evet çoook iyi biliyorum ben nasıl anne olunmaz!!! Kuzumun ayağına taş deymesinÇok kötü bir anneniz varmış tabi anne denirse. Bazıları sadece doğuruyor maalesef ki, böyle anne olunduğunu sanıyorlar. Olsun siz de bu sayede nasıl anne olunur onu çocuğunuzla birlikte annenize öğreteceksiniz eminim. Düşünmemeye çalışın ki evladınız da sizinle beraber üzülmesin karnınızda.
Ne güzel yazmışsınız duygularınızı.... Evet her doğuran ana olamıyor. Ben bi tek rabbime sığındım. O vardı yanımda. Çok şükür o g0nler bittii ama beni de bitirdi. Kuzucumun ayağına taş gözüne yaş deymesinKotu bir cocukluk gecirmissiniz.. tabiri caizse tüm hayatinizi etkileyecek bir cocukluk..
malesef ki her doguran ana olamiyor.. Annelik o kadar kutsal ki her duamda ederimm.. Allah im sen hakedene evlat nasip et diye.. O minicik kalpleriyle bir sevgi bir sefkat bekleyen yavrulari hor gorup siddetle terbiye edecegini sanan mahlukat ebeveynler var malesef..
Dogacak minigine oyle guzel bir anne olacaksin ki ins.annen bunu gorup ici ciz edecek ve inan ki o vicdan azabi ona yetecekk..
Hic sormuyorum annen kotu biseyler mi yasadi ki boyle davrandi sana diye , ne yasarsa yasasin gercek anne evladina kan kustum kizilcik serbeti ictim der..
Allah im anneligimizi sonuna kadar layikiyla yerine getirmeyi nasip etsin ins.
Yasadiklarinizi unutmak cok zor imkansiz hatta.. ne guzel ki esiniz cok iyi birisiymis..
Allah yuzunuzu esinizle ve dogacak cocugunuzla guldursun ins.
Hamilesiniz, gecmise takili kalmayin , ugraslar edinin.. Allah muhafaza olumsuz etki edebilir yavrunuza bu durum..
Onu dusunun , uzulmeyin, takilmayin gecmise..
Allah saglikla kucaginiza almayi nasip etsin ins..
Rabbim nasip eder ben de anne olacağım. Ama ben daha karnımdayken ona nasıl bağlıyım onun herşeyini nasıl düşünüyorum. Gel gelelim benim anneme !!!! Ben evin en büyüğü en sevilmeyeni dışlananı hor görüleniannem takıntılı biriydi. Babamla kavga etse gelir beni döver. Kardeşlerim hasta olsa benden bilir beni döver. Kısacası gökten taş yağsa benden bilip beni döverdi. Genç kızlığımda backlarım oklavayla vurduğu için hep mor olurdu. Saçlarım hep az olurdu çünkü yolardı avuç avuç. Kışın ev sobacı olduğu için evin en soğuk odasında titreye titreye ben uyurdum. Amaaan daha neler neler. Yazarken bile aklıma geldikçe psikolojim altüst oluyo. babamı soracak olursanız o hep beni korudu. Ah babam canım babam. Ama o hep babam yokken yapardı yapacağını. evlendim... çok şükür eşim iyi insan. Yüzüm güldü onunla şimdi kuzucumu bekliyorum. Ama bunlar bu yaşadıklarım benim hiç içimden çıkmıyo. nasıl dayanmışım diyorum. Ama Rabbim sabrını vermiş demekki. Şimdi bana karşı daha iyi ama ben unutmadım anne ettiğin zulümleri ben UNUTMADIM
Üvey değilim... ama keşke olsaydım o zaman en azından üvey de yaptı derdim.Üvey olmadıgından eminmisin ?
Bundan sonra herşeyiniz çok güzel olur İnşallah
Ben lafa razıydım ettiği eziyetler...Ah canım evin büyüğü olmak zor işte seninkine benzer şeyler yaşadım ama ben dayak yemedim
Sadece fazla sorumluluk yükledi annem bana hala içimden atabilmis değilim
Arada anlatıyorum bilmiyorum ki kızım çokmu cahildim acaba diyor
Asla kızıma yapmam 11yasindaydim bir yaşındaki kardesime bakiyordum annem yarim gun çalışıyordu yasitlarim parklarda oynarken ben kardeşime bakıyordum
Daha bir sürü şey şimdi 11yasinda bir çocuğa bebek birakilirmi asla
Ev işine yardım ediyordum temiz olmayınca bir sürü laf
Yüzleşmedim gerek duymadım o utansın yaptıklarından. Şimdi vicdan azabı çekiyo ama neye yararHiç yüzleştiniz mi annenizle? Şimdi aranız nasıl?
Çok üzüldüm ama anne baba seçilemiyor malesef. En azından sizin bebeğiniz şanslı. Onu çokkk sevecek bir annesi olacak.
Sağlıkla gelsin inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?