- Konu Sahibi yabangulumZ
-
amin canım işallah düzelir.benim konuşmam filan kar etmiyorki aynı hep aynı..ALLAH annenin yar ve yardimcisi olsun ..
ne denirki bu duruma bilmiyorumki ..
hayirlisiyle kardesin geldigi zaman .. sen bi otur konus kardesinle .. belki faydasi olur ..
insallah hersey düzelir canimm .. a.s.
kardeşim 23 eşide 22 yaşında gelinmizde çok iyi biri.sesi soluğu çıkmaz hiç ne yapsa hemen eşine söyler birinden duyunca daha çok kızmasın diye.hiç bi yere izin vermiyor kapıdan dışarı bile çıkmıyor kız..kardeşiniz eşie neden güvenmiyo ki.biyere gtmesine engel olmak çk kötü ama ya.kaç yaşnda insan sonçta
canım kardeşim biliyor her şeyi ama tekrar tekrar kulağına gelmesi kıskanç yaptı.yoksa allah var gelinimizin bulunacağı yok..Annelerın sabrı kımse de yok zaten..
Teyzelerının yaptıgı cok gunah.. Fıtne en buyuk gunahlar arasındadır..
Allah ıslah etsın..Annecıgıne sabır versın ınsallah.. Doğruları konusun soyleyın abınıze..
Onlar kandırıyor da sız nasıl ınandıramıyorsunuz cabalyın canım gelının bır hatası olmadıgına..
Tabı gercekten oyleyse.. gelıne de zor sıze de abınıze de...
amin canım annem çok üzüldü.benim evlenmemde teyzelerim yine başrolde zehir ettiler düğünü filan ben geçtim bu defa kardeşimle uğraşıyorlar..erkek dolduruşa gelir allah korusun.canimmmm benim kiyamam sanada annenede
cok zor bir durum ya
valla okuyunca cok üzüldüm
annene sabirlar diliyorum
gerci cogu gitmis azi kalmis
ama birde kardesin gelincede böyle yapmaya dvm ederse cok zor olur
sorun teyzelerinizden kaynaklanıyor madem, teyzelerinizle konuşsanız siz ya da özellikle anneniz bu şekilde davrandıklarında yaşadığınız sorunları, bilmiyorlardır belki yaptıklarının sonucunu
yok bilerek yapıyorlarsa zaten apayrı bi konu eğer öyleyse kardeşinizle konuşup onun gözünü açmak en doğrusu gibi görünüyor
benimde kardeşim galiba eşi her gün biyerde sanıyor.babamgil köye gideceklerdi gelinimizn annesigilde orda kardeşim izin vermedi eşine.babamgilde gitmediler niye f...getirmediniz derler diye.haklı olarak soracaklar kızları sonuçta.asker beklemek çok zormuş..Bilmem mi.. Kardeşimde asker benim.. Bizimki evli değil ama
Bize yapmadığını bırakmıyor.. Kaprisli sürekli..
Ondan bundan duyduğun bizde yapıyoruz sanıyoklava:
Allah yardımcınız olsun :teselli:
biliyor babamla tartıştığını annem söylemiş.kardeşimde telf.kapatacam bi daha sesinizi duymayacam demiş.konuşsamda aynı değişmiyorkii..Anneler arada kalıyor çoğu zaman,teyzelerin çok ayıp etmişler,ayıptan öte günah aslında.
Kardeşine telefonla ulaşabildiğin zaman bir kaç birşey söylersen belki işe yarar.Annenin çok üzüldüğünü,babanla tartıştığını söyle.Neyse ki iki ayı kalmış,çabucak geçsin anneciğin de kurtulsun arada kalmaktan.
İnşallah düzelir canım yakında,Allah yardımcınız olsun.
haklısın bi başkası olsaydı bir dakika bile durmazdı.Anneniz arada kaliyor..kardesinizide anlayamadim anne ve babasiyla gidecek kiz neden izin vermiyor ki bence bu tavirlari kizi biktirir sonunda ne olur bilemem..anne baba cocugunu atamaz nasilsa onu öyle yada böyle kabul ederler ama bu kadar skistirmaya oraya gitme buraya gitme esir hayati yasayan bir kiz cok dayanmaz gibime geldi(hakli olarak)
yabanım annene üzüldüm bak
hayırlısıyla kardeşin askerden gelsinde annen ve baban karşılarına alıp konuşsunlar...
hem annen ve baban gelininizin yanında anlamadım onlarla berabermi dışarı çıkmasına izin vermiyo...
pes yani...
olan annenize oluyo...
teyzenler neden burunlarını sokuyorlar...
benim bildiğim teyze anne yarısıdır...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?