ah annem ah.

amin canım.bilmiyorumki güvenmiyormu eşine.artık nasıl güven verir bilemem kız kapıdan adımını dışarı atmıyor sonra konuşursan konuşan biri.bunun güvenle alakası yok artık uzak olduğu içinmi böyle yapıyor bilmiyoruz..tek biildiğim annemi çok üzdüğü..
valla canım kim konuşursa konuşsun değişmez kendi başına buyruk davranıyor..
işallah canım umarım düzelir.ben gelinimizede çok üzülüyorum ama annem boş yere üzülüyor o beni çok fazlasıyla üzüyor...annem çok çekti.hiç bir anne kendini üzsün diye çocuk sahibi olmaz..
ah canım ya üzüldüm

teyzelerinde akılarından zoru varmış çocuğu dolduruyorlar

ALLAH ssabır versin canım beni,m
ben artık bişey diyemiyorum teyzelerime allah ıslah etsin.içimde bi kin vardı arttı iyice..
evet dışarda söylenenlere inanıyor eşine güvense annesi babasına emanet hiç karışmaz.benim kaynanam bana şuraya gidelim diyecek eşim yok diyecek asla karışmaz eşim.ama kardeşim acayip biraz..

bende üzme kendini diyorum az kaldı diyorum annem size az kalmış geliyor diyor.ben ne zaman annemgile gittiysem kardeşim eşiyle konuşurken mutlaka kızmak için bahane
bulur.yaklaşık 1 ay önce gelinimizin kız kardeşi köyde gelmiş annemlerde kalıyordu benimde 4 tane erkek kardeşim olduğu kız rahat etsin diye babam ablasıyla yatsın demiş.oda yatmış ablasıyla.biz oraya gitmiştik akşam aradı kardeşim biliyor baldızının orda olduğunu artık ağzından laf almak içinmi gelinimize yatarken üşüyormusun demiş.gelinimizde kız kardeşim benimle yatıyor deiş.kıyamet koptu.benim yatağımda kimse yatamaz demek yerimi doldurunlar varmış bir sürü şey.annem baban dedi demiş bu defa telf.babama verin babmlla konuşacam demiş.o zamanda misafir vardı annem veremem misafir var demiş.kızmalar,hakaretler havada uçuşuyor. söyle kardeşine yoksa ben söylerim demiş kızdığını.kapattılar tel.gelinimiz kardeşine söyledi kız oturuyor ama gözlerinde yaşlar bulgur bulgur akıyor.ablasıyla beraber yattığına ve geldiğine geleceğine pişman oldu 2 gün sonra gitti kız.işte böyle kız kardeşinden kıskanan bir insan herkesten kıskanır..

Nedir bu annelerin çektiği.. binbir çileyle doğur.. hayatından ödünler ver sonra gelsin böyle yapsın... ne denir ki...Allah akıl fikir versin annenede sabır canım...

Benim oğlum bana gelini hiçbir yere götürmeyin izin vermiyorum deseydi ben de oğlum o özgür bir insan köle gibi hapsedemeyiz tabi ki gezip dolaşacak derdim. Ayrıca güvenmediğin bir insanla hiç evlenmeseydin daha iyi derdim.

Kusura bakmayın ama kardeşinizin ciddi psikolojik sorunları var....
Yuh yani kızkardeşiyle yattı diye de kaga çıkarılırmı....
Ben annenize de üzüldüm ama geline daha çok üzüldüm. Sonuçta anneniz 2 ay daha katlanacak sonra evleri barkları ayrı....
Ama o kızcağız ömrü boyunca çekecek, tabii çekerse...
Ben olsam hayatta çekmem, daha doğrusu ben olsam böyle bir adamla da evlenmezdim. Bana inanıp güvenmeyecek teyzesinin lafıyla beni eve hapsedecek bir adam benim kocam olamaz...

QUOTE=Seloş;5400557]Benim oğlum bana gelini hiçbir yere götürmeyin izin vermiyorum deseydi ben de oğlum o özgür bir insan köle gibi hapsedemeyiz tabi ki gezip dolaşacak derdim. Ayrıca güvenmediğin bir insanla hiç evlenmeseydin daha iyi derdim.[/QUOTE]
canım laftan anlasa anlamıyorki çekip konuşasın.mecbur annemgilde dinlemek zorundalar

ilk başta böyle değildiki sonradan değişti.çok dolduruşa geliyor kendi mantığıyla hareket edemiyor..

çok üzüldüm.. zaten asker psikolojisi kimi erkek çook gergin oluyor. benmi kardeşimde 5 gün sonra gidicek inanılmaz gergin birde eşi olsaydı yanmıştık.

eşini evde tutarak koruduğunu kolladığını sanıyor. askerden gelince inşallah düzelir.

üzerine gitmemek gerek..

anneniz bir taraftan oğlu bir tarafta eşi arasında kalmış birde gelin de yanlarında olunca kaç parçaya bölünmüş.. çok üzüldüm.. Allah hayırlı teskereler bol sabırlar versin.

afedersin ama neden hersey söyleniyor kardeşine ozaman nerden bilecek ne yaptıklarınıki anne babanla gidiyo tek diil madem güvenmiyo nie alıp karı die eve tıkıyo yazık yaa bu zihniyetteki insanlara.

allah annenize ve kardesinizin esine sabir versin
acikcasi dedem hasta olacak bende gitmeyecegim
bende hakki varsa hasta yatagimda gelmedi deyip bana hakkini helal ederm????
valla zor bir durum
genelde anneler ceker zaten baskada kkiimseye birsey olmaz
allah sanada sabir versin

afedersin ama neden hersey söyleniyor kardeşine ozaman nerden bilecek ne yaptıklarınıki anne babanla gidiyo tek diil madem güvenmiyo nie alıp karı die eve tıkıyo yazık yaa bu zihniyetteki insanlara.

istediğimiz şu 2 ayın bir an önce bitmesi..annem çok ağladı hemde çok:çok üzgünüm::çok üzgünüm:allah hayırlı evlat nasip etsin herkese..

canım benim çok üzüldüm allah annene sabır versin......iyide bu teyzenlerin sizinle ne aıp veremediği var yazık deyilmi annene yaaaaaaaa....inşallah kardeşin sağ salim gelir askerden de işler düzleir

canım benim çok üzüldüm allah annene sabır versin......iyide bu teyzenlerin sizinle ne aıp veremediği var yazık deyilmi annene yaaaaaaaa....inşallah kardeşin sağ salim gelir askerden de işler düzleir

amin canım amin.valla bende bilmiyorumki ha bire kardeşimi dolduruyorlar allahım ıslah etsin ne diyim başka..

kardsin neden hic eesini dusunmuyor ?
kactı falan mı bu kız??
annesi babası yokmu özlüyorlardır onu??
görucu usulu mu evlendiler severek mi anlamadım??
kactı da ailesi sildi mi bu kızcagızı??

ay su elaleme sinir oluyorum yaa ortalıgı bulandırırlar yaaaaaaa

kardesin kıskanclık yapar tabii asker sonucda içi içini yiyordur.ama abartmıs anlasılan.

allah herkese sabır versin diyorum
bi gelse hayırlısıyla askerden de kardesin düzelir herşey insallahh

bazen bende diyorum
benim annemdede peygamber sabrı var diye
hep idare hep idare
allahım onlara yardım etsin annelerimize.

Kızın dedesi ameliyat olmuş ya , düğüne derneğe de gitmiyor ki sonuçta.
Aneniz arada kaldığını söylüyor söylemesine de dediğinize göre kardeşinize daha durum belirtilmeden anneniz izin vermez diye düşüncesini belirtiyor. Bunu söylemek yerine babanız gibi kardeşine durumu anlatsa , annelik hatrına rica etse bence kardeşiniz durumu kabul eder.
Ben yeterince çaba harcanmadığını düşünüyorum , yazık geininize de , hem koca hasreti çekiyor hem de kendi ailesini göremiyor. Yazık valla çok yazık..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…