- Konu Sahibi yabangulumZ
-
amin canım.bilmiyorumki güvenmiyormu eşine.artık nasıl güven verir bilemem kız kapıdan adımını dışarı atmıyor sonra konuşursan konuşan biri.bunun güvenle alakası yok artık uzak olduğu içinmi böyle yapıyor bilmiyoruz..tek biildiğim annemi çok üzdüğü..Canım ALLAH annene sabır versin çok zor bir annenin bunları yaşaması bir insan anne ve babasına da güvenmiyyecekde kime güvenecek.
Kardeşinde çok büyük sorun var bence şididen böyle ise sonu nasıl gider güvensiz bir evlilik olmaz ki.
İnşallah herşey yoluna girer canım üzülme.
valla canım kim konuşursa konuşsun değişmez kendi başına buyruk davranıyor..Kardeşin neden böyle yapıyor ki askerlik psikolijsi mi sanmam güvenmemek çok kötü birşey nereye kadar ne zamana kadar şimdi gelin ne derse haklı olanda zavallı annene oluyor tabi..
Kardeşine söz geçirecek dediğini dinleyecek bir büyük saydığı sevdiği kimse yokmu bir konuşsa
yazık kadına içine ata ata harap olmuş
işallah canım umarım düzelir.ben gelinimizede çok üzülüyorum ama annem boş yere üzülüyor o beni çok fazlasıyla üzüyor...annem çok çekti.hiç bir anne kendini üzsün diye çocuk sahibi olmaz..YABANIM BITENEM ...
olan hem annene hemde gelinize oluyor....
yazık degılmı ıkısınede....annen uzuluyor gelınınız hapıste gıbı....
askerlıgının bıtmesı yaklasmıs....allah sabrınızı artırsın canım...
ama o araya karısan laflarla dedıkodularla ortalıgı bulandıran...teyzelerınızıde allah ıslah etsın....
belkı kardesın askerlık psıkolojı olmusta olabılır...fakat eşi sıze emanetken...
böyle güvensiz olmasıda bır garıp....
teyzelerıne ınanmasıda....askerlık bıtsın işallah umarım düzelır....
allah bol bol sabır versın canım benım...
ben artık bişey diyemiyorum teyzelerime allah ıslah etsin.içimde bi kin vardı arttı iyice..ah canım ya üzüldüm
teyzelerinde akılarından zoru varmış çocuğu dolduruyorlar
ALLAH ssabır versin canım beni,m
evet dışarda söylenenlere inanıyor eşine güvense annesi babasına emanet hiç karışmaz.benim kaynanam bana şuraya gidelim diyecek eşim yok diyecek asla karışmaz eşim.ama kardeşim acayip biraz..bu nasıl zihniyet ya,
yani dışardan konuşanlara göre mi
hareket ediyor kardeşiniz...
madem her konuşulana inanıyor,neden evlenmiş bu kızla...
evet arada hep anneler kalır zaten,üzülen hep anneler olur...
teyzenler ya sizi çekemiyor ya da başkalarının üzülmesinden zevk alıyorlar...
bir şekilde abla olarak kardeşinize sizin de yaşadıklarınızı anlatarak,
akıl vermeniz,doğruyu göstermeniz gerekiyor gibi geliyor bana...
sevgiler...
Ne olursa zaten anneler çekerler senağlamasenağlamasenağlama
Teyzelere bak sen yaaakötükedihüsokötükedihüso
İnsan bir kötülüğünü duysa bil söyler mi yaaa
Nasıl akraba bunlar insanın aklına şeytan sokuyorlar
Kardeşinde çok kıskanç anlaşılan gelininize acıdım hem kendi dedesi hem annenlerle gidecek yinede izin çıkmıyor
Teyzeler rahattır şimdikötükedihüsokötükedihüsokötükedihüso
Ayol deliriyorum ben bu tip insanlara yaaa
Ne sokarlar burnlarını başkalarının özel hayatına anlamam
kötükedihüso
Üzme canım kendini şükür ki 2 ayı kalmış
Gelsin kardeşin düzelir inşallah herşey
Annende üzmesin kendini yaaa
Canım benim ya yazık annene
teyzelerinde aferdersin ama tam sopalık
goy goycu şeyler
Allahım annene sabır versin
üzmesin kendini
amin canım amin çok zor bir durum allah kimseye vermesin.allahım annem sabır versin...
Nedir bu annelerin çektiği.. binbir çileyle doğur.. hayatından ödünler ver sonra gelsin böyle yapsın... ne denir ki...Allah akıl fikir versin annenede sabır canım...
Kusura bakmayın ama kardeşinizin ciddi psikolojik sorunları var....
Yuh yani kızkardeşiyle yattı diye de kaga çıkarılırmı....
Ben annenize de üzüldüm ama geline daha çok üzüldüm. Sonuçta anneniz 2 ay daha katlanacak sonra evleri barkları ayrı....
Ama o kızcağız ömrü boyunca çekecek, tabii çekerse...
Ben olsam hayatta çekmem, daha doğrusu ben olsam böyle bir adamla da evlenmezdim. Bana inanıp güvenmeyecek teyzesinin lafıyla beni eve hapsedecek bir adam benim kocam olamaz...
çok üzüldüm.. zaten asker psikolojisi kimi erkek çook gergin oluyor. benmi kardeşimde 5 gün sonra gidicek inanılmaz gergin birde eşi olsaydı yanmıştık.
eşini evde tutarak koruduğunu kolladığını sanıyor. askerden gelince inşallah düzelir.
üzerine gitmemek gerek..
anneniz bir taraftan oğlu bir tarafta eşi arasında kalmış birde gelin de yanlarında olunca kaç parçaya bölünmüş.. çok üzüldüm.. Allah hayırlı teskereler bol sabırlar versin.
afedersin ama neden hersey söyleniyor kardeşine ozaman nerden bilecek ne yaptıklarınıki anne babanla gidiyo tek diil madem güvenmiyo nie alıp karı die eve tıkıyo yazık yaa bu zihniyetteki insanlara.
allah annenize ve kardesinizin esine sabir versin
acikcasi dedem hasta olacak bende gitmeyecegim
bende hakki varsa hasta yatagimda gelmedi deyip bana hakkini helal ederm????
valla zor bir durum
genelde anneler ceker zaten baskada kkiimseye birsey olmaz
allah sanada sabir versin
canım benim çok üzüldüm allah annene sabır versin......iyide bu teyzenlerin sizinle ne aıp veremediği var yazık deyilmi annene yaaaaaaaa....inşallah kardeşin sağ salim gelir askerden de işler düzleir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?