Ah annem…

Ben altın takıyorum diye show yapmamış kadın. Sizin bile haberiniz olmadan gitmiş takmış takısını. Kendince destek olmak istemiş. Anneniz gereksiz alınganlık yapıyor. Ayrıca ortada birşey yokken sizi Arada bırakıp neden üzüyor ki

Bebeğiniz hayırlı olsun öncelikle. Anneniz gereksiz alınganlık yapiyor. Kayinvalidenizde hiç art niyet görmedim. Torununa hevesle elinden geleni yapıyor. Bir de kadın gidip sessizce takmış ki anneniz sonradan dahil olmuş. Sanki cebinde altınla geziyor kadın, dünürümü görürsem takarım diye. Kv yapmasa, anneniz bu sefer iğne bile yapmadı diyecek. En iyisi duymayın, yorum yapmadan he deyip geçin.

normalde de alıngan midir ?

Canim yapacagin cok basit aslında imkanın varsa kendin altin al ve annene ver. Annene bunun ikiniz arasında oldugunu soyle. Kendisini kotu hissetmemesini, olsaydi onunda yapacağını bildigini soyle. Kv ne savunmadigini onunda ilk torun merakından bunlari yaptigini soyle. Altini onlarin da taktiği bir zamanda takar. Onunla alışverişe git onun beğendiği bir kac sey al, parayi kimin ödediğinin önemi olmadığını soyle ve ode. Onun hediyesi olmus olsun, torunu için birseyler almak istiyordur ama alamıyordur. Kendini daha iyi hissedecektir. Bende annemle gittim aldım, odiycem sonra sana dedi, tamam anne dedim. Parayi geri almadim. Birseyler secip aldığı için mutlu oldu.

Çok düşünceli bir kaynananız var, Allah herkese bu türden nasip etsin. Anneniz bir şeyler yapamadığı için mahcubiyetinden dolayı böyle tepki vermiştir. Sadece madden değil manende yanınızda olması yeterli zaten. Bunu ona tekrar tekrar söyleyip hissettirin. Bu arada kayınvalidenizi azıcık kıskandım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…