Ah babaanne

ayyyy
anneannemi gördüm
erkek kardeşim haksız olsa bile anneanne dese anneannem değneğiyle koşardı (bastonla yürüyor hızlı yürümeye çalışınca komik oluyor) kız eskiden erkek kardeşi olmayanı küçük de olsa yoksa kocaya almazlardı der hep

valla onlar da öyle yapacak birşey yok eski kafalar ama anneannem şimdi kızlarının eline baktığından yatalak oldu (kız illa ki geriyor oğlun olacak iyi güzel ama kızın da olacak tek çocuk olmaz diyor

ama biz küçükken bile alınmazdık.. çünkü kadın kızlarına da aynıydı oğlunu kayırırdı hep... dayım annemler iş yaparken gelir arkalarından tekme atıp kaçarmış annem der hep canımız yanardı anne diye biran da bağırırlarmış anneannem dayım vurduğunu görünce iyi be erkek çocuğu ne yapacak başka deyip haksız mı haklı mı sorgulamazmış bile (ama dayımın çocuğu olmadı erkenden de vefat etti(çok çekti adam hastalık olarak) )

oyyy gozunuz aydin , insallah sag salim kucaginiza alirsiniz bebisi.

babaanne artik yasli oldugundan , oda bi cocuk sayilir... e bide eskilerden kalma tercihleride var tabi, idare edeceksiniz . Yasi kac acaba? sonucta babaanne , yeri geldiginde tontondur dimi? ;)

Kendi kızı ve torunuyla yaşıyordu başka şehirde kavga etmiş oğlum bakar bana diyip buraya gelmiş. E ama oğlu bütün gün çalışıyor kim bakıyor gelini ama gelinin canına okuyor her yemeğe her harekete laf söylüyor. Kendi kızlarına da aynı davranıyor gerçi
Ama oğlu ve torunu yani eşim yanında olsun hiç sesi çıkmıyor herseyden memnun biri oluveriyor
allah akıl fikir versin inşallah. el sağlıklıgı edecegi yerde bide burun kıvırıyor.

Ne garip ....cinsiyeti erkek oldugunu ogrenen herkes ilk basta bir uzulduler..tuh ya...kiz olsaymis...sana kiz yakisirdi gibilerinden
yapmisti bana :) annem ve esimde bir hayal kirikligi aman aman..
Yalan yok bende kiz istiyordum ama ben cabuk alistim erkek fikrine....2 dakkami almadi :)

Baska aile olsa agirlimca altin takarlar erkek diye :D:D
Bunlar hiiiccccc :63::KK53:

kız ne takıyon allahını seversen ya aynı evde değilsin bırak ne yaparsa yapsın yaslı o cahillik işte o oyle görmüş öyle yapıyo yanlış ama farkında değil o yanlış oldugunun hiç laf anlatmaya calışmayın bence kafana da takma ben sağlıklı sıhhatli bi evlat sahibi oluyumda kız olsun isterse herkes karsıma gecip keske erkek olsaydı niye kız oldu diye sacmalasın ya da sevmesinler umurumun çeyreğinde bile olmaz ben evladıma kavustuktan sonra sağsağlim gerisi boş sinek vızıltısı

Buarada tebrik ederim canım benim , dış kapının dış mandallarına takılıp da huzurunu bozma, boşa üzme kendini. Sağlıkla büyür inşallah

Dis kapinin dis mandali :cool:
Istedigi gibi davransin. Madem oyle sizde esiniz ve kp yokken kotu davranin. Anlasin size yasattiklarini.
Kv niz ile de elti gibi oldunuz boylelikle. Ayni kv den cekiyorsunuz :KK22:ayrica guzel kizinizi saglikla kucaginiza alin ins :anneadayı::KK200:

yaşlı bunak dicem ama kafa iyi çalışıyo rol yapıyo, kp ve eşin inanmıyo size. baya kandırmış oyunculuk başarılı. cahiliye devrinde kalmış kendisi madem o ikiyüzlü davranıyo sende onun gibi yap. Allah hayırlı evlat versin

Back
X