İyi geceler, şu karantina günlerinde 15 gündür evdeyim dertlerde olunca dört duvara sığamıyorum yine uyku tutmadi, yine sizle dertleşmeliyim

ben lisedeyken babam iflas etmişti ve yıllarca kötü şeyler yaşadık icralar vs. Zamanla birşeyler düzeldi yine arada borclar cıkıyordu her neyse. Babamın kimsesi yok annesi babası ölmüs, annem ve 3 çocugundan baska kimsesi yok. Şuan annemde babamda çalisiyor. Ama babamın borçları bitmiyor anlayamıyoruz sorunca yalan söylüyor. Ben evleneli 2 sene oldu ve şuan çalismiyorum istediği zaman hep biriktirdiğim paradan verdim. Anneme hicbir sey anlatmıyor cünkü cok kötü kavga ediyorlar. Ben her para verdiğimde kimseye söyleme diyor ve asla geri de ödemiyor. Zaten kıyamadığım icin önemli degil sen iyi ol diyip duruyorum belki de hata bilmiyorum. Etrafindaki herkesten malesef borc alıyor ve ödemiyor. Ben evleneli 2 sene oldu. Ve bugun eşime yaptigim baskılar sonucu eşimden de borç aldigini öğrendim. Hatta kayınpederimden de almış ve ödememiş. Babamla çok sert bir sekilde konuşmayı düsünüyorum bir yandan da üzülüyorum çok yaşlandı bir anda çöktü birşey olmasından korkuyorum.
Ne yapabilirim anneme söyleyemem eminim boşanir evi terk eder gider artık canına tak etti onunda. Ne yapabilirim nolur bir yol gösterin