Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bu değil de öğrenciyken kartı unutmuşum. Ay makineden mi almadım düşürdüm mü diye çok telaslanmistim. Git bankaya saatlerce bekle et. Çok uğraşmıştım. İnsanlık hali. Hadi bu neyse. Kartı makineden niye almıyorsun. Şimdi kartı alinca iki kez kontrol ederim.Geçmiş olsun diyelim :) Olacağı olunca oluyor aksilik. Günde kaç tane insan sorunsuz kullanırken kimin aklına gelir ki kendinin sorun yaşayacağı![]()
Demek ki çakallar özellikle yüksek meblağları seçiyor. Benden sonra 100 lira çektiler hemen verdi. Benimkini cebe indirdi.Parayi ic etmis. Benimde para yatirirken cok basima gelir. Ilk seferinde hafta sonunda yakalnmistim. Yuklude bir meblag idi. Soguk terler dokmustum. Sonra alistim. Hesaba yatiriyorlar.
Şimdi ATM'ler önce kartı sonra parayı veriyor. Belli ki unutan çok :)Kartı unutmak da tehlikeli. Bu işlerde pek acele etmeyip sakince adım adım ilerlemek herkes için iyidir. 2 dakika erken gideyim diye uğraşınca aksine saatlerce uğraştırıyor hayat :)
Talihsizlik olmuş ama bu kadar üzülecek birşey yok bunda bende eski bankaciyim paranız bir iki güne hesabınıza yatar merak etmeyinBugün aheste aheste yolda yürüyordum. Yapmam gereken bir ödeme vardı. Oraya en yakın bankamatikten para çekeyim dedim. Meblağ biraz yüklüydü. Malum devir kötü iki sokak öteye giderken bile güvende hissetmiyoruz kendimizi.
Bankamatikten normal işlemleri yaptım kartı verdi ama o da ne. Bekle bekle para vermez. Elim açık öylece kalakaldım.bir süre şokun etkisinin geçmesini bekledim tabi. Kartı tekrar sokayım dedim almadı. Aha ne yapsam. Maaşın yarısı gitti.
Eşimi aradım hesaba bak hele böyle boyle oldu hesaptan düşmüş mü, düşmüş ya
Çağrı merkezini aradım bet sesli otomatik ses konuştu durdu. Görevliye bağlamadı bir türlü. Alçak bankamatik paraya kondu resmen.bayağı bir uğraştan sonra görevliyle konuştum. Büyük ihtimalle haznesine düşmüştür dedi. Açılınca bakıp hesaba aktaracaklarmis. Allah bilir ne zaman onda bilmiyor tabi. Kendime çok kızdım. Eşimle konuşuyorum sesim titriyor yola çöküp zırıl zırıl ağlamak istiyorum. Oğlanı almam lazım yapamam. Eşim neden moralini bozuyorsun hatan yok bir şeyin yok herkesin başına gelir diyor, ben daha da cöküyorum.
Bunu neden anlattim: Bacilar yüksek meblağlar cekecekseniz mutlaka şubenin bankamatiginden çekin.
Diğer sözüm size bankalar niye insanı o kadar meşgul ediyorsunuz?
Kaç dakika telefon başında çaresiz bekledim.![]()
Teşekkürler :) üzülme değil de sinir olma diyelim. Bir de bu operatörlerin sistemi çok değişmiş yıllardır aramıyorum. Şifre isteyince ne oluyoruz ya şifre istenmez ki normalde dedim. Meğer müşteri temsilcisine bağlamamak için neredeyse her şeyi otomatik yapmışlar. Şimdi bir şeyim yok şükür. Canım sağolsun hehe :))Hayatım relax :) Paran iade edilir merak etme, bu kadar kendini gerecek bir şey yok. Benim karta para yatırırken ATM kartımı ham diye yutuverdi. Ben de başında kalakaldım nolur nolmaz kartı kopyalamak için düzenek koymuşlardır falan dedim. Başında bekledim senin gibi 1000 saat müşteri hizmetlerine bağlanmak için, kayıp/çalıntıdan bağlanmama rağmen. Neyse kart iptal edildi, yenisini gönderdiler adrese. Bankada olan bir durumda seni mağdur etmezler hatta ertesi gün sana ulaşacaklarını düşünüyorum, hiç gerilme beybisi. Öpüldün. :)
Sağolun. Üzülme değil de ben tez canlıyımdir. Biraz ondan oldu. Bir de operatöre bir türlü bağlanamamak sinir etti. Üzüntü değil de sinirden daha çok :)Talihsizlik olmuş ama bu kadar üzülecek birşey yok bunda bende eski bankaciyim paranız bir iki güne hesabınıza yatar merak etmeyin
Ben de şüpheli işlemleri tusladim ama kredi kartıyla ilgili işlem yapacaktı. Yine bağlanmadı oradan.Basima 2 kez geldi. Oyle durumlarda ben supheli islemlere tikliyorum. Oteli turlu bekle sira gelsin. Parayi iade etmeleride zaman aliyor benim en az 4 isgunu surmustu.
Bugün aheste aheste yolda yürüyordum. Yapmam gereken bir ödeme vardı. Oraya en yakın bankamatikten para çekeyim dedim. Meblağ biraz yüklüydü. Malum devir kötü iki sokak öteye giderken bile güvende hissetmiyoruz kendimizi.
Bankamatikten normal işlemleri yaptım kartı verdi ama o da ne. Bekle bekle para vermez. Elim açık öylece kalakaldım.bir süre şokun etkisinin geçmesini bekledim tabi. Kartı tekrar sokayım dedim almadı. Aha ne yapsam. Maaşın yarısı gitti.
Eşimi aradım hesaba bak hele böyle boyle oldu hesaptan düşmüş mü, düşmüş ya
Çağrı merkezini aradım bet sesli otomatik ses konuştu durdu. Görevliye bağlamadı bir türlü. Alçak bankamatik paraya kondu resmen.bayağı bir uğraştan sonra görevliyle konuştum. Büyük ihtimalle haznesine düşmüştür dedi. Açılınca bakıp hesaba aktaracaklarmis. Allah bilir ne zaman onda bilmiyor tabi. Kendime çok kızdım. Eşimle konuşuyorum sesim titriyor yola çöküp zırıl zırıl ağlamak istiyorum. Oğlanı almam lazım yapamam. Eşim neden moralini bozuyorsun hatan yok bir şeyin yok herkesin başına gelir diyor, ben daha da cöküyorum.
Bunu neden anlattim: Bacilar yüksek meblağlar cekecekseniz mutlaka şubenin bankamatiginden çekin.
Diğer sözüm size bankalar niye insanı o kadar meşgul ediyorsunuz?
Kaç dakika telefon başında çaresiz bekledim.![]()
Sağolun. Beni panikleten şey müşteri hizmetlerine hemen ulaşamamak oldu. Şifre istedi falan. Dedim dolandırıcılık mi nedir. Sistem değişmiş sanırım.