- 14 Ocak 2012
- 11.857
- 73.540
- 798
Size de geçmiş olsun. İnşallah kısa sürede hallolur.4 gün içinde hesaba geçiyor para merak etme.Daha geçen hafta başıma geldi .
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Size de geçmiş olsun. İnşallah kısa sürede hallolur.4 gün içinde hesaba geçiyor para merak etme.Daha geçen hafta başıma geldi .
Bugün aheste aheste yolda yürüyordum. Yapmam gereken bir ödeme vardı. Oraya en yakın bankamatikten para çekeyim dedim. Meblağ biraz yüklüydü. Malum devir kötü iki sokak öteye giderken bile güvende hissetmiyoruz kendimizi.
Bankamatikten normal işlemleri yaptım kartı verdi ama o da ne. Bekle bekle para vermez. Elim açık öylece kalakaldım.bir süre şokun etkisinin geçmesini bekledim tabi. Kartı tekrar sokayım dedim almadı. Aha ne yapsam. Maaşın yarısı gitti.
Eşimi aradım hesaba bak hele böyle boyle oldu hesaptan düşmüş mü, düşmüş ya
Çağrı merkezini aradım bet sesli otomatik ses konuştu durdu. Görevliye bağlamadı bir türlü. Alçak bankamatik paraya kondu resmen.bayağı bir uğraştan sonra görevliyle konuştum. Büyük ihtimalle haznesine düşmüştür dedi. Açılınca bakıp hesaba aktaracaklarmis. Allah bilir ne zaman onda bilmiyor tabi. Kendime çok kızdım. Eşimle konuşuyorum sesim titriyor yola çöküp zırıl zırıl ağlamak istiyorum. Oğlanı almam lazım yapamam. Eşim neden moralini bozuyorsun hatan yok bir şeyin yok herkesin başına gelir diyor, ben daha da cöküyorum.
Bunu neden anlattim: Bacilar yüksek meblağlar cekecekseniz mutlaka şubenin bankamatiginden çekin.
Diğer sözüm size bankalar niye insanı o kadar meşgul ediyorsunuz?
Kaç dakika telefon başında çaresiz bekledim.![]()
Bazı bankaların robotik çağrıları cidden baş ağrıtıyor. Uzatıyor da uzatıyor. Bilgilerinizi alıp son aşamada bağlarlar müşteri hizmetlerine.
Hallettiyseniz sorun yok :)
Öyle valla. Normalde takmam şimdi her işlemde eyvah yine alamayacak miyim diye stres olacağım. Asıl mesele bankayla uğraşmak. O robotik ses ömür torpusu. Allah muhtaç etmesinValla her para yatırıp çekmede "acaba kartım şimdi kopyalanıyor mudur?" der yine de işlem yaparım..
Olacakla öleceğe çare yok. Şubeden halledilmiyorki her zaman..
O da bir taktik işteBen bazen kısa yoldan müşteri hizmetlerine bağlanmak için yanlış şeyler tuşluyorum. Operatör talebimi karşılayamasın karşıma insan çıksın diye![]()
Ben esasen kredi kartı kullanırım. ATM den az miktar çekerim. Ama ödemem vardı. Yüklü nakit gerekti ilk kez. Bu çağda pos cihazı kullanmıyorlar. Olacağı varmış olmuş ne yapalım. Banka şubesinden hiç para çekmedim.Kartınız varsa mümkün olduğunca ATM'yi kullanmaya özen gösterin. Hız olarak inanılmaz fark ediyor.
Ben 2 saat para çekmek için bekleyen kadınları biliyorum. Halbuki kartları var çantalarında. ATM kullanmak çok zor değil sizin zamanınıza yazık yani :)
Çat diye suratıma kapattı benim başka şey tuslayincaBen bazen kısa yoldan müşteri hizmetlerine bağlanmak için yanlış şeyler tuşluyorum. Operatör talebimi karşılayamasın karşıma insan çıksın diye![]()
Öyle valla. Normalde takmam şimdi her işlemde eyvah yine alamayacak miyim diye stres olacağım. Asıl mesele bankayla uğraşmak. O robotik ses ömür torpusu. Allah muhtaç etmesin
Çat diye suratıma kapattı benim başka şey tuslayinca![]()
O da bir taktik işte![]()
Sağolsun öyle söylenme huyu yoktur. Panikten ziyade operatörü arayınca şifre istedi. Direkt adımla hitap etti. Ya dedim acaba dolandırıcılık falan mi. Ona çok gerildim. Eşimle konuştum. Operatör ister ver dedi.tusladim ama zor bağlandım iş uzayinca gerildim. Serde tezcanlilik var. İşim hemen hallolmali. Konuştum ettim ama ben aşırı gerilince ağlarım huy. Onu bir şekilde dışarı atmam lazım. Kısa sureli bir telaşı yazarken mübalağa etmiş olabilirim affola :)Orda benim eşim olsa başımın etini yerdi (beceriksiz ilan ederdi beni halbuki her şeyi ona öğreten Benim) bravo eşinize... güzel destek olmuş ama siz neden panik oldunuz onu anlamadım güvenlik kamerasından bakıyorlar bu işlere
Ben ona müşteri hizmetlerine anlatmak istiyorum sorunumu diyorum, tamam edasıyla sakince bağlıyorBen bilmiyorum ki derdimi sana anlatayım da 2 kelimeden anla..![]()
Çok ayıp değil mi amaAaa terbiyesiz operatör ana menüye döndüreydi bari![]()
Ben ona müşteri hizmetlerine anlatmak istiyorum sorunumu diyorum, tamam edasıyla sakince bağlıyor![]()
Eh kul hata yapar da kul yapımı yapmaz mı? Olacağı varmış ne yapalım. Allah beterinden korusun. Sizin işiniz daha zor ya. Emanet bütün sorumluluk. Hele o emanet paraysa daha büyük.Günlerdir işim gereği o atm senin bu banka benim geziyorum. Çantamda çok yüklü miktarda paralar. Onun borcunu yatır buna para yatır para çek falan kriz yaşıyorum resmen. Bir de acele ettiriliyorum düşünün. Ama ben de atm'ye güvenemediğim için genelde gişeden halletmeye çalışıyorum. Hoş orada da gişedeki bağyan hata yapmış geçenlerdeSizin hatanız da yok, açılsın verirler paranızı. Banka işleri böyle
![]()
Sandığımızdan da akıllı çıkabiliyorlarHımms. Bir kere müşteri hizmetlerine bağlanmak istiyorum dedim ama yine sesli yanıt istedi neden diye..![]()
![]()