Garip olan da oRahatladın mı
Kurtulmaya bak. Mutlu olmak seninde hakkınGarip olan da ozaten çok rahatım. Önceden olsa nolcak bizim bu halimiz diye kendimi yer bitirirdim. Sanırım bende zaten bir şeyler bitmiş Aman yaaeee modundayim. Ama bu tür erkekler aşırı sinir bozucu
Onun için de aynı şey geçerli birbirimizi çürütüyoruz haklısın, ama kara büyü gibi saplandik kaldık te Allahım yavKurtulmaya bak. Mutlu olmak seninde hakkın
Hayır aslında sen kendini kandırıyorsun. O seni cepte tutuyor. Tilki misali dönüyor dolaşıyor sana geliyorOnun için de aynı şey geçerli birbirimizi çürütüyoruz haklısın, ama kara büyü gibi saplandik kaldık te Allahım yav
Olabilir, çok uzamasin bari mesafe koymak en iyisiHayır aslında sen kendini kandırıyorsun. O seni cepte tutuyor. Tilki misali dönüyor dolaşıyor sana geliyorNede olsa bana dayanamaz kafasında.
Rahatlık artık bıkmaktan. Inan o kadar çok gel git oldu ki, yoruldum, bezdim. Ben de saldım artık. Yoksa cidden baş edemez hiçbir insan böylesi bir deliliğeDurumun farkında ve rahatsınız takdir ettim hayırlısı olsun hakkınızda
Seni olduğun gibi sevecek bir insan evladı çıkar karşına. Çocuk oyuncağı değil senin kalbin sen değerlisin canım kendine teneke muamelesi yaptırma sakınOlabilir, çok uzamasin bari mesafe koymak en iyisi
Cahil olup bu erkegin rengine kanmayın. Icinizi bir güzel döktünüz oyle yogun bir aşkta yaşamıyorken kaçıp siyrilin bu iliskiden. Birsey ya vardir ya da yoktur. Olur gibi olan ama olmayan seyler sizi üzer. Aliskanliginiz vardir az birsey o da kolay ya sizi hakeden birini bulun güzel bir iliski yasayin.Selam hanımlar,
Size biraz git-gelli ne idüğü belirsiz ilişkimden bahsedicem. Erkek kişimiz tam bir kova erkeği. Kaçınca kovalayan, bir adım atınca kendini çeken. Ona karşı ne hissediyorum artık bilemiyorum. Aynı anda hem ondan nefret ediyorum hem de onu seviyorum, dengemi şaşırttı. Ne gitmeleri bitti ne gelmeleri. Tam diyorum bitti bu sefer onu silicem, aylarca gelmeyen adam beliriveriyor kapımın önünde. Özledim diyor, ne yapayım ben şimdi? Bence bir geleceğimiz yok, öyle zaman geçirmelik muhabbet ediyor benle. Gidip gelmelerinde ilk gün benim tüm soğukluğumu alıp beni kıvama getirip, ikinci güne adeta yok oluyor. Onu bırak yoluna devam et gibi tavsiyelerde bulunmanız bende bir karşılık bulmayacak çünkü arkadaşlarım kaç aydır böyle telkinlerde bulunuyor. Öyle, içimi döktüm işte.
Bu ayrıl barış durumu aşkı da köreltti dediğiniz gibi bağımlılık galiba benimki. Karşıma çok daha iyi biri çıksın net biz mesafe koyarım başkasına kapım kapalı değil de o başkası da bir gelmedi gittiCahil olup bu erkegin rengine kanmayın. Icinizi bir güzel döktünüz oyle yogun bir aşkta yaşamıyorken kaçıp siyrilin bu iliskiden. Birsey ya vardir ya da yoktur. Olur gibi olan ama olmayan seyler sizi üzer. Aliskanliginiz vardir az birsey o da kolay ya sizi hakeden birini bulun güzel bir iliski yasayin.
O başkası nasıl gelecek ki?Bu ayrıl barış durumu aşkı da köreltti dediğiniz gibi bağımlılık galiba benimki. Karşıma çok daha iyi biri çıksın net biz mesafe koyarım başkasına kapım kapalı değil de o başkası da bir gelmedi gitti
Yanimda degil, mesafe var aramızda. Saçma sapan bir şey işte ya huO başkası nasıl gelecek ki?
Belki seni çok beğenen düzgün bir adam var, yanında bağımlı adamı gördüğünde o düzgün adam seninle ilgilenmez ki artık.
Her ne kadar yoruldum tepkisizim desem de yazdıklarınızı okurken gözlerim doldu. Çok denedim tamam bitti bu sefer diyip yoluma devam etmeyi. Ama ne zaman onu hayatımdan silmeye kalksam hissediyor gibi geri geliyor. İki gündür konuşuyoruz güya, ilk gün her şey rüya gibiydi. Peki ya şimdi? Güvensizlik de var bende kim bilir kimle gönlünü eglendiriyor? Ben de hala burda oturduğum yerden mesaj bekliyorum. Gelen o, giden o, yanan ben. Gerçekten çok yoruldum artık. Ne bitiyor ne gidiyor... İyi dilekleriniz için çok teşekkür ederim, iyi ki yazdınız.Güzel şeyler yazmayı umut vermeyi çok isterdim... Gelmeli gitmeli üzmeli kaçmalı.... Belirsiz bir ilişki.... Arafta hissediyor olmalısın belliki seviyorsun..... Kendine sor.... Sana bunları niye yaşatıyor..... Ne zamana kadar sen bu duygularda devam edeceksin.., onu bırak yoluna devam et demeyeceğim.... Hayat seni bu noktaya getirecek o adam aradığını bulup seninle oyalanmaktan vazgeçtiğinde.... Lütfen bana kızmaseni seviyor değilmi.... Bak bende birine bunu söylerim sonrası hareketlerim.... Seversem üzmem huyuna giderim acı vermem omuz olurum.... Yasa seviyorum işte. Seni üzen yoran bir aşk., Allahı olmayan din gibi... Benzetme için özür dilerim..birde narsist kişilik bozukluğu konusunu oku derim her yerden bu gidip gelen kişilerde oluyormuş sıklıkla... Keşke olumlu bir şey diyebilsem sende eski beni gördüm... Kaybolan zamana üzüleceksin..... Bunun dışında senin için dua ederim.... Dilerim bu katmadan öyle tada böyle çıkarsın
Bak sevdiğim bir söz var yanlış düşünebilir yanlış anlayabilir fakat yanlış hissedemezsin.... Ben her büyük üzüntüden sonra gelen mucizeye inanırım..... Kalp temizliğine inanırım.... İnsanlara güven kendine güven sakın somurtuk zırhını kuşanmış,köşesine çekilip yas tutanlardan olma.... Tekrar sevmemek senin felaketin olur. O sevgi senin içinde sen onu dikkatlice layığına verHer ne kadar yoruldum tepkisizim desem de yazdıklarınızı okurken gözlerim doldu. Çok denedim tamam bitti bu sefer diyip yoluma devam etmeyi. Ama ne zaman onu hayatımdan silmeye kalksam hissediyor gibi geri geliyor. İki gündür konuşuyoruz güya, ilk gün her şey rüya gibiydi. Peki ya şimdi? Güvensizlik de var bende kim bilir kimle gönlünü eglendiriyor? Ben de hala burda oturduğum yerden mesaj bekliyorum. Gelen o, giden o, yanan ben. Gerçekten çok yoruldum artık. Ne bitiyor ne gidiyor... İyi dilekleriniz için çok teşekkür ederim, iyi ki yazdınız.
İnşallah, çok teşekkür ederim ilaç gibi olduBak sevdiğim bir söz var yanlış düşünebilir yanlış anlayabilir fakat yanlış hissedemezsin.... Ben her büyük üzüntüden sonra gelen mucizeye inanırım..... Kalp temizliğine inanırım.... İnsanlara güven kendine güven sakın somurtuk zırhını kuşanmış,köşesine çekilip yas tutanlardan olma.... Tekrar sevmemek senin felaketin olur. O sevgi senin içinde sen onu dikkatlice layığına verben hissediyorum sen bu olaydan acı da çeksen çıkacak ve .mutlu olacaksın
Bingo yorum... Umarım etkisi geçmiş defteri kapatabilmişsindir konu sahibi... Ben böyle ilişkilerde hayır bulmuyorum.... Olsada sıkıntı veriyor.... Bu ne ki git gel gel git 17 yaşında yaşanmıyor mu bunlar..... Yetişkin hareketler değil bunlar..... Ne istediğini bilmeyen insan yer yer ruhunu vaktini geriye posa bırakır.... Ben istisna görmedim.... Bi erkek kaçaksa hep kaçaktır... Niye peki... Bütün ömrünü niyesi i bulmaya doktor olup adamı iyi etmeye çalışan kadınlar da var.. Becerebildilermi senceCahil olup bu erkegin rengine kanmayın. Icinizi bir güzel döktünüz oyle yogun bir aşkta yaşamıyorken kaçıp siyrilin bu iliskiden. Birsey ya vardir ya da yoktur. Olur gibi olan ama olmayan seyler sizi üzer. Aliskanliginiz vardir az birsey o da kolay ya sizi hakeden birini bulun güzel bir iliski yasayin.
24 yasinda ama gercekten kafası 15 yaşında çocuk. Sorumluluk almıyor, anı yaşamanın peşinde. Ben ondan daha ciddi olmasını istiyorum, sorumluluk almasını. Ama o henüz kendini tek bir kadına indeksleyecek kadar olgun değil. Ben de ne yapayım bastım engeli. Artık istese de gelemez ve inan kafam aşırı rahat.Bingo yorum... Umarım etkisi geçmiş defteri kapatabilmişsindir konu sahibi... Ben böyle ilişkilerde hayır bulmuyorum.... Olsada sıkıntı veriyor.... Bu ne ki git gel gel git 17 yaşında yaşanmıyor mu bunlar..... Yetişkin hareketler değil bunlar..... Ne istediğini bilmeyen insan yer yer ruhunu vaktini geriye posa bırakır.... Ben istisna görmedim.... Bi erkek kaçaksa hep kaçaktır... Niye peki... Bütün ömrünü niyesi i bulmaya doktor olup adamı iyi etmeye çalışan kadınlar da var.. Becerebildilermi sencekendi aldıkları yaralarla hastamı oldular yoksa topukla derim net
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?