Kızlar ya nişanlımın kafasını duvara vurmak isiyorum ( tabiri caizse tabi :) ) ayrı şehirlerdeyiz 1 hafta evvel benim ve ailesinin yaşadı şehre geldi. 1 hafta kaldı gitti. Şimdi diyor ki haftaya yine geliyorum1,5 hafta arayla .abisi askerden geliyormuş. Sanki 5 ay görmedi diye incileri döküldü. Evlendiğin de icabında 1 sene görmicek aibisini. Aramızda 1300 km yol var. Her geldiğinde yol parası burada harcadıkarı o kadar çok para tutuyor ki .ama onu masraftan saymıya. evi tutarken bi kira depozito lazım diyo onu ayırmamız lazım diyo ama gelip gidişlerde 500-600tl harcayıp gidiyo. Ve bizim 4 ay sonra düğünümüz var . eşya almaya çalışıyoruz. Eşya alırken o pahalı bu pahalı nasıl öderiz demesini biliyo. Geliyorum dediğinde içimden saydırdım durdum. Dedim bundan sonra madem para harcarken düşünmeden hareket ediyorsun. Bende alcağımız eşyalarda aman pahalı onu almayalım demicem öyle diyordum çünkü ucuz olduğu için kötüsüne gidiyordum artık ucuza kaçmadan en iyi yerlere gidicem . yok nasıl ödicez yok borcun altına girmeyelim diye düşünmücem sen düşün artık ( içimden dedim tabi) düşündüklerimi anca burda dışarı vuruyorum zaten :) yine de çocuk askerden diyo. haydi sabır bakalım .