Ah benim bu aşırı düşünceli sevgilim

Adamın durup dururken dile getirdiğini sanmıyorum. Belki ki kadın cinsellik istiyor, adam evlilik dışı ilişkiye olumlu bakmadığı için her seferinde açıklama da bulunuyor.
Olabilir tabii bilemeyiz. Ben konudaki son cümleye dikkat etmemişim. Sonradan fark ettim. Bu yüzden az önceki yorumuma ek olarak şunu yazayım; iki kişinin beklentileri uyuşmuyorsa ya orta yol bulunur veya ayrılma olur. Bu konuda da nasıl bir orta yol bulunur bilemiyorum. Bulunmaz gibi geliyor.

bende diyorumki 2 aydır hayatımda dediğin insanla nişanlım diye 20 gün önce konu açtığın kişi aynı olamaz sanırım.

öyleyse aralıkta tanıştın ocakta nişanlandın herhalde.

sen ya erkeksin ya da yalan söylediğin çok şey var
Bir ayda evlenmeye karar verdik de beni bu konular çok düşündürüyor işte

Sevgilim demisşiniz konu başlıgında o yüzden sordum.
Nişanlım dememişsiniz.
Neyse.
Adam bu şekilde düşünüyorsa zorla sevişmesini saglayamazsınız.
nişanlım derdi nişanlısı olsa bence. tuhaf..

şimdi ben kocam olacak konuyu sevgilim diye açıcam hiç aklıma gelmez oyle bişe yapmak..

Çok özür dilerim bunu söylediğim için ama sizinle evlenmeyi düşünmüyor biriyle olmuşsunuz ben de olsam evlenmek zorunda kalır miyim diye korkuyor bence

Hayatımdaki insanla 2 aydır beraberiz ama bana sürekli ben seninle evlenmeyi dusunuyorum bu yüzden evlenene kadar sana dokunmak istemiyorum diyor ayrıca zaten benim bakire olmadığımı biliyor daha önce yapmışsın bir hata ama evlenen kadar tekrar etmeni istemiyorum diyor çok zoruma gidiyor sanki beni istemiyormuş gibi hissediyorum

Bakire değilsiniz diye hata yaptın diyen adamın evlendikten sonra bunu başınıza kakmayacağından emin misiniz ?

Hayatımdaki insanla 2 aydır beraberiz ama bana sürekli ben seninle evlenmeyi dusunuyorum bu yüzden evlenene kadar sana dokunmak istemiyorum diyor ayrıca zaten benim bakire olmadığımı biliyor daha önce yapmışsın bir hata ama evlenen kadar tekrar etmeni istemiyorum diyor çok zoruma gidiyor sanki beni istemiyormuş gibi hissediyorum
Ne güzel işte evlenene kadar dokunmaması mutlu olmanız lazım niye sorun ediyorsunuz

Sizin amacınız ne ?

ya ben senin fake olduğunu düşünüyorum. 25 gün önce nişanlın vardı kursa göndermiyordu pahalı diyordu.

o konudan iki gün sonra ailem yüzünden evlenmeye kalktım iki kere bozdular dedin.

nişanlından ayrılsan o iki günde bunu da yazardın bence.

e sonra geldin 2 aydır hayatımda olan adam diyosun.

iyi misin?

Mune Mune

Konu banada tuhaf gelmisti. Libidolu kadin diye çok yorum alirdi bu konu.

Güya kiz nisanlanip ediyor ve daha yeni "dur dur, biz hiç öpüsmediiik kii, ne gariiip" diyor öyle mi? :KK70:

Bunlari yazan kesin bir ergendir.

Şimdi eski konunuzu da okudum ve sizin gerçek olduğunuzu düşünmüyorum. Eski konunuzda da, annenizin evli sevgilisi varmış, size de erkeklerle yat kalk ama evlenme diyormuş fln filan.. Hep cinsellikle ilgili saçma konular... Ayrıca eski konularınızda erkek arkadaşım diye bahsetmişsiniz.

Burda sevgilim illa ki birlikte olalım istiyor birlikte olmamiz konusunda ısrarcı diye başlık açsa adamı tacizle suçlarız. Yahu adam istemeyebilir, tercih meselesi. Saygıyla karşılanması gerekiyor

Sana dokunmak istemiyorum derken aslında ağzınızdan laf almaya çalışıyor, acaba benimle sevişir mi diye. Evlenmek istiyorum lafları da sevişmeye daha ılımlı bakın diye. Eski numaralar bunlar. Bir de 2 ayda görüştüğünüz insan sizinle niye evlenmeyi düşünüyor ya, bunu sorgulamıyor musunuz gerçekten? Akıl sağlığı yerinde değil herhalde düşünürdüm ben olsam. 2 ayda nasıl bir tanışma, kaynaşma, anlaşma süreci yaşadınız da, bu aşamaya geldiniz?

Bir de sevişmeyi erkeğe hizmet eden bir eylem olarak görür genelde bu kafadaki insanlar. Sana dokunmak istemiyorum ne ya? Zaten sen bana dokunmayacaksın, karşılıklı birbirimize dokunacağız. Ve daha önce sevişmenizi bir hata olarak nitelendirilmesi de nasıl bir hadsizlik? Ona mı kaldı yaşadığınızın hükmünü vermek? Belki gayet de bile isteye, tüm iradenizle, arkasında duracağınız bir sevişme yaşadınız. Beni istemiyor diye zorunuza gideceğine, yaşadıklarınızı eleştirme haddini ona vermeniz zorunuza gitsin bence. Adama bak ya...

Back
X