yaşadıklarım bunlar, bende hatırladıkça kötü oluyorum :çok üzgünüm::çok üzgünüm:çok kötü oldum..sanırım size ait bir yazı..
tebrikler..
komşularımı bile özlüyorum. biz mahallede bir gurup genç kızdık, ben, kardeşim, derya, hülya, hilal, naciye abla...çocukluğun o masumiyeti gerilerde kaldı.biz kalabalık bir aileydik,dedem ,babaannem,biz ve amcamlar hep birlikte yaşardık.hep beraber sofraya otururduk .amca çocuklarıyla birlikte oyunlar oynardık.şimdi hepimiz ayrı yerlerdeyiz.birbirimizi bayramlarda bile zor görüyoruz.gerçekten güzel günlerdi ama hepsi geride kaldı,önce babaannemi kaybettik sonra dedemi geçen senede babamı, çok zor beraberken herşey daha güzeldi.
bırakıyorum ortaya akıyor duygularım.sel, senin duygularını bu denli net anlatmana bayılıyorum ayrıca yazılarını her okuyuşumda içimde biyerleri yakıyosun bacım yaa.
Anneciğinin mekanı cennet olsun rahat uyusun, harika, sevgi dolu, pırıl pırıl bi kalbi olan senin gibi bir kızı olduğu için.
amin canım ablacım amin :Saruboceq: seninde annenin mekanı cennet olsun.Cocukluk...keske bitmese...keske hep o mahsumiyetle yasabilsek...keske elimizi tutan herkese güvenebilsek...bir cubuk pamuk helvasi bizi sevindirebilse...dünya izdirap yeri degilde kocaman bir oyun parki gibi görünse yine...
Gün gelecek bizden doganlarda cocuklugunu özleyecek...ondan sonrada onlardan doganlar ...ve bu hep böyle devam edecek......annenin yaptigi sütlaci...babanin omuzlarinda attigin kahkahalari...kardeslerinle sac bas kavga ettikten sonra sarilip yattigni...cocuklugnu kaybettiginde cocuklugnu arayacaksin....keske büyümek icin acele etmeseydim diyeceksin...:çok üzgünüm:
Anneciginin mekani cennet olsun....güzel paylasimin icin tsk. canim
amin canım ablacım amin :Saruboceq: seninde annenin mekanı cennet olsun.
bilseydim büyümezdim dicem.
önceden hep büyük söylerdim yaşımı, ne bilirdim o günlerimi özleyip arayacağımı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?