Akrep Burcu 23 Ekim - 22 Kasım Ah bu akrep erkekleri...

yampirik_sey123

Üye
Kayıtlı Üye
17 Kasım 2015
18
2
6
29
Öncelikle merhaba diyeyim. Bu akrep erkeklerini çözebilen var mı? Geçen sene konuştuğum bir erkek akrep burcuydu ama dışarıdan gerçekten belli ediyor yani kendisini.üç hafta konuştuk işte ilk görüşte aşık olduğunu falan söyledi sonra birden aramayı kesti.Bende onu aramadım. Aradan üç ay geçti aradı hiçbirşey olmamış gibi soğuk davrandım özür diledi. Yine konuşmayı kesti. Memleketten üniversiteye giderken yolda mesaj attı istersen terminale geleyim seni karşılamaya diye hayır gerek yok dedim ne aradığı var ne sorduğu kafsına göre takılıyor resmen sinir oldum ama. Geçen ben merak ettim fazla mı soğuk gittim diye merak ettim biraz konuştuk yanıma gelmek istedi [o da üniversite öğrencisi başka bir şehirde bir konferansta tanışmıştık.] benimde vize haftam olduğu için gelme çok doluyum dedim. Sosyal medya hesaplarına bakıyorum unutamadığı birisi var belli sizce benim onunla bir şansım var mı ? Bende başak burcuyum. Sizinle paylaşmak istedim yardımcı olursanız sevinirim.

canım akrep erkekleri çok zor mesela bak benm sevdiğim adam akrep erkeği. fazla ilgiye bunalıyorlar.ama biraz ilgi gösterme merakla peşinden dolaşırlar. kıskançtırlar. dozunu iyi ayarlaman gerek. bir akrep erkeğine gelme dersen cidden gelmez ama buna da çok kızar

Bilmiyorum ki başka şehirde okuması kötü işte. Birbirimizi tam tanıma imkanı bulamadık o da zor ben de zorum sıkıntılı gibi

Başkası varsa kalbinde şansınız olmayabilir. Böyle durumlarda yapılacak en iyi şey herşeyi akışa bırakmaktır.

öncelikle başakla akrep iyi anlaşırlar.bende akrep burcuyum bu yüzden başakları severim.ama şöyle bir şey var akrep burcu tutku burcudur eğer sende bu tutkuyu göremediyse kafası karışmış olabilir yada o tutkuyu arıyordur.akrepler zor ve çok derin insanlardır.sen de de o derinliği arıyordur.

Aradıkları derinlikler genelde günübirlik oluyor gibi ama bilmiyorum. akrep kadinlariyla iyi anlasirim da erkeklerinin pek uyusamadim bir türlü

Bende öyle yapmak istiyorum ama bu hafta yanıma gelecek arkadaşlarıyla bir ümittir saklıyorum içimde. Bir şeyler olacakmış gibi de gelmiyor kim bilir belki sogurum falan

Bende öyle yapmak istiyorum ama bu hafta yanıma gelecek arkadaşlarıyla bir ümittir saklıyorum içimde. Bir şeyler olacakmış gibi de gelmiyor kim bilir belki sogurum falan
akreplerin bir özelliği uzaktayken özlemek yanındakini uzaklaştırmaktır maalesef bende öyleyim sana tavsiyem çok üzerine düşme ama önemsediğini de hissettir mutlaka.aradaki mesafeyi çok iyi ayarla.bence böyle davran bakalım ne olacak.bana da geri dön mutlaka sonucunu öğrenmek isterim

Tamam canım dediklerini yapıcam nasıl olacak bakalım ☺

Normalde burçlarla çok ilgilenmezdim.
Şuan hayatımda biri var. Akrep burcu. Kime söylesem, çok zorlar çok çapkınlar filan dedi..
2 ay oldu evet çok zor biri.
Artık onu kestirebilmek adına burçlardan medet umar hale geldim :)

akreplerin 2 çeşidi vardır.1 isi gerçek aşka inanan diğeri gömlek değiştirir gibi sevgili değiştiren maalesef biz akrepler böyleyiz duygusal arayışımız varsa çapkın oluyoruz.

akreplerin 2 çeşidi vardır.1 isi gerçek aşka inanan diğeri gömlek değiştirir gibi sevgili değiştiren maalesef biz akrepler böyleyiz duygusal arayışımız varsa çapkın oluyoruz.

benimki nin fazla sevgilisi olmamış.
dediğim gibi çok fazla anlayamıyorum onu.
askere gidecek onun sıkıntısı var biraz sanırım.
bazen beni çok sevdiğini söylüyor bazen sanki onu söyleyen kendisi değil. Kendimi frenlemeye calışıyorum sana bağlanırsam askere gidicem ikimiz de üzülmeyelim diyor. şimdilik sabır gösteriyorum anlamaya çalışıyorum cünkü benim sorunlu bir ilişkim vardı ondan ayrıldım bir anda bunda buldum kendimi.

kendini kaptırma derim akreplerin sağı solu belli olmaz.akrepler özgür ruhludur hayatında biri olsa bile ruhen özgüe olmak ister.eğer ona çok bağlanıp üzerine düşersen senden kaçar.
senin burcun nedir?bir de ona aşıkmısın?bunları merak ettim.

evet onu farkettim kendi de söylemişti.
sonrasında onu sıkmadığımı hayatını kısıtlamadığımı ve bundan memnun olduğunu söyledi. ilişkimizde huzurluymuş.
çok ilgiyi de sevmiyor galiba bende kendimi geri cektim bu yanaşmaya basladı bu sefer.
ben boğayım. evet aşık oldum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…