Ben olsam çağırırdım.
Bu tarz şeylerde hiç gurur falan düşünmem. Özledim mi o an yanımda istiyor muyum. Hiçbir şey umrumda olmaz eğer reddedilmeyeceğimi biliyorsam gelsin. Çok fazla duygularımla hareket ederim ilişkilerimde. Böyle daha çok yıpranıyorsun ama hesapla kitapla uğraşmayı sevmiyorum.. Onu istiyorsam istiyorumdur 3 güzel gün geçirmenin kime ne zararı olur ki..
Eski bir ilişkimi anımsadım ergen dönemlerimdeki. 15-19 arası. :)
Eşimle sevgiliyken ayrıldığımız bir dönemde o eski erkek arkadaşımı deli gibi aramak istemiştim. En çok ona ihtiyacım var gibiydi. Bana her şeyi anca o unutturur dedim çünkü ona ben deli gibi aşık olmuştum bir daha hissedemedim o duyguyu zaten.. Aradım aradım açmıyor.
Bir şekilde ulaştım. Felç geçirdiğini öğrendim bir kaza sonucu tüm vücudu felçli kalmış. O anki duygulaırmı üzüntümü şurada ifade etmem pek mümkün değil o nedenle girmeyeceğim o konulara. Bir insan çok severse ne yaşarsa yaşasın aklından gitmiyor. Hele ki kaybettiğinde daha iyi anlıyorsun.. O gün onu arayıp ulaşabilseydim ve her şey yolunda gitseydi.. Kadere inanıyorum bazen. Eşimle evlenmem gerekiyordu galiba :)
Felç olan eski sevgilim. Daha dün gece rüyamda gördüm. Hala etkisindeyim.
Alakasız bir ayrıntı verdim belki bilmiyorum. Ama özlediğini hissettim sadece senin de :)
Bence içinden ne geliyorsa onu yap.