Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Çok gördüm öyle olup da bebeği olanı inşallah sizinde öyledir allahım gönlünüze göre versinArkadaslar beta artısı yavas olup sonradan yükselen oldu muu ? İlk beta artısım %40 sonra %50 sonra %65 oldu. Böyle bisey yaşayıp bebeğini eline alan kimse yok mu
Gercekten mi Ayy inşallahhh benim bebeğimde sağlıklı olup tutunurÇok gördüm öyle olup da bebeği olanı inşallah sizinde öyledir allahım gönlünüze göre versin
İnşallahGercekten mi Ayy inşallahhh benim bebeğimde sağlıklı olup tutunur
Nolur dua edin banada olur muİnşallah❤❤
İnşallah allahım size de tüm isteyenlere de tez zamanda sağlıklı hayırlı evlatlar versin inşallahNolur dua edin banada olur mu ♥♥ Gebesiniz sanırm. Gebelerin duası kabul olur derler![]()
Sonuç noldu arkadaşım benimde yavaş yükseliyoArkadaslar beta artısı yavas olup sonradan yükselen oldu muu ? İlk beta artısım %40 sonra %50 sonra %65 oldu. Böyle bisey yaşayıp bebeğini eline alan kimse yok mu
Sonuc hala aynı. Yükselis var. Yarın muayne olcam. Düşme olmadı. Artıslar daha düzgün artmaya basladı. Seninkiler naslSonuç noldu arkadaşım benimde yavaş yükseliyo
benim tüp bebek ilk deneme 11. Gün 203 çıktı 13. Gün 255 yarın akşam tekrar yaptırıcam bakalım inşallah artar sizinde sağlıklı bir gebelik vardırSonuc hala aynı. Yükselis var. Yarın muayne olcam. Düşme olmadı. Artıslar daha düzgün artmaya basladı. Seninkiler nasl
İnşallahh artar sizindebenim tüp bebek ilk deneme 11. Gün 203 çıktı 13. Gün 255 yarın akşam tekrar yaptırıcam bakalım inşallah artar sizinde sağlıklı bir gebelik vardır
Herşeyin hayırlısı tabi ama insan umutlanıyo pozitifi görüp değer yeterli artmayınca yinede umudumu tüketmedim lütfen sonucu yazın olurmu inşallah güzel haberler duyarsınızİnşallahh artar sizindeDüzene binen oldu mu hiç bilmiyorm ama yarın muayneye gitcem. Cok korkuyorm duyacaklarımdan
İnşallah. Dua edin lütfen sizde. Benmde ilk denemem. İnsan ufacık umutlar arıyorHerşeyin hayırlısı tabi ama insan umutlanıyo pozitifi görüp değer yeterli artmayınca yinede umudumu tüketmedim lütfen sonucu yazın olurmu inşallah güzel haberler duyarsınız![]()
Benm baslarda artısım o kadarda yoktu. Son bikac değerdir 60 üzeri oluyor. Bu seferde beta az dediler bikac kişi. Neye kafayı takacağımı şaşırdmBenım %100 artmadı canım henuz kucağıma almadım ama %60 bandında artış olmuştu
ama bu kısıden kısıye degısıyor canım artıs %60 ve üzerini yakaladıysa doktorlar tarafından normal karsılanıyorBenm baslarda artısım o kadarda yoktu. Son bikac değerdir 60 üzeri oluyor. Bu seferde beta az dediler bikac kişi. Neye kafayı takacağımı şaşırdm![]()
Yarın kese için gidicem inşallah. Şimdi sata göre 5+2 günlük görünüyor. Ama beta değerim 1180 düşük diyolarama bu kısıden kısıye degısıyor canım artıs %60 ve üzerini yakaladıysa doktorlar tarafından normal karsılanıyorbunlara takılıp bebegını strese sokma artıs oluyor sonucta bir süre bekle canım boşver kan tahlılını kese kalp atısı gorunuyorsa sorun yoktur.
Tabiki fark olabiliyor. Aynı yerde baktrmak en doğrusuBen farklı yerlerde yaptırdım kızlar ilk yapılan yerde cihaz arızalanmıştı laboratuvarlarda farklı değer çıkma gibi bir durum olabilirmi böyle birşey yaşayan olupta yazarsa çok sevinirim yarın ilk yaptırdığım yerde tekrarlıcam bakalım
geç döllenme olmuş olabılır inşallah herşey yolunda gider canımYarın kese için gidicem inşallah. Şimdi sata göre 5+2 günlük görünüyor. Ama beta değerim 1180 düşük diyolar