ah bu cadi kaynanalarr...

ferzan30

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
4 Mayıs 2017
54
18
3
34
Arkadaslar 10 senelik evliyim bu 10 senede hep esimin ailesi yuzunden kavga ediyoruz ailenin yarisi evlendigimizden beri bizi kiskandiklari icin kusler yarisida gorussekte bizi gicik etmeye calisiyolar benden baska iki gelin daha var esleri huysuz oldugu icin ailenin tum meselelerini biliyorlar ama beni hicbirsekilde iclerine almak istemiyorlar surekli esimle aramizi bozma pesindeler esime onlari arama konusma kotu davrandiklarinda tepki goster diye yonlendirmeye calisiyorum ama beni dinlemiyor ne soylerlerse soylesinler alttan almami cok iyi davranmami istiyor evde kafasi surekli onlarl mesgul ben bu adami nasil ailesinden uzaklastiracagim bana bi akil verin kaynanamda en kucuk bi ters davranisimda esime beni kotuluyor agliyor :))

Ben size bi tavsiye vereyim, zamaninda inanin cok seyler yasadim. Hamileyken ailesi ypzünden ayrilma asamasina geldik ve ben o hamile halimle sokak köselerinde oturup agladigim günleri bilirim. Benimde hatalarim vardi ve en büyük hatam ailesinin yanlislarini ona defalarca söylememdi. Sonra baya birseyler oldu baristik. Ve ben o huyumj degistirdim ve esim allahima bin sükürler olsun ayilip bayilan ailesinin hatalarini kendi görmeye basladi. Cok sükür onlarlada artik sorunum yok ama demek istedigim birakin esiniz kendi görsün baska türlü ztn hep sizi suclar veya fesat bulur.

Arkadaslar 10 senelik evliyim bu 10 senede hep esimin ailesi yuzunden kavga ediyoruz ailenin yarisi evlendigimizden beri bizi kiskandiklari icin kusler yarisida gorussekte bizi gicik etmeye calisiyolar benden baska iki gelin daha var esleri huysuz oldugu icin ailenin tum meselelerini biliyorlar ama beni hicbirsekilde iclerine almak istemiyorlar surekli esimle aramizi bozma pesindeler esime onlari arama konusma kotu davrandiklarinda tepki goster diye yonlendirmeye calisiyorum ama beni dinlemiyor ne soylerlerse soylesinler alttan almami cok iyi davranmami istiyor evde kafasi surekli onlarl mesgul ben bu adami nasil ailesinden uzaklastiracagim bana bi akil verin kaynanamda en kucuk bi ters davranisimda esime beni kotuluyor agliyor :KK43:(
Pardon ama kimsesizler yurdunda yetismis bi adamlami evlendiniz? Biraz empati kursaniza esiniz size gorusme dese uzaklastirmak istese sizi ailenizden? ? Ayrica oglu tatlı oluyor cok iyi oluyor kocaman diyosunuz çocuk yapiyorsun ayni yastiga bas koyuyorsunuz pekI onu doguran anneye neden saygi duymuyorsunuz oglu tatli annesi acımı? ? Yapmayin allah askina bakin sizde ilerde kayinvalide olucaksiniz ve yaşattığını yaşamadan kimsenin canını almazmış Rabbim. . Sevmeyebilirsiniz ama eşinizin Annesi oldugu icin saygi duymali ve onuda böyle kabullenmelisiniz. . Koca adami ailesine karsi doldurmak uzaklastirmak nedemektir yaaa..

Sorumu boyle yorumlamaniza uzuldum ailenin nekadar sorunlu cevresine zarar veren tipte insanlar oldugunu yakindan gorme ihtimaliniz olsaydi fikriniz tamamen degisirdi benim kimseyi ailesinden tamamen koparma gibi bi derdim yok tam tesine bu zamana kadar alttan hep alan ben ve benim ailem oldu bu sene artik tahammul etmek icin gucumuz kalmadi kayinbabam kadin gibi herseye yorum yapan her konusmada tersleyen bisey alsak kendi paramizla burnumuzdan getiren bi insan kayinlarim okadar kiskancki aldigimiz hicbiseyi kavga edecekler diye soylemeye korkuyoruz cocuklarimiza yeni bisey alip giydirmekten korkuyoruz herseyi kendi paramizla yapmamiza ragmen burnumuzdan getirdiler nisanliyken kiskancliktan evlerine gittigimde hosgeldin bile demeyen insanlarumarim aciklayici olmustur yasamadan kimse kimsenin durumunu tam olarak bilemez konuyu ayrintili nilmeden boyle kirici yorumlar yapmasaniz srvinirim

Ailesi bize yaptiklarini baska bi aileye yapsaydi suan durumlari cok farkli olurdu okadar cok sabrettikki artik gormek istemiyoruz evlerine gitsek hosgeldin demiyorlar konussak arkalarini donup gidiyorlar sizin hayatinizda boyle insanlar olsa gorusmek istermisiniz acaba

Kayinvalidenizde ictiginiz cay icin kavga eden bi kayniniz olsaydi veya kayinbabanizin aldigi 1 liralik icecek icin kiyametleri koparan bi eltiniz olsaydi yeni evlendiginizde evinizin yarisini aileniz doseseydi dugun masrafiniz sadece 250 lira olsaydi sirf iyilik icin bir ayda bitek ablanizin bile dugununuze gelmesini bile gozardi edip kayinpederiniz dugununuze misafir gibi gelip ertesi gun evinizde dunya kadar laf saysaydi benim ne yasadigimi anlardiniz umarim burdaki hickimse bunlari yasamaz

Iyi aksamlar yorum beklemiyorum zira konuyu anlamadan sirf yazmak icin yazan arkadaslar var bana vermeye calistiginiz ayari kendi bayatiniza uyarlayin

Aman bosver canim rahat olanlar atip tutuyor kimse cani yanmadan boyle seyler demez. Dogru duzgun insanlari neden sevmeyelim demekki bir comak sokuyorlar ki bu duruma kadar geliyor olay.

Benim su an ki yontemimi soyleyeym sana esimi asla kv arama almiorm kv kizdim mi yuzune soyluorum ogluna duyurmuorum bazen de suskun uzgun durunca o bana soruor ne oldu die bende o zaman soyluorum onun harici kv arami sogukta tutmuorum cok samimide olmuorum alttan alttan laf sokuoruz birbirimize. Esine soylenme gostermesini sagla hep sikayet edersen senden bilir herseyi annesini sikayet etme bi sure sonra senden bisey duymayinca sorunun annesinden kaynaklandigini ogrenecek. Yok bana bunlar degilde kotu taktikler entrikalar lazim diosan baska mesele ama uzaklastirmak icin oncelikle sabirli ol ince ince isle kocana kadinlik silahlarini kullanarak nazlanarak illa ki zayif noktasi vardir ondan gir kanina.

Politika diyorum.
Yüzlerine gülüp en minnoş tavirlari takilip iki dakika sonra insan yerine koymayin.
Erkekler dirdir edenden kacar.

Esinizi ailesinden koparmaya hakkiniz yok,aynisi basiniza gelse hosunuza gider mi. Yada hep aileler sorunsa sizde ailenizden kopun madem Kari koca kararlar alin. Yapicaginiz sey mesafeli olmaktir .Eger siz onun ailesiyle gorusmuyorsaniz esinizde sizinkiyle gorusmesin. Esit olsun .

Back
X