ah bu cadi kaynanalarr...

Bence çok haklısın sadece kendini yanlış kelimelerle anlattığın için tepki aldın. Buradaki insanların çogu ilk yazdığın cümleleri okıuyup yorum yapıyor daha sonra yazdıklarını görmüyorlar bile. Bence ya konunu düzenle yada yoruma kapattır. Aksi takdirde daha çok sinirleneceksin

Tesekkur ederim bu fikriniz gercekten cok aydinlatti beni iki gundur aradigim sorunun cevabini bir cumlede ozetlediniz:)
Normal hayatınızda da böyleyseniz yaşadıklarınız çok normal, sağa sola çamur atmadan önce kendinize dönüp bir bakın
Geçinmesi en zor insan tipi “ben haklıyım” “kıskanılıyorum” bunu da kabul edeceğinizi sanmam ama neyse dursun burada
Diğer yazılara verdiğiniz cevaplara baktım da sizi kimse aydınlatamayacaktır

Sorumu boyle yorumlamaniza uzuldum ailenin nekadar sorunlu cevresine zarar veren tipte insanlar oldugunu yakindan gorme ihtimaliniz olsaydi fikriniz tamamen degisirdi benim kimseyi ailesinden tamamen koparma gibi bi derdim yok tam tesine bu zamana kadar alttan hep alan ben ve benim ailem oldu bu sene artik tahammul etmek icin gucumuz kalmadi kayinbabam kadin gibi herseye yorum yapan her konusmada tersleyen bisey alsak kendi paramizla burnumuzdan getiren bi insan kayinlarim okadar kiskancki aldigimiz hicbiseyi kavga edecekler diye soylemeye korkuyoruz cocuklarimiza yeni bisey alip giydirmekten korkuyoruz herseyi kendi paramizla yapmamiza ragmen burnumuzdan getirdiler nisanliyken kiskancliktan evlerine gittigimde hosgeldin bile demeyen insanlarumarim aciklayici olmustur yasamadan kimse kimsenin durumunu tam olarak bilemez konuyu ayrintili nilmeden boyle kirici yorumlar yapmasaniz srvinirim
O zaman öyle Bir aileye neden gelin gittin diye de sorarlar adama!

Yani o cümleyi nasıl kurabiliyorsunuz "ailesinden nasıl uzaklaştırabilirim?"

O sizi ailenizden uzaklaştırmak istese ?
Ama hayır sizinkiler en elit en paşa torunu olanından değil mi!

Birde çok samimi söylüyorum hakaret için değil bakın gidin danışın psikoloğa "herkesin kendisini kıskandığını sanmak "bir hastalıklı düşüncedir

Eşinize ve ailesine sabır versin Allah

Back
X