- 10 Ekim 2014
- 32.594
- 146.533
- 798
Dogru soyluyorsunuz dunyadaki hickimse birbirini kiskanmadigi icin benim kiskanilmam cok garip
Tüm sülalenin sadece sizi kıskanmasi garip evet.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Dogru soyluyorsunuz dunyadaki hickimse birbirini kiskanmadigi icin benim kiskanilmam cok garip
:)cevap verme geregi duymuyorumTüm sülalenin sadece sizi kıskanmasi garip evet.
Tesekkur ederim bu fikriniz gercekten cok aydinlatti beni iki gundur aradigim sorunun cevabini bir cumlede ozetlediniz:)Kimse anasından babasından vazgeçmez sorunu da biliyormuşsunuz ozaman çözümü bulmanız daha kolay
Normal hayatınızda da böyleyseniz yaşadıklarınız çok normal, sağa sola çamur atmadan önce kendinize dönüp bir bakınTesekkur ederim bu fikriniz gercekten cok aydinlatti beni iki gundur aradigim sorunun cevabini bir cumlede ozetlediniz:)
O zaman öyle Bir aileye neden gelin gittin diye de sorarlar adama!Sorumu boyle yorumlamaniza uzuldum ailenin nekadar sorunlu cevresine zarar veren tipte insanlar oldugunu yakindan gorme ihtimaliniz olsaydi fikriniz tamamen degisirdi benim kimseyi ailesinden tamamen koparma gibi bi derdim yok tam tesine bu zamana kadar alttan hep alan ben ve benim ailem oldu bu sene artik tahammul etmek icin gucumuz kalmadi kayinbabam kadin gibi herseye yorum yapan her konusmada tersleyen bisey alsak kendi paramizla burnumuzdan getiren bi insan kayinlarim okadar kiskancki aldigimiz hicbiseyi kavga edecekler diye soylemeye korkuyoruz cocuklarimiza yeni bisey alip giydirmekten korkuyoruz herseyi kendi paramizla yapmamiza ragmen burnumuzdan getirdiler nisanliyken kiskancliktan evlerine gittigimde hosgeldin bile demeyen insanlarumarim aciklayici olmustur yasamadan kimse kimsenin durumunu tam olarak bilemez konuyu ayrintili nilmeden boyle kirici yorumlar yapmasaniz srvinirim