ah bu cadi kaynanalarr...

Yazdığınız tek bir ifade sizi kötü insan yaptı malesef.Bende birsürü konu açtım hiç ailesinden uzak dursun görüşmesin diye bir ifade kullanmama resmen şeytan taşlanır gibi taşlandım çoğu zaman.Diyeceğim tekşey onları kötülemeyin yoksa onlar nadide insanlar sınıfına girer övün demiyorum ama kötüde konuşmayın eşiniz sizinle evde huzuru mutluluğu bulunca zaten gitmez kendi mutluluğuyla ilgilenir.Gerçekten değmiyor burada birçok insan birşeyler yaşamıştır ama bunları hatırlatarak kimse birşey kazanmamış kimse ne kör ne salak eşiniz kimin ne olduğunu bilir siz evdeki mutluluğunuza bakın olabildiğince tek bir sorun bile yaşamayın eşinizle.

10 yil olmus bukadar zamanda bunun cozulmemesi :)

Arkadasim esini ailesinden degil sulalesinden uzaklastirmak istiyosun aile sizsiniz.

O kiskanmis bu homurdanmis bu icine almamis ohooo bosver bunlari.

Gorusmek zorunda degilsin mecburi durumlar zamanlar disinda biaraya gelme, geldiginde gunluk muhabbet akisinin disina cikma .
Merhaba nasilsin tesekkuler bitti.

Esine herseyi sikayet etme o insanlari sevmedigini hissettirme o kendi anlasin

Evet bizde birer kv adayiyiz ama, hiçbirimiz öyle bir kv olamayiz. Eşlere, anne babalarini kotulemek sadece bizi kotu gosteriyor. Biraz zaman tanimak, eşlere anne babasinin hatalarini görmesinde daha verimli olur. Bazi kvler bizim çektigimizin yarisini cekmiyorlar, ama sunlardaki cevaplara bak, biz boyle cevap vermezdik diyorlar. Aslinda herseyin en uzaği iyi. Çok muhabbet tez ayrilik demisler. Ben biraz mesafe koymani oneriyorum..

Valla bilseydim uzaklastirma ifadesini kullanmazdim herkes biranda kaynanasever oldu cikti halbuki herkesin farkli ifadelerle icindekini anlatmak istedigini ben durustlukle buraya yazdim aileler dislanmak cocuklarindan uzaklasmak istemiyorlarsa ilk once onlara dislayici tavir takinmamalari gerekiyor onlar her halleriyle bizi istemediklerini hissettiriyorlar beni iclerine alacak samimi bir tane dahi onlardan tavir gorsem asla bunun karsiligini samimiyetsiz bir tavirla reddetmem ki onlarda bilirler bu huyumu kendilerininde kalvinde senin hicbirsey yok hemen yapilani unutuyorsun diye agizlarindan tekrarla kacirdiklari olmustur gelinleri bu denli vicdansizliga iten karsidan gordukleri tavirdan baskasi degil benim sahsi kanaatim yuzlerce kez iyilik yapip karsiligini goremeyince insan daha cok uzaklasmak istiyor o insanlardan

Sulaledeki herkes neyinizi kiskandi diyen arkadas esimin bitane kardesi ciddi psikolojik rahatsiz esimi aradiginda yanimda hanim var diyemeyecek kadar takintili aciklayici oldumu?

Bir iki kişi değil ki sülalenin yarısı küs yarısı da fesat diyorsun bu durumda bi dönüp kendini de sorgulamalısın bence

Pardon ama kimsesizler yurdunda yetismis bi adamlami evlendiniz? Biraz empati kursaniza esiniz size gorusme dese uzaklastirmak istese sizi ailenizden? ? Ayrica oglu tatlı oluyor cok iyi oluyor kocaman diyosunuz çocuk yapiyorsun ayni yastiga bas koyuyorsunuz pekI onu doguran anneye neden saygi duymuyorsunuz oglu tatli annesi acımı? ? Yapmayin allah askina bakin sizde ilerde kayinvalide olucaksiniz ve yaşattığını yaşamadan kimsenin canını almazmış Rabbim. . Sevmeyebilirsiniz ama eşinizin Annesi oldugu icin saygi duymali ve onuda böyle kabullenmelisiniz. . Koca adami ailesine karsi doldurmak uzaklastirmak nedemektir yaaa..
Keske ilerde benim gibi gelinim olsa inanin ileri icin duam bu Allah bizi bizim gibi insanlarla karsilastirir insallh

Bir iki kişi değil ki sülalenin yarısı küs yarısı da fesat diyorsun bu durumda bi dönüp kendini de sorgulamalısın bence
Sulaleden kastim iki kardesi iki yengesi annesi babasi gerisiyle kendi aralari kotu zaten ayricadayilari amcalari en cok benle esimi severler bu grubun yarisi cok olmasa gerek

Sulaleden kastim iki kardesi iki yengesi annesi babasi gerisiyle kendi aralari kotu zaten ayricadayilari amcalari en cok benle esimi severler bu grubun yarisi cok olmasa gerek
Ayrica bu durum sizin dediginiz gibi tum sulaleyi kapsasa sizin gorusunuze ihtiyac duymadan ben kendimi sorgularim bende bi problemmi var acaba diye konu 4 5 kisiyle sinirli oldugu icin bazi meseleleri daha net gorebiliyoruz okadar empati yetenefimiz var sukur

Ailenin yarısı sizi istemedi yarısı da ayırmaya çalışıyor... Siz peygamber misiniz? Bence kendinize çeki düzen verin yoksa hayatta yapayalnız kalacaksiniz@

Kaynananızın suçu 1 se eşinizin 10
Asıl suçlu eşiniz
Kimseye kabahat bulmayın ;)

Neyse arkadaslar actigim bu basit konu anlasilan bazilarinin zeka seviyesini asti iyi aksamlar herkese bu yazdiklari kadar sorunsuz bi hayat diliyorum

Esimin ailesini sevmedigim halde kaynanamdan o kadar cektigim halde birgun esimi ailesinden nasil uzaklastirabilirim diye cirkin bi dusunce icerisine girmedim

Uzaklastirmaktan maksatim araya mesafe koymakti yoksa bi insani tamamen ailesinden koparmayi hicbir vicdan kabul etmez meseleye biraz ters degilde duz bakmayi deneseniz ayirmak demiyorum biraz uzaklasalimda kafamiz rahat etsin drmek ustiyorum bir ortamda surekli sikinti yasaniyorsa ordan kisa sureliginede olsa insanlarin kendi hatalarini anlamalari icin uzaklasmak gerektigini dusunurum hep kelimelere bukadar anlam yuklemeyin arkadaslar. Bu ortamda anlasilar bilmeden yanlis kelime kullanilinca taslaniliyor uzaklastirmak degilde araya mesafe koymak istiyorum deseydim farkli dusunulecekti galiba

Neden bütün aile sizi boşatmaya çalişsin
Neden herkes sizinle uğrasiyor
Madem öyle neden aralarina girmeye calisiyorsunuz
Beni almiyorlar demissiniZ almasinlar işte ne guzel.
:işsiz:

Arkadaslar benim anlamadigim bu topigin yarisindan cogu bu konularla mesgul assagi yukari hersein yasadigi bi durum beni anlamakta bazilariniz neden bukadar zorlandi anlamiyorum Allah Allah bi sorun var ortada galiba benim anlamadigim hickimse yasamadimi benim yasadigim bi durumu yoksa dunyada bi tek dislanan gelin benmiyim acaba bi algi problemi yasiyoruz bence hepimiz suan

Bunda anlamayacak nevar esimin farketmesini istiyorum yapilanlari ve araya mesafe koymak istiyorum bukadar basit bi konu siz konuyu ne tarafindan tutmaya calisiyorsaniz heryeri elinizde kaliyor cok garip bi daha soru sormam der giderim ancak bukadar olur

Ne yapalim yani ailesi diye yaptiklari zulumlere durduk yere cikardiklari sikintilara sessizmi kalalim size aileden maksadim 4 5 kisi diyorum hala sulale neden istemiyor diye soru yaziyosunuz haşa ben kendimi peygamber sanmak soyle dursun surekli davranislarimi sorgulayan bi insanim karsinizdaki insanin hangi yollardan gectigini bilmeden yorum yapmayin bence esimin abileri herkesle problemli bi benimle degil diger akrabalariylada surekli gorusuyoruz zaten onlarla hicbir problem yok

Back
X