- 1 Ağustos 2010
- 564
- 77
- 123
- Konu Sahibi kaderinguzelolsun
Arabada yer yok muu? sana o arabada yer yoksa eşin de binmemeli o zaman ! Ama bu ondan gelecek bi davranış olmalıydı tabi ama o malesef bu davranışı sergileyememiş..
Bak canım bizim başka şehirde bir hafta arayla iki düğünümüz vardı hatta ikincisi bu önümüzdeki pazar günü ve iki taraftanda kuzen sayılan kişilerin ama biz düşündük yol uzak çocuklarla zor olucaktı eşimin 10 gün izin alması gerek ki imkansız ee birine gitsek birine gitmesek daha çok ayıp olur bizde en iyisi takılarını büyüklerle yolladık bizim adımıza takmaları için ve biz gitmeme kararı aldık en mantıklısı buydu ama ben eşime ben tek gideyim çocuklarla sen izin alamıyorsun 1 hafta annemde kalırım dedim razı olmadı mesela. çocuğun var mı bilmiyorum hani yoksa kesinlikle birlikte gitmelisin eşinle ya da o da gitmemeli düğün dernek vs işlerinde insanlar eşleriyle katılır özel durumlar hariç..
aa buarada küçük bi örnek daha verim çeşit olsun
geçen sene eşimin patronu evlendi Antalya da bütün işyeri bi minibüs tutup gittiler eşli gidenlerde vardı az da olsa ama ben gitmedim çünkü ortam müsait değildi düğün otelde çok lüks bi yerdeydi bizim çocuklar çok küçük orayı alt üst ederlerdi ben rahat edemezdim ve 1 günlüğüne 15 saat yol çocuklarla çekilmezdi ama eşim gitmeliydi çünkü patronunun bize çok yardımı dokunmuştu gitmese ayıp olurdu böyle durumlarda tabi ki tek de gidilebilir anlayışlı olmak lazım..
Bak canım bizim başka şehirde bir hafta arayla iki düğünümüz vardı hatta ikincisi bu önümüzdeki pazar günü ve iki taraftanda kuzen sayılan kişilerin ama biz düşündük yol uzak çocuklarla zor olucaktı eşimin 10 gün izin alması gerek ki imkansız ee birine gitsek birine gitmesek daha çok ayıp olur bizde en iyisi takılarını büyüklerle yolladık bizim adımıza takmaları için ve biz gitmeme kararı aldık en mantıklısı buydu ama ben eşime ben tek gideyim çocuklarla sen izin alamıyorsun 1 hafta annemde kalırım dedim razı olmadı mesela. çocuğun var mı bilmiyorum hani yoksa kesinlikle birlikte gitmelisin eşinle ya da o da gitmemeli düğün dernek vs işlerinde insanlar eşleriyle katılır özel durumlar hariç..
aa buarada küçük bi örnek daha verim çeşit olsun