• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ah bu çenem..

Arabada yer yok muu? sana o arabada yer yoksa eşin de binmemeli o zaman ! Ama bu ondan gelecek bi davranış olmalıydı tabi ama o malesef bu davranışı sergileyememiş..
Bak canım bizim başka şehirde bir hafta arayla iki düğünümüz vardı hatta ikincisi bu önümüzdeki pazar günü ve iki taraftanda kuzen sayılan kişilerin ama biz düşündük yol uzak çocuklarla zor olucaktı eşimin 10 gün izin alması gerek ki imkansız ee birine gitsek birine gitmesek daha çok ayıp olur bizde en iyisi takılarını büyüklerle yolladık bizim adımıza takmaları için ve biz gitmeme kararı aldık en mantıklısı buydu ama ben eşime ben tek gideyim çocuklarla sen izin alamıyorsun 1 hafta annemde kalırım dedim razı olmadı mesela. çocuğun var mı bilmiyorum hani yoksa kesinlikle birlikte gitmelisin eşinle ya da o da gitmemeli düğün dernek vs işlerinde insanlar eşleriyle katılır özel durumlar hariç..

aa buarada küçük bi örnek daha verim çeşit olsun :KK70: geçen sene eşimin patronu evlendi Antalya da bütün işyeri bi minibüs tutup gittiler eşli gidenlerde vardı az da olsa ama ben gitmedim çünkü ortam müsait değildi düğün otelde çok lüks bi yerdeydi bizim çocuklar çok küçük orayı alt üst ederlerdi ben rahat edemezdim ve 1 günlüğüne 15 saat yol çocuklarla çekilmezdi ama eşim gitmeliydi çünkü patronunun bize çok yardımı dokunmuştu gitmese ayıp olurdu böyle durumlarda tabi ki tek de gidilebilir anlayışlı olmak lazım..

Valla gitmeyecek ya da seni de götürecek. Gecen bi olay oldu kayinpederime eşim dedi ki ben nereye karim oraya.

işte benim eşimde bu mantıkta hemde fazlasıyla.. mesela benim ailem başka sehirde yaşıyo en son gittiğimde perşembe bindim düşün cuma annemlere varıcam pazar gelirsiniz artık dedi.. ben :KK57::KK57::KK57: saçmalama dedim iki çocukla o kadar yol git 2 gün mü durcam neyse hergün arıyo daha binmediniz mi diye :KK70:5. gün binip geri döndüm.. bana dediği sen evde tek başına 2 gün kalda ben seni görim ( çocuklar vs yokken) ahh ahh ben bu konuda dertliyim.. beni bırakmaz ama kendi de gitmez bensiz bi yere mecbur kalmadığı sürece.. 10 yıllık evliyim bi haftasonu bile ben arkadaşlarımla takılcam dediğini duymadım. :KK68:

Aslında Bilgece'nin başardığı bir durum yok. Zaten söylediği üzere eşi de onunla aynı şekilde düşünüyor o yüzden o açıdan herhangi bir sorun olmaması normal.

Çok teşekkür ederim kızlar...

Ama ben bu şekilde konuşmanızı hiç doğru bulmadım açıkçası. Çünkü herkesin ilişkisi farklıdır. Kimseninki sizinkiyle bir olmak zorunda değil. Sizin bu bahsettiğiniz şeyler kanun değil. Evlilik dediğin şöyle şöyle olur, koca dediğin böyle böyle yapar demek bana pek doğru gelmiyor. Siz şimdi kendi ilişkinizden yola çıkarak hiç tanımadığınız bir adamla ilgili bu şekilde konuşarak belki de onun hakkına giriyorsunuz ve eşini ona karşı doldurmuş oluyorsunuz. Yangına körükle gitmek deyimini biraz gördüm konuşmalarınızda kusura bakmayın :KK63:

Az önce konuştuk gitmeden..
Dedim o kızla konusmayacaksin sana canım demeyecek resmiyet koyacaksin arana dedim..
Bir daha seni arayamayack gece dedim eğer gelirse dedim..
2 gün boyunca beni arama dedim kafamı dinleyecem kendime göre plan yaptım takılacam kafama göre dedim..
En sonunda yine ailesiyle ilgili konu açıldı bana "moron" laştın yine dedi...
Inanin cildirmak üzereyim...

2 gün boyunca kafamı kendimi toparlamam yeni bir ben olmam lazim!

yaa tüh ailesiyle ilgili konuşma olmasaydı keşke. neyse boşver haftasonu iyi vakit geçir burada çok öneri veren oldu onlardan kafana yatanı yaparsın artık. erkeklere eski konuları açınca böyle oluyorlar

Az önce konuştuk gitmeden..
Dedim o kızla konusmayacaksin sana canım demeyecek resmiyet koyacaksin arana dedim..
Bir daha seni arayamayack gece dedim eğer gelirse dedim..
2 gün boyunca beni arama dedim kafamı dinleyecem kendime göre plan yaptım takılacam kafama göre dedim..
En sonunda yine ailesiyle ilgili konu açıldı bana "moron" laştın yine dedi...
Inanin cildirmak üzereyim...

2 gün boyunca kafamı kendimi toparlamam yeni bir ben olmam lazim!
Kim o zilli yaaa senin kocani ne ariyo durmadan tobeeee:KK62::KK62::KK62:

yaa tüh ailesiyle ilgili konuşma olmasaydı keşke. neyse boşver haftasonu iyi vakit geçir burada çok öneri veren oldu onlardan kafana yatanı yaparsın artık. erkeklere eski konuları açınca böyle oluyorlar

Evet artık hangisini yapabilrsem planım var beni arama dedim bende seni aramayacam dedim..
Geldiğimde çok değişecek herşey dedi bugününü mumla arayacaksin dedi..

Inan bende buna sinirleniyorum..
Birde canım diyerek konuşuyor kızda ki rahatlığa bakın yaa..
Eşim de de suç malesefffffff! !
Elime geçse 1 kaşık suda bogacam o kızı inşallah gitmez düğüne
Kim o kiz yaaa akrabami isyerindenmi benimkinide arayan bi sekreter vardi abi diyodu guya kapali agzinin payini verdim kiza acik acik dedim ben kiskanirim adamimi bak biz neler atlattik bosandik tekrar evlendik sevgimiz buyuk dedim esimede ayar cektim gecen hafta esimde nediyosun senden ayriyken yapmadim simdimi yapicam dedi o kiz benim arkadasimin eski sevgilisi dedi bide ne dedi biliyomusun?esimin arkadasi bu sekreter kizin hesabina her ay duzenli olarak para yatiriyomus cok sasirdim kiz tam pislik yaaa:KK62:

Kim o kiz yaaa akrabami isyerindenmi benimkinide arayan bi sekreter vardi abi diyodu guya kapali agzinin payini verdim kiza acik acik dedim ben kiskanirim adamimi bak biz neler atlattik bosandik tekrar evlendik sevgimiz buyuk dedim esimede ayar cektim gecen hafta esimde nediyosun senden ayriyken yapmadim simdimi yapicam dedi o kiz benim arkadasimin eski sevgilisi dedi bide ne dedi biliyomusun?esimin arkadasi bu sekreter kizin hesabina her ay duzenli olarak para yatiriyomus cok sasirdim kiz tam pislik yaaa:KK62:

Üniversite arkadaşı baya samimiler gruplar bunlar ayni sınıftan yani en başta sinirlenmiyordum ama gözüme batmaya başladı son yaptığı hareketlerle...
ne kadar adi insanlar var canım yaa allahım yuva bozanin yuvasını yaptirmasin inşallah... karaktersiz kadınmis seninkide..

Kesinlikle canım kesinlikle..
yanında erkek arkadasları değil sen olmalıydın bence. onlar otobüsle gitmeliydi.
Baya önceden plan yaptı tek başıma masraflari karşılayamam çok uzak dedi haklıydı bende izin alamayınca sesimi çıkarmadım ama cok pismanim su anda...

Üniversite arkadaşı baya samimiler gruplar bunlar ayni sınıftan yani en başta sinirlenmiyordum ama gözüme batmaya başladı son yaptığı hareketlerle...
ne kadar adi insanlar var canım yaa allahım yuva bozanin yuvasını yaptirmasin inşallah... karaktersiz kadınmis seninkide..
Tamam dur sakin ol sinirlenerek hic bişey cozemezsin unutma laf sokarakta varamazsin sakun olucaksin ok

eşin seni seviyor sende onu seviyorsun. sakinlikle sevgiyle aşarsınız gelince hiç üzme kendini. sen bu haftasonu keyfine bak, o öyle yapacak sen de keyfine bak. döndüğündede birbirinizin gönlünü alırsınız hersey güzel olur önemli olan kavga etmeden iletişim kurmak, birbirinizi anlamak. kayınvaliden sinirlerini yıpratmış geçmişte yapılanları unutamıyorsun haklısın ama tekrar tekrar hatırlayarak kendi,ne ediyorsun ilişkiniz yıpranıyor. bırak kaynananı naparsa yapsın sen eşinle mutlu olmaya bak huzur bulmaya bak.

Arkadaşının düğünü olduğuna eminim işin içinde bir şeyde yok çünkü hep görüştüğümüz kişiler faceden davetiyelerden fotolardan biliyorum yani. Arabada yer olmadığından beni götüremiyor 10 saatlik mesafede ama ben cidden çok sıkılıyorum bu şehirde yapabileceğim hiçbirşey yok, tek başıma da ne yapabilirim ki :(
İnanın çok sıkılıyorum :(
K.bkma ama cok kerizsin afadersin ama oyle ne demk arabada yer olmdgndan almyr baska araba tut taksi her neyse o yere ne yap ne et git gitmessen boyle ku kumak kusugibi otur anladin :KK59:

canım önceki konunada baktım kv çok sorunlu bendede var o tip birşey seni çok iyi anlıyorum. ama evde bu konuyu açıp durma açtıkça kendini üzüyorsun sen hayatını yaşa onlar karışmaya çalıştıkça he de bildiğini yap. bak Allah korusun eşinden ayrılsan eşin ikinci evlilik yapsa ikinci evliliğğinde karısını ezdirmez. sen sabret mutlu olmaya bak zamanla görecek eşin asıl ailesinin kim olduğunu.

K.bkma ama cok kerizsin afadersin ama oyle ne demk arabada yer olmdgndan almyr baska araba tut taksi her neyse o yere ne yap ne et git gitmessen boyle ku kumak kusugibi otur anladin :KK59:
kusura bakma deyip arkasından istediğini yazmak olurmu böyle nasıl söylersiniz zaten üzülüyor birde siz üzmeyin kızı

Back
X