Ah bu eltiler!

Melike56

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
10 Şubat 2019
13
1
1
30
Bunlar hep mi böyledir yahu.. Bana nispet yapmak için elinden geleni yapıyor, kendisi nişanlı biz sevgili.. Herşeyimiz çok güzel gidiyor, ailelerimiz zaten uzaktan akraba. Biz laf söz olmasın diye fazla samimiyet kurmamaya çalışıyoruz fakat eltim olacak insan bana nispet yapmak için elinden geleni yapıyor. Şu anda ikimizinde bi garantisi yok zaten bu tavrına anlam veremiyorum. Kendisi çok girişken ve diliyle sevdiren insan, yalakalık yapmaktan başka bildiği bir şey yok. Çok yağcı. Sürekli bana kendini övüyor, kendini ve çevresinde insanların onu ve fiziğini güzel bulduğunu anlatıyor, iyi de bundan bana ne? Bunu bir kere yapsa tamam ama hep aynı konu. Kendisini güzelde bulmuyorum yorumda yapmıyorum. Sürekli bi laf sokma çabası içerisinde. Bi keresinde abim konuşmamıza şahit olup kendisine kızmış kızı doldurma diye. Ben işe karışmadım susmayı tercih ettim. Ama kimse farkında değil sevgilim dışında, şu an o kadar gözde ki hep ilgi odağı olmak istiyor. Lafına laf vermeyi bende bilirim fakat kötü olan ben olcam diye bir şey demek istemiyorum pek. Bunu sevgilimle paylaştığımda sende ver lafını, o seni kıskanmıyo ama aramızda olan bağı kıskanıyor ben farkındayım tek gelin olmak istiyor boşver diyor. Yaptığı şeyler abartılacak şeyler değil evet ama böyle yapmasına anlam veremiyorum. Ve bu yaptığı şeyler ben misafir olarak gitmişim, çok saçma. Sevgilim annesine veya abisine demekten yana ama ben söylemesini istemiyorum.

Daha sevgiliyken bu muhabbetlere girerseniz evlenince ne yapacaksınız? Kaldı ki siz de eltisiniz. Aslında düşününce ikiniz de elti değilsiniz. Daha ziyade "elti olma meraklıları" diyebiliriz. Gencecik insansiniz yiyip içip gezin ne işiniz var elti derdiyle? Hem biri canınızı sıkıyorsa verin cevabı o düşünsün...

Hava degilde belki heveslidir mutlugunu sizle paylasiyordur :) ilgi odagi o suan siz nisanlaninca siz olucaksiniz üzülmeyin bu kadar :)

Ne diyor ki kız? Kendi kendini övsün dursun size ne zararı var? Muhabbeti bayıyorsa katılmayın, illa sıkı fıkı olmanız gerekmiyor, kendi ilişkinize bakın.

Daha sevgiliyken elti muhabbeti yapıyorsunuz. Gerçekten başka işiniz gücünüz yok mu?
Kızın ne yaptığını da anlamadım zaten. Somut bir örnek yok, genel bir dedikodu konusu gibi olmuş.

evlenmeden elti olunuyor mu? neden aile içindesiniz ki bu kadar? daha iki taraf da evli değil kaç kere görüştünüz ki?

Sevgilisiyle elti çekiştiren kız daha çok eltidir. Ama elti olmak içinde önce resmi bi yola girmek gerekiyor. Elti olma adayısınız daha yani. Bi sakin olun.

Sen fazla samimiyet kurmuyorum demişsin de kafadan direk eltim, abim muhabbetine girmişsin. Böyle yapma üzülürsün

Valla o bi yola girmiş sen dış kapının mandalısın şu an. Hiç bana masum da gelmedin yüzüğü taksan alasını yaparsın sende merak etme. Yıl 2019 oldu bitmedi bu elti muhabbeti sevmedi beni de geç neyini dert ediyorsunuz dertsiz başınıza allahaşkına ya

Ikinizinde garantisi yok, biriniz bir yuzugu atmaya bakar, biriniz bir "bitti yapamiyorum hoşçakala"

Bu arada sizin bir önceki konunuzu okudum da, orda "EŞİM" demissiniz, burda sevgilim demissiniz ?

Son düzenleme:
Evlenince kocanla sorun yaşayınca altını unutursun..üzülme..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…