Ah bu erkekler görüşlerinizi bekliyorum

LazKiziEsma

Guru
Kayıtlı Üye
18 Şubat 2009
1.148
1.551
288
39
Merhaba arkadaşlar bayanların bu olayını seviyorum birbirine manevi yönden çok destek tanısada tanımasada şimdiden teşekkürler görüşleriniz için...
Benim prblemim tabiki erkek arkadaşım uzaktayız birbirimizden her zamanda böyleydi 2 sene oluyor beraberliğimiz çok şeye göğüs gerdim uzakta olmasına rağmen hiç şikayet etmedim bekledim sevdim vss onunda sevdiğine inanıyorum ama eksik bişeler var hayatımda ondan yana... çok farklıyız benim duygusal bi yanım var o ise gayet rahat misal kavga anlarımızda hiç çekmez kapatır telefonu olayı bitirir üstüne ben onla tartışmaya çalıştığım anda kendinle kavga ediyorsun gibi gıcık bi söylemde bulunur ben çekilmeyeni çekemem,BEN BEN BEN
zaten uzağız bazen konuşma ihtiyacım yüksek dozda olduğu zamanlarda bunu söylediğim halde arkadaşları yada başka bişeye beni tercih edebiliyor tepki verdiğim zaman sen benim için değerlisin yanlış düşünüyorsun seviyorum seni vss kısaca arkadaşlar ben onun için fedakarlıkta bulunduğum halde o benim için bulunmuyor çekmiyor vurdumduymaz buda benim sinirlerimi bozuyor sanırım herşey yine benim sucum herşeyin sorumluluğunu sıkıntısını almayı hep ben görev bildim şimdi ne yapmam lazım onu değiştirebilirmiyim yoksa bitmelimi çok svediğim halde ....:sm_confused:

yo hayır görüşüyoruz kendisi uzak yerde görev yapıyor geçen ay buradaydı bu ayda gelecek inşallah benim prblemim onunla tartışamamak her tartışmak istediğimde kendinle kavga ediyorsun diyor.. gelemiyor tartışmaya bana en son söylediği tartışmaya çalıştığım zaman böyle olursa çekilmez oluyor bende çekilmeyeni çekemiyorum diyor çok bencil hep ben benim canım sıkılmasın bana bişey olmasın ben takmam ben etmem buda beni çok sinirlendiriyor dedim ya sanırım suç bnm çok üstüne düştüm ve buna son vermek istiyorum beraberliğimizin sıkıntıları anlarını birazda o sahiplensin o düşünsün istiyorum

Kusura bakmayın ama erkekleri o kadar sıkıyoruz ki onlarda illallah ediyor..:umursamaz:
Biz onların üstüne düştükçe onlar haklı olarak kendilerini bişey sanıyolar..:sinifsinif:
Hayatımızın merkezini "sevgili, eş, koca" olarak kurduğumuz sürecede bu değişmeyecektir..
Üstüne gitmeyin, rahat bırakın..
Bende bayan olmama rağmen hoşlanmıyorum üzerime çok titrenmesinden..:1ninca:
Biraz az düşün üstüne, bırakın biraz da nefes alsın di mi ama ? fisfisfis

Ne demiş Müslüm Baba;

Güzel bir gün görmesem
Yakanda olur elim
Eğer beni dinlersen
Üstüme düşme benim

Gençliğine güvenme
Yıllar alıp gidecek
Dünyada ikimize
Hatıralar yetecek

Bir gün bıkar gidersen
Yakanda olur elim
Eğer beni dinlersen
(Allahını Seversen)
Üstüme düşme benim

Kalbinde yer edersen
Derdin olurum senin
(Kölen olurum senin)
Allahını seversen
Üstüme düşme benim

Çekemezsin Kahrımı
Yükün olurum senin
Tanrı yazmış bahtımı
Üstüme düşme benim :içelim:

Yani aslında sağlıklı bir yorum yapabilmek çok zor bu durumda.
Gerçekten sıkıyor da olabilirsiniz, ya da o gerçekten de çok sabırsız ve tahammülsüz olabilir, bunları bilemeyiz ki.

Biraz özeleştiri yapın mesela, çok mu sık arıyorsunuz, çok mu pimpiriklisiniz ne bileyim 2 saat aramazsa tartışma mı çıkartıyorsunuz.
Eğer hal böyleyse kim olsa çekmek istemez.
Ama tersi de olabilir, adam vurdumduymazdır, 3 gün aramasa aramıyordur, en ufak bi sorunda hemen geri adım atıyordur, kaçmayı tercih ediyordur.

Bilemedim yani, çok yoruma açık konular bunlar.

rahat bırakmak işe yarıyacak yani öylemi dersiniz?

Tabiki öyle her ne kadar erkekler bunu kabul etmesede kaçan kovalanıyo şekerim.. şakkıdı
Bırakta o seni kovalasın kaydirigubbakcemile
Gör bak ilgiyi alakayı kesince nasılda etekleri tutuşacak.. :1closedeyes:
Şimdi biliyo zaten sizin onu çok sevdiğinizi,
her yaptığını affedecğinizi..süprizzzzz
Rolleri değişin derim, şimdiden çizginizi belirleyin..gamyoncuiremsu

ya aslına bakarsanız çok sıkmıyorum sosyal hayatınada müdahele etmiyorum kesinlikle ama bnm ona ihtiyacım olduğu zamanlarda yanımda olmasını istiyorum telefonla dahi olsa hiç olmuyor değil çok vurdumduymaz işte yani takmıyor gibi görünüyor buda çok rencide edici bir durum değilmi sen hırpalan parçalan ama o kılını kıpırtamasın...

Madalyonun öteki yüzü yani :) bunu deniyeceğim ve bişelere yapmaya çalışmak aslında olduğum gibi olamamak ayrıca canımı sıkıyor ama buna izin vermiyolar

gözden uzak olan gönüldende uzak olur wakasımı acaba CADIARZU kendini geri çek biraz canımm.sen deilde o senin üstüne düşsünn.eğerki ilgilenmiosa bilki onda biten bişeyler wardırr mafoldumben

Bitir gıtsın . hem uzakta hem fedakarlık yok .. ooooo bu ne ..
tamam vurdum duymaz olabılır bazı şeyler üstelemio bu guzel bı sey ama sen fedakalık yap o yapmasın bırak gıtsın ..
Kızlar şunu söyleyebılırım kı Erkekler severse gercekten fedakarlığın alasını yapıolar .. hiç ummadıgınız insanlar bıle feci ellerinden gelenın fazlasını yapıo .. Bu yuzden fedakar olmayan erkek için kendınızı paralamayın derim ..

en guzeli ilgi gostermiyceksin hemen sen beni sevmiyomusun diye baslarlar dene ben suan o taktigi uyguluyom cok iyi oluyo:)

bana oldukça tanıdık geldi... eğer hep sen fedakarlıkta bulunuyorsan sen daha çok seven tarafsın bu ilişkide... o yüzden arkadaşın bu rahatlığı ; seni üzmemek için çabasızlığı...

sana sonucu söyleyeyim mi en mutlu olduğun anda sana ayrılmak ister ; nedeni de senin çok seviyor oluşundur... keşke daha önce farketseydim de ben bassaydım ona tekmeyi ...

kesinlikle katılıyorum...

erkek arkadaşınız şuan sizi elinde döndürdüğü bir tesbih gibi görüyordur..

öyle olmadığınız gösterin..

afallayacaktır kesinlikle..

arayıp, sormayın, relax olun..

evdede olsanız dışardayım deyin..

birazda onun aklı sulansın değilmi?

Fazla ılgılendıgınızde erkeğiniz sizi daha çok sevecegını sizden başkasını gözünün görmyecegını sanıyoruz bız kadınlar halbukı tam tersi. Tekmeyi basıp kapının önüne koydukca kıymetımız daha artar :))
Formul bu :)

herkeze teşşükkür ederim görüşlerinizi paylaştığınız için biraz serbest bıraktım ve hemen bir haltlar karıştırdığımı düşündü bozuldu ve sinirlendi... ama çok geçmedi ben netlik istiyordum dün doğum günümde güzel bir hediye verdi bana bitirdik..
beni çok sevdiğini farkettiğimdende çok sevdiğini ama bir geleceğimiz olmadığını evlenmeyi düşünmediğini benim daha iyi güzel şeyler hakettiğimi beni üzdüğünü buna hakkı olmadığını geleceğine tecavüz etmeye de hakkı olmadığını söledi ve zamanlada bunların değişmiyeceğini söledi tabiki bende çekildim..
az önce aradı beni nasılım die merak etmiş dün beni üzdüğü için vicdanı rahatsızmış... ama bunların konuşulması gerekiyormuş.. bende rahat olmasını hiç olmadığımı düşünmesini hiçbişey olmmaış gibi davranmasını söledim ben öyle yapıyorum çünkü dedim kem küm etti konuşuruz dedi bende senin konuşmak istediklerim var herhalde dedim konuşalım işte dedi...
yine aynı şeyleri duymak istemiyorum ben acı çekiyorum şuan evet ama nedense ne yapmam gerektiğini bilmiyorum şaşkınım
beni dinlediğiniz için çok teşşekkürler

ve şimdi acı çekmesini istiyorum ve bilmiyorum nasıl olacak bu... uzak olduğumuz için beraberliğimizin mantıksız olduğunu söyledi bunu 2sene sonra söyledi düşünebiliyormuusnuz...evlenmeyi düşünmediğini eğer bunu kabul edersem öyle devam edebileceğimi söyledi ne zannediyor kendini? ve bunnları 2sene sonra söylüyor sanırım umudumu yitiriyorum aşk adına umurumda olan o değil yanılmam.. yanına kalırmı bu ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…