- 18 Şubat 2009
- 1.148
- 1.551
- 288
- 39
- Konu Sahibi LazKiziEsma
-
rahat bırakmak işe yarıyacak yani öylemi dersiniz?
Yani aslında sağlıklı bir yorum yapabilmek çok zor bu durumda.
Gerçekten sıkıyor da olabilirsiniz, ya da o gerçekten de çok sabırsız ve tahammülsüz olabilir, bunları bilemeyiz ki.
Biraz özeleştiri yapın mesela, çok mu sık arıyorsunuz, çok mu pimpiriklisiniz ne bileyim 2 saat aramazsa tartışma mı çıkartıyorsunuz.
Eğer hal böyleyse kim olsa çekmek istemez.
Ama tersi de olabilir, adam vurdumduymazdır, 3 gün aramasa aramıyordur, en ufak bi sorunda hemen geri adım atıyordur, kaçmayı tercih ediyordur.
Bilemedim yani, çok yoruma açık konular bunlar.
Tabiki öyle her ne kadar erkekler bunu kabul etmesede kaçan kovalanıyo şekerim.. şakkıdı
Bırakta o seni kovalasın kaydirigubbakcemile
Gör bak ilgiyi alakayı kesince nasılda etekleri tutuşacak.. :1closedeyes:
Şimdi biliyo zaten sizin onu çok sevdiğinizi,
her yaptığını affedecğinizi..süprizzzzz
Rolleri değişin derim, şimdiden çizginizi belirleyin..gamyoncuiremsu
Merhaba arkadaşlar bayanların bu olayını seviyorum birbirine manevi yönden çok destek tanısada tanımasada şimdiden teşekkürler görüşleriniz için...
Benim prblemim tabiki erkek arkadaşım uzaktayız birbirimizden her zamanda böyleydi 2 sene oluyor beraberliğimiz çok şeye göğüs gerdim uzakta olmasına rağmen hiç şikayet etmedim bekledim sevdim vss onunda sevdiğine inanıyorum ama eksik bişeler var hayatımda ondan yana... çok farklıyız benim duygusal bi yanım var o ise gayet rahat misal kavga anlarımızda hiç çekmez kapatır telefonu olayı bitirir üstüne ben onla tartışmaya çalıştığım anda kendinle kavga ediyorsun gibi gıcık bi söylemde bulunur ben çekilmeyeni çekemem,BEN BEN BEN
zaten uzağız bazen konuşma ihtiyacım yüksek dozda olduğu zamanlarda bunu söylediğim halde arkadaşları yada başka bişeye beni tercih edebiliyor tepki verdiğim zaman sen benim için değerlisin yanlış düşünüyorsun seviyorum seni vss kısaca arkadaşlar ben onun için fedakarlıkta bulunduğum halde o benim için bulunmuyor çekmiyor vurdumduymaz buda benim sinirlerimi bozuyor sanırım herşey yine benim sucum herşeyin sorumluluğunu sıkıntısını almayı hep ben görev bildim şimdi ne yapmam lazım onu değiştirebilirmiyim yoksa bitmelimi çok svediğim halde ....:sm_confused:
Bitir gıtsın . hem uzakta hem fedakarlık yok .. ooooo bu ne ..
tamam vurdum duymaz olabılır bazı şeyler üstelemio bu guzel bı sey ama sen fedakalık yap o yapmasın bırak gıtsın ..
Kızlar şunu söyleyebılırım kı Erkekler severse gercekten fedakarlığın alasını yapıolar .. hiç ummadıgınız insanlar bıle feci ellerinden gelenın fazlasını yapıo .. Bu yuzden fedakar olmayan erkek için kendınızı paralamayın derim ..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?