- 30 Aralık 2011
- 1.696
- 5.256
- 358
- Konu Sahibi Thinkerwoman
Yaa kızlar sinir olacağım ya yığınla kıyafet , küçük dolaplar, yorgun bir hatun ... Ve hala bitmiyor bütün ev üstüme geliyor pfff...
:83::83::.83:

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Neden bu kadar darlandığınızı anlamadım ben.. Evi temizlemek bu kadar zor geliyorsa bir yardımcı tutabilirsin, o olmadı (seyahat demekte ki kastını pek anlayamadım sen eşinle mi gidiyorsun seyahate?) seyahatten alma kıyafet sende bu sayede çok fazla kıyafetiniz olmamış olur ve bu sayede sende çok yorulmamış olursun..
Sanırım tam anlatamadım :) Seyahat derken bazı özel nedenlerden belli aralıklarla memleketlere gitmek gerekiyor. Temizlik işin kolay ve güzel yanı fakat yeni evli sayılırım evim küçük pek sığdıramıyorum eşyaları. Bir de sanırım şık ama çok geniş ve kullanışlı şeyler değil mobilyalarım. Neyi nereye sokacağımı bilemiyorum yoruluyorum... Hani kıyafet olayını örnek olsun diye yazdım .
Bu arada başlıktaki imla hatasından dolayı dikkatli kullanıcılardan özür diliyorum![]()
Anlatsana be canım şunuBende diyorum niye anlamadım ben bu konuyu
![]()
Keşke eve göre daha uygun mobilyalar seçebilseydiniz canım ya.. Şu saatten sonra o mobilyaları at yeni mobilya al da diyemem, evden de taşınamazmışsınız :44: Bence sen evin içindeki fazlalık gözüne hoş görünmeyen eşyalarını ver birilerine,yani başka yol yok gibi sanki :44:
Ya çok mantıklı, bir bakınayım kutu falan süper fikir.Çok teşekkğür ederim canım...kıyafetleri vakumlayan poşetlerden alabilirsin.banim gardrobum küçük mesela kıyafet çok.ben de kullanmadıklarımı bir kartona,az kullandıklarımı ayrı bir kartona koyup,attım kilere.sadece giydiklerim var şu an dolapta ve çok rahat oluyor böyle.senin kilerin yoksa bile kömürlüğe,annen yakınsa ona ya da k.validene falan bırakabilirsin o kutuları.hatta hiç kullanmadıklarını ver millete gitsin.
Valla ya ne yapacağız bakalımaynı derrt bendede var![]()
Evi derli toplu gösteren dolaptır ,ve az eşya ,çok eşya meraklısı olanları garipsiyorum,ancak fazla iş ve evin positiv enerjısini alıyor ,japon kültürüne bakın az eşya enerji positif