AynenSadece ara halini hatırını sor Yani ben mesela kendi annemi bile şapur şupur öpmem Nerede kaldı kayınvalidemi öpeceğim

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
AynenSadece ara halini hatırını sor Yani ben mesela kendi annemi bile şapur şupur öpmem Nerede kaldı kayınvalidemi öpeceğim
kıskançlık değil benim onlara karşı hiçbir zararım olmadı aksine iyi bile davrandım sanırım bu davranışları haketmediğimi düşünüyorum zaten bana kalsa hayatta görüşmem etmem ama mümkün olmuyor iste zaten uzakta olunca problem yok biraraya gelirsek onların o yapmacık tavırları bana vurulmaya çalışan laflar sınır ediyor.hayatta en son kıskanacağım kişiler kv ve elti olur sanırım. evlilil bağı hariç onlarla herhangi bi akrabalığın yok, gönül işin yok, hatır yok bişey yok. neyini kıskanıyosun ki?
Kv ilgisi bekleyen bir insan.degilim com şükür beni sevmesin d3 zaten.Yapmacik ölüp sevilmektwnse sevmesin.Sadece bana karşı dile getirmesin s3n diğer gelinin yanında goze sokarsan bazı şeyleri o zaten sana sıcak davranamaz.hatta konu açılınca ne güzel işte benden göremediğin hayri yeni gelininden görürsün deyip gulmuslugum d3 var.Beni hiç arayıp sormasa önemsemem.aevlendigim günden beri çok şükür ona ihtiyacım olmadıBen de bazı kadınları anlamıyorum kardeşim. Kaynananız sizle ilgilense vay bana yapıştı, vay bana kızım su getir dedi vs şikayetlenirsiniz. Kadın başkasını sevse ama ayrım yapıyor, benimle ilgilenmiyor der şikayetlenirsiniz, birden kaynananız kıymete biner. Kendi kendinize sorun çıkarmayı bırakın.
Kayınvalideler gelinlerini eşit sevmek, eşit ilgilenmek zorunda değil. Kaynanam ayrım yapıyor konuları beni hep güldürür. Siz bu kadının doğurduğu 2 çocuk değilsiniz. Siz bu kadının oğlunun sevip evlendiği, ve bu kadının hayatına sonradan giren insanlarsınız. Kanı size ısınmaz, diğer kadına ısınır, diğer kadınla karakterleri uyuşur, birbirleriyle samimi olurlar. Sizle uymaz, mesafesini korur. Bunları aşın. Kedi annenizden bekleyin sevgiyi, ilgiyi, kayınvalideden değil.