ah bu ikinci çizgi

• Konu Sahibi Konu Sahibi segem
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
ben transferimin 10 . günündeyimidrar testi yaptım ve tek çizgi ne hissettiğimi anlatamıyorum

iyi akşamlar kızlar,,,,,,,ikinci çizgi silikte çıksa kesinlikle ''hamilelik var'' diye biliyorum,,hatta bazı testlerde bu gibi durumlarda 2 veya 3 gün sonra tekrarlayın deniliyor,,,inş o iki çizgiyi silik milik hepimiz görelim:Saruboceq:

ben transferimin 10 . günündeyimidrar testi yaptım ve tek çizgi ne hissettiğimi anlatamıyorum

canım kardeşim çokta sağlıklı bilgi vermeyeceğini heryerde söylüyorlar,,,benimde bugün transferimin 7 günü,,,,,inş güzel kardeşim 2 veya 4 gün sonra güzel haberler alırsın,,,,sevgiler

[/QUOTE][/QUOTE] umarım moneta umarım beklemek sabırlı olmak inşallah sen güzel haber alırsınhayırlı olsun arkadaşım

bide herkeste 10. gün çıkmıyo bizim listede kaç kişide 9. gün idrarda çıkmadı ama 12. gün kan testi pozitif çıktı korkma gününü bekle kan testi yap tamam

sılık cızgı cok guzel bırsey ıkı kez gordum sukurler olsun ama gıdıslerı daha da cok yaktı canımı sımdı tekrar denıyoruz hayırlısı bakalı
ınsallah sende gorursun canım en kısa zamanda Rabbım saglıklı hayırlı evlatlar nasıp etsın tum ısteyen bekleyenlere...

bide herkeste 10. gün çıkmıyo bizim listede kaç kişide 9. gün idrarda çıkmadı ama 12. gün kan testi pozitif çıktı korkma gününü bekle kan testi yap tamam

tşk ederim elif umut oldun biraz olsun yüzüm güldü kırık kanatlarım can buldu allah senden razı olsun a.s.:1hug:

allahım hepimize yardım eder dileğim :Saruboceq:

[/QUOTE] umarım moneta umarım beklemek sabırlı olmak inşallah sen güzel haber alırsınhayırlı olsun arkadaşım[/QUOTE]

sende güzel haberler alırsın(hepimiz)inş,,,,,,,hadi bakalım seni takip edicem,,,:teselli:

benim de 10. gün tek çizgi vardı canım hatta benim beta hcg değerim 100'ü geçmeden ikinci çizgiyi görmedim hatta o bile silikti. sakın kendini yıpratma azıcık daha sabır :Saruboceq:

ben burdan daha önce allahtan çift çizgiyi görmeyi dileyenlere diye bir konu açmıştım.moral bozmak istemem ama şu çizgi olayına hiç takılmadan allahtan sürekli sağlıklı bir evlat dileyelim arkadaşlar.inşallah hepimiz güzel sağlıklı bebişlere sahip olacağız birgün.....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…