Can'ım valla batıma 5gun vardı hala bekliyorum senin kan sonucunda ne ciktiAranızda yeniyim :) Canım benim kan testi yaptırmalısın bir an önce.BAT ına çok varsa kimyasal olabilir.Bende bu sabah test yaptım senin testin gibi sonuçlandı, yarın kan vereceğim.
canım ben kızıma hamile kaldığımda bu çizginin daha siliğini görmüştüm hamilesin benceMerhabalar arkadaşlar bende boyle bi sorun var ve cok kararsizim adetim geçmedi ama gecen ay gec oldum normal düzenimde bugünlerde olmam lazım asiri bel agri ve sag kasık agrim var test yaptm ama bi turlu birsey anlamayamdim yardım edermisiniz..
Bende de var aynı sorun bel agrisi hem de çok yere oturunca kalkamıyorum ve goguslerim çok sızlıyor bıçak batıyor gibi sende de var mı aynı sorunValla bende yapmadim paZartesi yapicam ins ama cok agrim var belim asiri agriyo cok kararsizim hala kan testi yaptrip hayal kırıklığına ugramakta var
Evet Can'ım birebir aynısı cok ayakta durdugumda oluyorum bel Ağrı'sından ama uzandığım Zaman dünyalar benim oluyor agrim geçiyor cok kararsizim nedenseBende de var aynı sorun bel agrisi hem de çok yere oturunca kalkamıyorum ve goguslerim çok sızlıyor bıçak batıyor gibi sende de var mı aynı sorun
Yok hayır yaptrmadim. Can'ım adet olcak gni bazen oyle bir agri giriyoki sasiyorum karasız kalıyorum pazartesi yaptrcam kan testini ins vardır bendede cok istyorum anne olmayıBenmde öyle olmuştu canm ve su an ikizlere hamileyim:)
Sende istiyorsan inşallah hamilesindir
Adet olur gibi ağrıları bende yaşadım
Yorumları okumadım ama kan testi yaptırdınmı
İnşallah Rabbim nasip etsin canm sana ve isteyn herkeseYok hayır yaptrmadim. Can'ım adet olcak gni bazen oyle bir agri giriyoki sasiyorum karasız kalıyorum pazartesi yaptrcam kan testini ins vardır bendede cok istyorum anne olmayı
Benim geçen adetim den hemen sonra başladı ağrılarım önce normal adet oldum bitti ardından kahve lekelerim başladı o da bitti ama bel agrisi adetim den hemen sonra başladı sakat gibiyim resmen sol boşluğum da ağrıyor gogusler de sızlıyor bıçak batıyor gibi ben idrar testi geçen hafta yapmıştım yoktu bişey daha da yapmadım belim çok kötüYok hayır yaptrmadim. Can'ım adet olcak gni bazen oyle bir agri giriyoki sasiyorum karasız kalıyorum pazartesi yaptrcam kan testini ins vardır bendede cok istyorum anne olmayı
İns Can'ım teskkr ederim yarın allh kismet ederse ogrenicez herseyi rabbim hayırlısını versinİnşallah Rabbim nasip etsin canm sana ve isteyn herkese
Benm ağrılarımda yataktan kaldırmıyodu bende adet olucam sanıyodum meğerse ikizler oluşuyormuş:)) 7. Ayımdayım hala ağrılarım bitmiş değil
Ama silik çizgi ve ağrılar hamilesiniz gibi geliyo bana
.hakkınızda hayırlısı olur inşallah
İnşallah istediginiz sonuc çıkar yazın buraya merak ederiz:)İns Can'ım teskkr ederim yarın allh kismet ederse ogrenicez herseyi rabbim hayırlısını versin
Canım gitmek nasip olmadı yarına inşallah, ama bat 5 gün geçti ikinci testte biraz daha koyu çizgi gördüm muhtemelen salı belli olur kan sonucum haber veririmCan'ım valla batıma 5gun vardı hala bekliyorum senin kan sonucunda ne cikti
Can'ım benim sonucum pozitif 4 haftamiza girmisiz bebegimle darisi senin basına isteyen tum arkadaslarin basınaCanım gitmek nasip olmadı yarına inşallah, ama bat 5 gün geçti ikinci testte biraz daha koyu çizgi gördüm muhtemelen salı belli olur kan sonucum haber veririm
Arkadaşlar hepinize teskkr ederim sonucumu aldım bugun bebegimle 4.haftamiza girmisiz rabbim isteyen herkeze nasip etsinİnşallah istediginiz sonuc çıkar yazın buraya merak ederiz:)
Teskkr ederim canm rabbim sanada nasip etsin insBende bırgun byle bı test grebılecekmıyım acaba hayırlı olsun arkadaşım
Hayırlı olsunn :)Arkadaşlar hepinize teskkr ederim sonucumu aldım bugun bebegimle 4.haftamiza girmisiz rabbim isteyen herkeze nasip etsin
Canim banada oyle geliyo ama adetime daha var birde adet olcakmisim gbi karnim ve belimde asiri agri var cok karamsarim
Canım bence hamilesin olmasa o hayalet çizgi çıkmaz. Mesela ben yaptım bende çıkmadı. İnşallah test doğrudur ama bence doğru pozitif :)Merhaba arkadaslar bende aynı durumda olan biriyim bugun 3gun var adetıme daha.22sinde hasta olmam lazım normalde.sabah elımı havaya kaldırınca kasıklarım gerıldı ve şiş durumda. Test yaptım ilk idrar ile.fotografı eklıorum yorumlarınız cok kıymetli.suan tatıldeyım ve kan testıne ancak cuma gıdebılecegım. zaten cuma adetım gecıcecek belkide bılmıorum. Yardımlarınızı rica edıyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?