Merhaba teste göre hamilesiniz bence hayırlı olsun.. Benim de 3 gün kala böyle çıkmıştı idrar testim :)Merhaba arkadaslar bende aynı durumda olan biriyim bugun 3gun var adetıme daha.22sinde hasta olmam lazım normalde.sabah elımı havaya kaldırınca kasıklarım gerıldı ve şiş durumda. Test yaptım ilk idrar ile.fotografı eklıorum yorumlarınız cok kıymetli.suan tatıldeyım ve kan testıne ancak cuma gıdebılecegım. zaten cuma adetım gecıcecek belkide bılmıorum. Yardımlarınızı rica edıyorum
Canım benim çok sevindim senin adına darısı tüm isteyenlerin başına bende 4 haftadayım aynıyız seninle :)Can'ım benim sonucum pozitif 4 haftamiza girmisiz bebegimle darisi senin basına isteyen tum arkadaslarin basına
Canım bende de böyle çıkmıştı bence de hamilesin en kısa zamanda kan testi yaptır hayırlı olsun bebişinMerhaba arkadaslar bende aynı durumda olan biriyim bugun 3gun var adetıme daha.22sinde hasta olmam lazım normalde.sabah elımı havaya kaldırınca kasıklarım gerıldı ve şiş durumda. Test yaptım ilk idrar ile.fotografı eklıorum yorumlarınız cok kıymetli.suan tatıldeyım ve kan testıne ancak cuma gıdebılecegım. zaten cuma adetım gecıcecek belkide bılmıorum. Yardımlarınızı rica edıyorum
Canım hamile olduğun içindir muhtemelen benim hala devam ediyor akıntım :)Kızlar merhaba tekrar ben yarın bu test daha aldım tekrarlıcam sonucu sıze bıldırırım:) ama sıze bısı sormak istıyorum testı bugun yapamadım seyehatteyım cunku. Ama bugun akıntım oldu beyaz renkte. Korktum bende bişi olmaz dımı cok yurudum bugun ondan mı yoksa eger hamıleysem ,bu hamıle oldugum için midir?
Merhaba Can'ım cok sevindim bakalım Nasıl olcak bebisler doktra kontrlle gittn miCanım benim çok sevindim senin adına darısı tüm isteyenlerin başına bende 4 haftadayım aynıyız seninle :)
Haftaya perşembe gideceğim canım kan sonucumu aldım işte :) kaç çıktı senin hcg değeriMerhaba Can'ım cok sevindim bakalım Nasıl olcak bebisler doktra kontrlle gittn mi
187 cikti canm seninHaftaya perşembe gideceğim canım kan sonucumu aldım işte :) kaç çıktı senin hcg değeri
Canım geçmiş olsun kimyasal olabilir adetime çok vardı diyosun çünküCanım benimde öyle oldu geçen ay adetime daha çok vardı test yaptım aynı bu şekilde çıktı, ama sonrasında adet oldum sanki, kanamam oldu, artık adetmiydi erken düşük mü yaptım bilemedim, bazıları da kimyasal gebelik diyo anlamadım gitti..
Canım geçmiş olsun kimyasal olabilir adetime çok vardı diyosun çünkü
Testi etkilemez canım nurofen ama bebiş ihtimali varken ilaç kullanmamalısınBende evde test yaptım ama nurofen içmiştim, sizce sonucu etkiler mi hanımlar? Yoksa testleri hiç ilaç içmeden mi yapmak gerekiyor. Kullanım kılavuzunda bununla ilgili birşey yazmıyordu?
İhtimal yoktu, ben sadece emin olmak için yaptım. Bu arada hayırlı olsun sağlıkla kucagınıza alın inşallahTesti etkilemez canım nurofen ama bebiş ihtimali varken ilaç kullanmamalısın
Aminnnn inşAllah canım , RABBİM HEPİMİZİN KUCAĞINI DOLDURSUN..Üzülme canım en kısa zamanda bebeğine kavuştursun Rabbim
Çok sevindim hadi Allah analı babalı büyütmek nasip etsin sag salim alın kucağınıza inşallah:))Arkadaşlar hepinize teskkr ederim sonucumu aldım bugun bebegimle 4.haftamiza girmisiz rabbim isteyen herkeze nasip etsin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?