ah bu insanlar

zeynepazra1013

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
27 Nisan 2014
284
218
Başkalarının derdinin yanında bu hiç birşey bilmiyorum ama kızlar çok kötüyüm evlendiğimde beri geçen 8 sene içinde kendi ailemden fazlasıyla uzaklaşmışım ve çevremden yıllardır dost bildiğim eltilerimde en ufak bir laf çevirsem yada şu şöyle bence desem hemen surat asıyorlar bana kalpte kurabilen bir yapım yok ne yapıcam bilmiyorum akıl verin lütfen kendileri çok Abes laflar söylüyorlar hareketler yapıyorlarama Ben en ufak Birr yanlışta dışlanıyorum bu bir senedir böyle eltilerimde kardeş bu Arada  

Ne kadar çok bekletiye girersen o kadar çok uzulursun arkadasim.
İnsanlardan hicbir şey beklemiyorum artik.
İyilikleri de kötülükleri de kendilerine.
Tek basina daha mutlu oluyor insan hele bi alış...

Başkalarının derdinin yanında bu hiç birşey bilmiyorum ama kızlar çok kötüyüm evlendiğimde beri geçen 8 sene içinde kendi ailemden fazlasıyla uzaklaşmışım ve çevremden yıllardır dost bildiğim eltilerimde en ufak bir laf çevirsem yada şu şöyle bence desem hemen surat asıyorlar bana kalpte kurabilen bir yapım yok ne yapıcam bilmiyorum akıl verin lütfen kendileri çok Abes laflar söylüyorlar hareketler yapıyorlarama Ben en ufak Birr yanlışta dışlanıyorum bu bir senedir böyle eltilerimde kardeş bu Arada  

insan başkalarını mutlu etmeye çalışırsa kendisi mutsuz olur

onlar kırılmasın diye senin kırıldığın yetmez mi

en ufak hareketinde dışlanıyorsan hiç değer verilmiyorsun demektir

insan başkalarını mutlu etmeye çalışırsa kendisi mutsuz olur

onlar kırılmasın diye senin kırıldığın yetmez mi

en ufak hareketinde dışlanıyorsan hiç değer verilmiyorsun demektir

Yok canım lafta bensiz bogazlarondan su geçmez bir ara eşinden habersiz biri bir borç yapmıştı kardeşi ben vermem vallahi dedi bende eşimden kavga gürültü o parayı aldım be verdim hatta verme dedim evde ufak tefek iş yapıp eşime verdi dicektim arada 6 ay falan geçti verdi ama bende aldığı parayı zaten kardeşine vermiş ona borcu varmış onu kapatmış ne salakmışım eşim duyunca bana o kadar güldü tipik sen dedi geçti o benim canım farkında herşeyin aha ahhhh

Bu çok mantıklı geldi bak sağol canım aynı apartman da oturunca kendimi onlara aitmiş hissettim ne oldu bilmiyorum
Kesinlikle öyle düşünme. Kendi çevren mutlaka olsun zaten onlar da senin çevren yoktur diye diledikleri gibi at koşturabilirler. Hem kendi çevren olursa onlarla da zaten pek görüşmene gerek kalmaz :KK66:

Sen kocanla iyisen ne yapacaksin eltiyi onu bunu birak kapini kapattin mi herkes disarida kaliyor kendine baska arkadaslar edin daha mutlu olursun
Yuvarlanıp gidiyoruz elhamdülillah iki kızımız bir o bir ben çok anlayışıdır sağ olsun ama benim çenemi tutamamam onlara bu kadar değer vermem onuda kızdırıyor

Kesinlikle öyle düşünme. Kendi çevren mutlaka olsun zaten onlar da senin çevren yoktur diye diledikleri gibi at koşturabilirler. Hem kendi çevren olursa onlarla da zaten pek görüşmene gerek kalmaz :KK66:
Onlarında çevresi yok ben bekarken deli doluyum körle yattım şaşı kalktım akşama kadar ya o onda ya o başlarda çok tuhaf geliyordu şimdi ben daha tuhafım

kardeşlerse ister istemez dışlanırsınız. bir de yumuşak davranıp çok yüz vermişsiniz. biraz mesafe... :KK51:

ev hanımı mı sınız? eğer ev hanımıysanız belediyelerin düzenlediği kurslar var. yazılın her hangi bir kursa. hem arkadaş çevreniz olur hem ufkunuz açılır hemde can sıkıntınız gider. bunu yapın. eltilerinize zaten zaman kalmaz :)

İş sende bitiyor bu saatten sonra.. Kendini soyutlamayı dene eltilerine karşı. Başka çevre edin az ama öz olsun. Kocanla aranda bir sıkıntı problem yoksa o kadar da önemli değil aslında.

X