- 18 Ağustos 2011
- 11.087
- 6.705
- 448
- Konu Sahibi kelebek.hill
Aynen beninki de her iki tarafta da ilk torun onun için aşırılıklardan çok cekiniyorum eminim gelip yanımda kalacak bana nasıl anne olunur dersleri verecek... herkesi eleştirdi zamanında bu nesil tembel alışmış sezaryen doguma emzirmemeye kolaya kaciyorlar bilmem ne diye..
Diyeceklerini tahmin edebiliyorum o yüzden
Ben de gitgide mesafe koyuyorum gün gün gezer her gittiği yere çağırır 10 kere cagirdiysa 1 kere gidiyorum ancak
Ama konu buzluguma yemek yapip koymaya gelince bir gun et al da yemek yapalım diyor annemse bende malzeme var yarın gel beraber yaparız diyor
Sonra gel de kv yle anneyi karşılaştırma
Hiç hizmet etmiyorum valla benimkilerin evi tadilatta üç gündür bizde kalıyorlar kalkıp çay bile doldurmuyorum kimseye kendime yakıştıramıyorum ama napim çalışan gelinden bu kadar
Evet yeni öğrendim 2-3 gün oldu![]()
Ah ahh ayni iste olay yani.. Ben de hizmet etmiyorm sonuna kadr da hakliyiz bence milletten duyuyorm ya calisiyosn sen kizim diye yerinden kaldirmiyorlar kizlari, biz bi de ustune hamileyiz yaniii

Nasil karailastirmayalm istee.. Bana da hep sen benm kizimsin yok ayirt etmiyom hic bi evladmdan faln diye atarrr tutarr.. Bi de esim nefret ettigi halde boyle kalabalikta opmeye koklamaya calisir koskoca adam yaa annem bana yapmaz yani kiz evlat olmama ragmen.. Sevgi anlayisi sirf gosteris yani anlican.. Esim her seferinde tersler ama alinma gibi bi huyu da yokkk

Amannn Allah bebeklerimize saglik versn de biz idare ederz bunlari cadilik yapariz gerekirse

Hayirli ugurlu olsn canm bebis haberi super bi sey