• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ah bu kilolar

nitroit

brokoli mi çikolata mı?
Kayıtlı Üye
15 Şubat 2011
313
1
46
Ankara
Benim tek sorunum kilolar.Aman canım diyet yaparsın verirsin diye düşünüyor herkes
Oysa öyle değil.Kaç kere pazartesi diyete girip salı günü bozdum,kaç diyetisyen değiştirdim :50:

Psikoloğa gittiğimde beyninde bitiyor demekten başka bişey yapamadı.Haklıydı beynimde bitiyordu ama yapamıyorum işte :50:

Bu arada 1.75 boyum var 75 kiloyum kiloluyum ama orantılı bi vücudum var 18 yaşındayım.

Bir yere gittiğimde çok ilgi çekerim bakımlı ve güzelimdir yani dışardan gelen tepkiler böye:3:

Ama herkesin dediği laf şu ; çok güzelsin de kilolusun. Çok üzülüyorum çook napıcağımı bilmiyorum artık

bana önerisi olan var mı :44:

Çok abartılı bir kilon yok Türk tipi balık eti kıvamı yani. Bence takıntı haline getirmişsin ve bu böyle devam ettiği sürece vermek yerine alırsın.. Başkasının ne dediği de önemli olmamalı senin için aynaya baktığında güzel bir hatun görüyosan tıka kulaklarını olsun bitsin..

düzenli yemek yemeye çalış canım. abur cubur alışkanlığın fln varsa bırak bu alışkanlığı. illaki kilo verirsin. bir de hareketli olmaya çalış. kilo biraz da bünye meselesi maalesef. kilo almaya meyilliysen yediklerinden kısmaya çalışacaksın maalesef. başka çare yok...

teşekkür ederim yorumlar için.Ben yemek yemeyi sevmem ki bazen annemin zoruyla yediğim olur.Abur cuburu o kadar çok kaçırıyorum ki bazen bi tane cipsle tüm günü geçiriyorum hastalık oldu bu :25:

kilo çoğumuzun problemi sanırım :) bende diyet yapamam kesinlikle az yemek falan bana göre değil. . ya hiç yemiyorum ya da çok :) onun için öyle düzenli yemek yiyeyim kaloriye dikkat edeyim falan yapamıyorum. . ben en iyi kiloyu aç kalarak veriyorum. . sağlıklı değil ama başka bi yol bulamıyorum. . bir kaç güne midem küçülmüş oluyor sonrasında zaten az yemeye başlıyorum. .
ama dediğim gibi sağlıklı değil tavsiye etmem yine de sana. .

işte cnm sorunda burda başlıyor bence. kiloyu geç sağlığın için düzenli yemek yeme alışkanlığı edin. abur cuburu kesince farkı sende görücen zaten :34:

düzenli yemek yemeye çalış canım. abur cubur alışkanlığın fln varsa bırak bu alışkanlığı. illaki kilo verirsin. bir de hareketli olmaya çalış. kilo biraz da bünye meselesi maalesef. kilo almaya meyilliysen yediklerinden kısmaya çalışacaksın maalesef. başka çare yok...

kesinlikle katılıyorum genelde bünye meselesi. ben mesela çok yemek yerim abur cubur dahil abartmıyorum size günde 5 6 öğün yiyorum. ama yaşıma ve arkadaşlarıma göre 5 6 kilo zayıfım. onun nedenide bünyem çok çabuk atıyor ve ben normalde yerimde oturan biri değilim devamlı ayaktayım yerimde durmam. o yüzden çok kalori gidiyor.
Canım sende takma kafana. Gayet iyisin. bence sen şişman değilsin arkadaşların zayıf :) Hem zayıflayınca güzel olcağını nerden biliyorsun ki? belki yakışmıcak. benim bir arkadasım vardı oda baya balık etliydi. işte ne yaptı etti zayıfladı incecik oldu ama eski hali daha iyiydi. yüzü falan çöktü. o yüzden takma kafana...

Canım kilo vermek için sporda çok önemli örneğin burda kendine bi sayfa açıp orda gün içinde yediklerini ve yaptığın sporları yazabilirsin ben öyle yapıyorum şahsen :32:

Aslında ben böyle mutluyum.Ama yaz geliyor tatile gideceğiz ordaki tüm arkadaşlarım manken gibi aralarında bi tek ben böyleyim.Şort giysem bacaklarım kocaman straplez giysem kollarım kocaman :18::18:

Ailemde çok baskı yapıyor babam sürekli yeme diyip duruyor anlamıyorum ki bişi de yediğim yok :20:

Annem 2 gün önce bana bi laf söyledi onu bi türlü yediremiyorum en güzel yaşlarını kilolu olarak geçirdin şu haline bak dedi.Çok üzüldüm çok.Kendisi zayıf olduğu için beni anlamıyor bi türlü ve benle konuştuğu tüm konular kiloyla ilgili.Saolsunlar kendimi obez gibi hissetmeye başladım :19:

Evet cnm bu çevre baskısı çok kötü birşey o yüzden bende bu sefer kesin kararımı verdim sporumu ve diyetimi aksatmadan yapacağım inş. :1:

Bu konuyu ne kadar dert edersen o kadar kilit olur.Önce dert etmemeye çalış,pozitif düşün,nasılsa vereceğim de.
Zaten yaşın çok genç,fazla çaba harcamadan kilo verebilirsin.İmkanın varsa spora yazıl,yoksa yürüyüş yap veya pilates cd si al,olmadı netten indir.
Ben de listeyle diyet yapamam,sıkılırım.Kilo alınca hemen diyet ekmeğe dönerim,tatlıyı keserim.Abur cubur yerine meyve veya kepekli grissini yerim.Kendini sıkmadan bir de böyle dene bakalım.
Bu arada meşrubatın diyet olanlar dahil her türlüsünden sakın ve bol su içmeyi unutma.
İlk 1 hafta tartılmamaya çalış,yoksa motivasyonun düşer.

canım sorunumuz aynı tek bi farklı ben almak istiyorum sen ise vermek.bana da yorum yaparken güzelsin ama çok zayfsın derler.işte o ama kısmı yok muu çok üzüyo beni ben de bunu dert edindim kendime.vermek cok daha kolay emin ol bu bilinen bi gercek.ben kilo almak istiyorum dediğimde arkadaşlarım hep şey der bana bir hfta takıl bak noluyo.ben de sana diyorum bana bir hafta takıl bak nası ince oluyosun:P:87:

imkanım var ama spora yazılmaya zamanım yok üniversiteye hazırlanıyorum.Evimiz spor salonu gibi zaten.Koşu bandı,bisiklet,pilates için gerekli olan tüm eşyalar,mekik çekme aleti,twister denen dönen şey :97:

nerden başlicağmı bilemiyorum.Tüm gün dershanem var bu yüzden dışardan yemek zorunda kalıyorum ve kilo verememde bu çok etkili oluyor.Tabi harekette olmayınca doğal olarak kilo alıyorum

canım öncelikle annen baban iyiliğin için söylüorlar onlr senin kötülüğünü istemez ergenlikte ben de aniden kilo aldım hatta vücudumda çatlaklar oldu okul eteğim dar gelmeye başladı babamın söylediği br söze incindim o gün abur cuburu bıraktım o zamanlar spora faln gitmedimm diyet de yapmadım yememezlik de etmedim ama her zamanki yediklerimden daha az yedim kola içmedim çok iyi hatırlıyorum 55 kilodan 46ya düştüm eğer babam öle bi konuşma yapmasaydı ben belki daha da kilo alacaktım. bazen bazı şeyler insanı teşvik eder ya da hırslanmaya iter ailenin yaptığı da bence bu.:34: ayrıca bence kendini şartlamışsın kilo veremiyoum diye psikoloğun dediği doğru ilk başta inan bu kadar insan diyetler sporlarla kilo veriyor sen neden veremeyesin senin eksiğin ne? hastalığın da yok sanırım o zaman kilo vermemek için sebep de yok ne güzel kızmışsın ayrıca öyle fazla kilon da yok:34:

annem ve babamın yorumlarından sonra ilaç gibi geldiniz :61::61:
şimdide altın çilek hapı almışlar bana ben istemiyorum çok sağlıksız geliyor bu tür haplar bana

artık başlıyorum en azından abur cuburları kesicem :74:

annem ve babamın yorumlarından sonra ilaç gibi geldiniz :61::61:
şimdide altın çilek hapı almışlar bana ben istemiyorum çok sağlıksız geliyor bu tür haplar bana

artık başlıyorum en azından abur cuburları kesicem :74:

ben kullaniyorum canim daha yan etkisini gormedim istahi kesiyo okadar

Aslında ben böyle mutluyum.Ama yaz geliyor tatile gideceğiz ordaki tüm arkadaşlarım manken gibi aralarında bi tek ben böyleyim.Şort giysem bacaklarım kocaman straplez giysem kollarım kocaman :18::18:

Ailemde çok baskı yapıyor babam sürekli yeme diyip duruyor anlamıyorum ki bişi de yediğim yok :20:

Annem 2 gün önce bana bi laf söyledi onu bi türlü yediremiyorum en güzel yaşlarını kilolu olarak geçirdin şu haline bak dedi.Çok üzüldüm çok.Kendisi zayıf olduğu için beni anlamıyor bi türlü ve benle konuştuğu tüm konular kiloyla ilgili.Saolsunlar kendimi obez gibi hissetmeye başladım :19:

Canım benim bukadar takıcak üzülücek bir kiloda değilsin önce bunun farkına var. Benimde boyum 1.75 ve 3 haneli rakamlarda bir kilom var 1.5 aydır sağlıklı beslenmeye çalışıyorum. Senin annenden dolayı yaşadıklarını bende yaşadım. Benim annemde minyon çıtı pıtı zayıf bir kadın. Oda bana bir dönem çok baskı yaptı bu konuyla ilgili. O baskı yaptıkça ben umursamadım. O yüzden seni çok iyi anlıyorum. 75 kilo nedirki tatlım fazlalıklarını vermek bir kaç ayını bile almaz. Önce kafana koy. Karar ver. Karar verdikten sonra gerisi inanki geliyor. Bak ben iki gün önce bu forumda bir başlık gördüm. Konu sahibi kilosuylaalakalı bir başlık açmış ve hergün yediklerini yazıyor vs sohbet ediyordu diğer üyelerle. Kendisiyle tanıştım hatta dünden beri msn de konuşuyoruz birbirimizi motive ediyoruz. Kilo konusunda destekde çok önemli. Bak başlığın linkini sanada veriyim. İstersen sende bizimle birlikte birşeyler yapmaya başlarsın :38: Başlık bu tatlım: http://www.kadinlarkulubu.com/diyet...mdan-beridir-pesimi-birakmayan-mutsuzluk.html
Ayrıca zayıflama hapı diye satılan para tuzağı ürünleride sakın sakın kullanma. Metabolizmanı bozmaktan başka bir halta yaramıyorlar.

Son düzenleme:
Back
X