• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ah bu kilolar

spora yazıl erken kalkıp erken yatmaya dikkat et 6 öğün düzenli beslenirsen abur cuburada gerek duymazsın..seni iyi anlıyorum cünkü bende yemek yemeyi sevmem abur cubura bayılırım ben zayıfım ama biara kilo aldm boyum 1.70 59 olmustum hemen spora yazıldım düzenli beslendim 55 e indim simdi mutluyum sende 10 kilo versen yeter bence sevgiler

"ilk önce yıllardır kilodan tacizci akrabalardan ne kadar güzelsin ile başlayıp amaaaa... diye yutkunp hakaret bombardımanına ttan aile büyükleri komş arkadaştan bıkmış en sonnda evlenip eşinin ailesinin hakaretlerinden bnalıp mideme band taktırmaya kadar gitmiş biri olarak kalalık olarak görme ama şn biliyorm bu tepkiler seni daha çok yemeye iter biri bana kiloma taktığında takmamış gii yapardım aakşam kendimi tatlı ile mtl etmeye çalışırken blrdm ama şuanda 31 yaşındayım ve neyi anladım biliyor msn aşırı 100 kilo olmadıysan boyn varsa takma ve aynanın karşısına geç de ki ama inanarak zayıflamak istiyorum zayıflıcam ama güzellik için değil sağlık için ben zaten güzelim zayıflık beni güzel değil sağlıklı yapar ben bn yaparım de ve artık şn anla sana bahane blanlar senin gibi olmak isteyip olamadığı için sana sadece kilo zaafını dillendirdiğin için kendilerinde eleştirme hakkı blyorlar ama şn düşün sen çirkin bi kişiye sen çirkinsin güzelleş sen kısasın za sen krosn modern ol demiyorsan bu kendine güvendiğin içindir o eleştirenlerde ailen hariç böleler ilk önce isim yazamadığımız için ilaçla ilgili yazamıcam ama şn söleyebilirim gece atıştırma alışkanlığın yada tatlıya bağımlılığın varsa benim gibi sana şunu önericem tatlandırılı tarçınlı sıcak büyük kpa süt iç acıktıkça abr cubur isteğini öldürür ve tıkar tok ttar cipse bağımlılığın varsa isim vemeyim ama şu mısır patlaklı pirinçli atıştırmalıklardan dene cips gibi olamasada o hissi verir elma ye tok ttar benim gibi su düşmanıysan su içmeye çalış çok "VE ÖZELSİN KİMSE GİBİ OLMAYA ÇALIŞMA MEDYANIN KSRSZ BEBEKLERİ GİBİ OLMAK İÇİN DEĞİL SAĞLIKLI OLMAK İÇİN ZAYIFLA inan gözünde büyütme kendine inan
-

Son düzenleme:
ah güzelim 1.75 e 75i çok diyosan ben hiç yaşamıyım çok gençsin verirsin sağlığın yerinde ise şükret

illa diyet yapmak zorunda değilsin spor yap , bacak egzersizleri yap felan boyda maşallah :) sende bnm gbsin güzllik var ama kiloda var :)

gayett normalsin tatlımm bence zatenn güzelim dikkat cekerim vs die yazmıssın.. ama bu yasta diyet yapamassınn ki yapmada zatenn. olayın püf noktası makarna pilav.. kalori hesabı yapp.. 3 kepekli dilimin üstüne cıkma. 2 kasık makarna yada 2 kasık pilav yada iki kasık blgur 1 dilim ekmek demektir.. 1 kepce corba (tarhana mercimek gibi olanlar) 1 dilim ekmek demektirr. ama ben ekmek hakkımı yemeyecegimm 6 kasık makarna yicem dersen olmuo tatlımm ona göre.. aksam 6 dan sonrada yemek yokk.. meyve yada salata sadece.. kızartma fırında pişir.. yemege koydugun yagı tuzu azalt en önemlisii.nescafeyi de hayatımızdan cıkarıyoruzz.. sekeri azaltıyoruzz.. hiçç diyete gerek yokk. zaten kilodan ziyade bunlar saglık içinde gerekli..bu yasam sekli olmalıı..yarım saatte egzersiz yaparsan her günn 1 ay sonra bana tesekkür edeceksin bol sansss....:16:

Benim tek sorunum kilolar.Aman canım diyet yaparsın verirsin diye düşünüyor herkes
Oysa öyle değil.Kaç kere pazartesi diyete girip salı günü bozdum,kaç diyetisyen değiştirdim :50:

Psikoloğa gittiğimde beyninde bitiyor demekten başka bişey yapamadı.Haklıydı beynimde bitiyordu ama yapamıyorum işte :50:

Bu arada 1.75 boyum var 75 kiloyum kiloluyum ama orantılı bi vücudum var 18 yaşındayım.

Bir yere gittiğimde çok ilgi çekerim bakımlı ve güzelimdir yani dışardan gelen tepkiler böye:3:

Ama herkesin dediği laf şu ; çok güzelsin de kilolusun. Çok üzülüyorum çook napıcağımı bilmiyorum artık

bana önerisi olan var mı :44:
aslında fazla kilolu değilsin:16:,ben de aynı boy ve kg sahibim şu an:13:,ve yaşın da çok genç:12:,kendini zorlamadan rahat verirsin istediğin miktarı(eğer istersen):8:,ben mesele 70-68 istiyorum:3:,geçen hafta yürüşe başladım,kahvaltıdan sonra oğlumu okula bırakıp normal tempo ile 5 defa tur atıyorum okul etrafında(biliyorum garip görünyor):10:kendimi zorlamadan,açık havada,nasıl olsa türkiye yokuşlu inişli yollara sahip:72:,böylece sabah güzel egzersiz oluyor:21:,şu an 74 kg,ve kesinlikle diyet yapamıyorum(hiç ta yapmadım,kendimi tutamam:27:),güzel bi kahvaltı yapıyorum,ve 10-20 dk sonrada yürüş yapıyorum,ama bu dediğim eğer sen kg vermek istiyorsan,pek te gerek yok bence:29:,fıstık gibisin:nazar::69:

hepinize çok teşekkür ediyorum :54: :71:

yarından itibaren egzersize başlıyorum.Dershanede öğlen ne yemeliyim sizce ? Kızılayda olduğum için her tarafım çiğ köfte,döner,hamburgercilerle çevrilmiş durumda.Kantin desen zaten sağlıksız.
Evden meyve felan götürcem en mantıklısı bu sanırım :21:

Hazır yeşil çayların normalinden bi farkı var mı? Normalini içemiyorum ama çileklesi enfes :79:

annem ve babamın yorumlarından sonra ilaç gibi geldiniz :61::61:
şimdide altın çilek hapı almışlar bana ben istemiyorum çok sağlıksız geliyor bu tür haplar bana

artık başlıyorum en azından abur cuburları kesicem :74:
sakın hap falan içme,dediğin gibi hepsi kimyasal,allah korusun,sakın!ben 17 yaşındayken 48 beden giyordum ve annem benimle dalga geçiyordu,biliyormusun ben hırs yaptım ve 50 kg düştüm(her gün 6 saat spor yaptım,koştum zıpladım)ve sonuca ulaştımda kendimden iğrendim,ben iri kemik yapısına sahibim,en az 65 olması gerekirken be 50 dim,resimlere bakıp hala korkuyorum,sonra yavaş yavaş kg aldım,bir arkadaşın yazdı doğru:başkalar der,senin moralini bozmak için,aldırma,kendi ile barışık ol,sağlık en önemli,bol su iç(kola ,kreker tüketme)zaten çok fark eder,bir ay sonra çok şaşırırsın:69:

yarından itibaren egzersize başlıyorum.Dershanede öğlen ne yemeliyim sizce ? Kızılayda olduğum için her tarafım çiğ köfte,döner,hamburgercilerle çevrilmiş durumda.Kantin desen zaten sağlıksız.

Hazır yeşil çayların normalinden bi farkı var mı? Normalini içemiyorum ama çileklesi enfes :79:
güzelim önceden çok güzel bir kahvaltı,oğlen yemeden önce su iç,sonra bol yeşillikli menü(ben mesele iskender yersem üstüne yağ koydurmıyorum,ve yoğur yemıyorum,salata istiyorum yanına,sandviç yorsam ekmeğin içi iyice aldırıyorum ve bol salata içine doldurtyorum),yemekler aralarında sade kefir iç,daha uzun süre seni tok ve dinç tutar,ayrıca kefir zayıflamaya da yardımci olur),bi değim var:kahvaltı doyasıle kendin ye,oğlen yemeği arkadaşınla paylaş,akşam yemeyi düşmana ver,yane akşam çorba,yada meyve tüketebilirsin(ben havuçları ve salatalıkları jülyen şeklinde doğrıyorum ve üstüne hafif limon sıkıyorum,ham sağlıklı hem doyurucu:61:

Aslında ben böyle mutluyum.Ama yaz geliyor tatile gideceğiz ordaki tüm arkadaşlarım manken gibi aralarında bi tek ben böyleyim.Şort giysem bacaklarım kocaman straplez giysem kollarım kocaman :18::18:

Ailemde çok baskı yapıyor babam sürekli yeme diyip duruyor anlamıyorum ki bişi de yediğim yok :20:

Annem 2 gün önce bana bi laf söyledi onu bi türlü yediremiyorum en güzel yaşlarını kilolu olarak geçirdin şu haline bak dedi.Çok üzüldüm çok.Kendisi zayıf olduğu için beni anlamıyor bi türlü ve benle konuştuğu tüm konular kiloyla ilgili.Saolsunlar kendimi obez gibi hissetmeye başladım :19:

bence fazla kilon yokki balik etlisin ne guzel ben 162 boyundayim 50 kiloyum nasil kilo alacagimi sasridim cita gibi duracagina balik etli olman bence daha guzel zayif olmakta iyi degil ama senin kilonda bence abartilacak gibi degil bide orantili diyorsun e ne guzel iste istersen bana ver bi 10 kilonu:)):64:

bence fazla kilon yokki balik etlisin ne guzel ben 162 boyundayim 50 kiloyum nasil kilo alacagimi sasridim cita gibi duracagina balik etli olman bence daha guzel zayif olmakta iyi degil ama senin kilonda bence abartilacak gibi degil bide orantili diyorsun e ne guzel iste istersen bana ver bi 10 kilonu:)):64:

seve seve verebilirim :9:
kilo almak çok kolay anlamıyorum ben nasıl oluyorda kilo alamıyorsunuz :1:

seve seve verebilirim :9:
kilo almak çok kolay anlamıyorum ben nasıl oluyorda kilo alamıyorsunuz :1:

iste tam tersi bize gorede kilo almamak cok kolay ama neden alamadigimi biliyorum mesela ben gunde sadece 1 ogun yemek yiyorum ondada cok ekmek yiyemiyorum gun icinde biskuvi cikolata atistirorum acligimi bastriyor boyle bide ewde tek olunca insan yemek yemek istemiyor yanii boyle:))

Benim tek sorunum kilolar.Aman canım diyet yaparsın verirsin diye düşünüyor herkes
Oysa öyle değil.Kaç kere pazartesi diyete girip salı günü bozdum,kaç diyetisyen değiştirdim :50:

Psikoloğa gittiğimde beyninde bitiyor demekten başka bişey yapamadı.Haklıydı beynimde bitiyordu ama yapamıyorum işte :50:

Bu arada 1.75 boyum var 75 kiloyum kiloluyum ama orantılı bi vücudum var 18 yaşındayım.

Bir yere gittiğimde çok ilgi çekerim bakımlı ve güzelimdir yani dışardan gelen tepkiler böye:3:

Ama herkesin dediği laf şu ; çok güzelsin de kilolusun. Çok üzülüyorum çook napıcağımı bilmiyorum artık

bana önerisi olan var mı :44:

sık sık adil ışık marks spencer gibi mağazaları gez
başucuna 34 beden taş gibi bir kızın resmini as
bilgisayarında zayıf bir kızı masaüstü yap
aşık ol

iste tam tersi bize gorede kilo almamak cok kolay ama neden alamadigimi biliyorum mesela ben gunde sadece 1 ogun yemek yiyorum ondada cok ekmek yiyemiyorum gun icinde biskuvi cikolata atistirorum acligimi bastriyor boyle bide ewde tek olunca insan yemek yemek istemiyor yanii boyle:))

keşke bende de böyle olsa evde yalnızken daha da yiyorum zaten bi bardak su içsem bile tartıda 2 kilo fazla çıkıyorum:27:

Fast food yemek zorunda kaldığın zaman nugget+ayran alabilirsin,patates olmayacak tabii.
Köfteci zincirleri açıldı.Onlardan köfte+salata+ayran olabilir,ekmeksiz yersin.
Döneri porsiyon al veya çok canın çekerse pide yerine dürüm tercih et.
Evden sandviç götürmek için "uno denge light" ekmek bulundur.İçine hindi jambon veya füme+domates+yeşillik.Hem tok tutar hem lezzetli olur.Arada acıkırsan muz veya elma yersin.

Fast food yemek zorunda kaldığın zaman nugget+ayran alabilirsin,patates olmayacak tabii.
Köfteci zincirleri açıldı.Onlardan köfte+salata+ayran olabilir,ekmeksiz yersin.
Döneri porsiyon al veya çok canın çekerse pide yerine dürüm tercih et.
Evden sandviç götürmek için "uno denge light" ekmek bulundur.İçine hindi jambon veya füme+domates+yeşillik.Hem tok tutar hem lezzetli olur.Arada acıkırsan muz veya elma yersin.

Teşekkür ederim ben de böyle yapmayı düşünüyorum umarım uygulayabilirim

zayıf biri olmama rağmen seni anlayabiliyorum, çünkü3-4 kilo vermek istedğm bir dönem olmuştu, dedimki: ben bu kadar aciz- iradesiz miyim neden kilo veremeyeyim?

Sabahları öğlen 12ye dek sadece yeşilçay içiyordum, öğle yemeğini ekmeksiz ama iyice doyacak şekilde yiyodum,akşam da bol içerikli bir salata yapıp yiyodumki hem doyayım hem de hafif yemiş olayım,öğleden sonraki saatlerde de sadece yeşilçay içiodum. yeşil çayın yağ eritme etkisi var biliosun, akşamları da laptopta zaman geçirirken titreşimli kemerden kullanıodum. iş hayatım 9saat boyunca oturmalı bir iş hayatı düşün yani,buna rağmen 2 ayda 5 kilo verdim bu şekilde.canm tatlı isteynce meyvelerin suyunu sıkıp içiodum,bazen kahvaltı olarak sırf portakal suyu falan içiodum.

Yapabilirsin,zayıflayanların senden bi fazlası yok.

zayıf biri olmama rağmen seni anlayabiliyorum, çünkü3-4 kilo vermek istedğm bir dönem olmuştu, dedimki: ben bu kadar aciz- iradesiz miyim neden kilo veremeyeyim?

Sabahları öğlen 12ye dek sadece yeşilçay içiyordum, öğle yemeğini ekmeksiz ama iyice doyacak şekilde yiyodum,akşam da bol içerikli bir salata yapıp yiyodumki hem doyayım hem de hafif yemiş olayım,öğleden sonraki saatlerde de sadece yeşilçay içiodum. yeşil çayın yağ eritme etkisi var biliosun, akşamları da laptopta zaman geçirirken titreşimli kemerden kullanıodum. iş hayatım 9saat boyunca oturmalı bir iş hayatı düşün yani,buna rağmen 2 ayda 5 kilo verdim bu şekilde.canm tatlı isteynce meyvelerin suyunu sıkıp içiodum,bazen kahvaltı olarak sırf portakal suyu falan içiodum.

Yapabilirsin,zayıflayanların senden bi fazlası yok.

annemden daha çok moral verdiniz.Titreşimli kemer kullanamıyorum malesef kalp sorunum var ama yeşil çayı deneyeceğim.Teşekkür ederim :71:

Back
X