Ah bu kocam!

Olympea

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
7 Mart 2016
1.384
2.191
83
8 aylik bebegim var 2 gün önce ateşi 38.9 oldu ilk bebeğim ve tecrubesizim ve malesef annem ve kv de böyle durumlarda sanki hiç cocuk buyutmemisler gibi.

Neyse bebegimi hemen dr a götürdüm bogaz kültürü cigerler temiz çıktı soğuk algınlığı surubu verdi. Ben de ayni gun hasta oldum gece saclarimi iyice kurutamamisim esim beni de dr a goturdu sinuzit dedi antibiyotik verdi. Dr a emzirdigimi söylemiştim. Ben normalde soğuk algınlığı durumunda antibiyotik ilaç kullanmam ve doğal yöntemler ve dinlenerek 2 günde atlatirim. Internette de profesör dr olan biri soğuk algınlığı ve sinuzitte antibiyotik kullanımı gereksiz demis.

Esim ilaca çok merakli eve gelirkenden daha düşünüp araştırmadan dayadı hapı agzima. Şu an bebegim normale döndü ve malesef antibiyotikliyken emzirdim.

Antibiyotigi de yarıda birakamiyorum ay çok pişman oldum keşke icmrseydim. Bebeği emzirmesem onda da yarıda bırakmış etkisi olur mu acaba ?

dr a emzirdiğini söylediysen gebelik ve emzirme esnasında bu mevzuda zararı olmayan antibiyotikler mevcut diye biliyorum onlardan vermiş olabilir. eğer kafanda bir soru işareti varsa tekrar doktora gitmeni öneririm.

Geçmiş olsun.Emzirirken kullanılan antibiyotikler var .Eğer dr onlardan birini verdiyse kullanılabilir bir araştırın ilacı .Hamileyken bile eğer mecbur kalınınca kullanılıyor zararsız olan antibiyotikler .

Doktorun göz önünde bulundurmustur ama neden eşini sucladin anlamadım.

bişey olmaz. vücuttan türlü türlü şekillerde emilip atılan antibiyotikler var. dr onu göz önünde bulundurmuştur zaten.

Doktorun göz önünde bulundurmustur ama neden eşini sucladin anlamadım.
Esim ilaç ve antibiyotik meraklısı biri o telasta durup düşünmeden iç iç diye dayadı a ntibiyotigi ondan kızıyorum. Drlar zaten en ufak şeye antibiyotik yazıyor .

olayda faturayı eşinize kesmişsiniz ama eşinizin gram suçu yok ki

doktor vermiş adam da hanım iyileşsin bebek de küçük, çabucak toparlasın da hem bebeğe de iyi bakar diye size içirmiş

Back
X