Ah bu oglak erkegi((((

Haftada 2 kez konuştuğunuz biriyle sevgili miyiz acaba mı diye düşünüyorsunuz? Ben buna flört bile demem

Oğlak olduğu için böyle. Mesela boğa olsa günde en az 3 saat konuşurdu, saat başı da mesaj atardı.
Akrep olsaydı ayda 4 kere "slm nbr" yazardı sadece.
Başak olsaydı ilk buluşmaya tektaşla gelip hemen evlenelim derdi, ama mesela ikizler "anlamıyorsun sorunlarım var ailemle bile kötüyüz" der ve ayda 1 kere "nude atsana" derdi.
İşte bunlar hep burçtan.

Ben boğayı öneririm, oğlak aynı randımanı vermiyor maalesef. Değer kaybetmeden elden çıkarmaya bakın.
Boğa iyidir, tam evladiyelik. Alın dursun kenarda.

Boğanın olmadığı yerde aslan de iş görüyor. Bu da benim amme hizmetim olsun

Haftada 2 kez konuştuğunuz biriyle sevgili miyiz acaba mı diye düşünüyorsunuz? Ben buna flört bile demem
[/QUOTE
Oğlak erkeği ne ya. Kişisel duyguların burçlarla ilgisi yok. Mahallenin bakkaliyla bile haftada 2 den fazla kere konuşuyorum bence sevgili miyiz sorusunu aklınızdan bile gecirmeyin
Yok zaten ben sevgiliyiz diye dusunmuyorumda.Boyle birseyde var ,bana yazdikda bende gec yaziyorum.

Benim gözümde en son hayvan olanı canlandı

Görüştüğünüz kişi oğlak olduğu için böyle davranmıyor. Büyük ihtimalle yoğun bi duygusu yok size karşı. Hatta duygusu bile olmayabilir. Haftada iki Konuşmak flört için çok az. Arkadaş olarak konuşmak istiyordur belki sizinle. Arkadaşlık için haftada 2 az değil mesela.

İlahi siz çok yaşayın Emi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…