Ya ben hatta gördüğüm kisinin adini soyadini bile duydum rüyamda yillarca o ismi arattim kimdir acaba karsima cikar mi diye? Hayatimda hic duymadigim bir soyisimdi ve yillar sonra universie icin gittigim sehirde o soyisimde ekmek fırını zincirleri çıktı karşıma sok olmustum. Ama tabi o kisiyi hayatim boyunca hala hic gormedim. Esimin de asker olmasi bu gece yine o tarz bir rüya görmüş olmam beni harap etti. Sinirlerim bozuldu inanin kolumu kaldıracak güç bulamıyorum suanda kendimdeYaa ben de yıllar önce benzer bir rüya görmüştüm o kadar etkilendim ki hep etkisinde yaşadım dün görmüşüm gibi hep aklımda kaldı.
O insana benzer birini hep aradım ama olmadı hiç
Bu rüyaların anlamını çok merak ediyorum çok ilginç siz de görmüşsünüz
Yaa inanmıyorum. Ben de isim soyisim gördüm rüyamda.Ama çok değişik bir isimdi.Onla alakalı bir şey görmedim hiç hayatımda değişikti.Ya ben hatta gördüğüm kisinin adini soyadini bile duydum rüyamda yillarca o ismi arattim kimdir acaba karsima cikar mi diye? Hayatimda hic duymadigim bir soyisimdi ve yillar sonra universie icin gittigim sehirde o soyisimde ekmek fırını zincirleri çıktı karşıma sok olmustum. Ama tabi o kisiyi hayatim boyunca hala hic gormedim. Esimin de asker olmasi bu gece yine o tarz bir rüya görmüş olmam beni harap etti. Sinirlerim bozuldu inanin kolumu kaldıracak güç bulamıyorum suanda kendimde
neden anlatıyorsunuz ya kötü rüyayı hayra yorup suya üfleyin gitsin çünkü art niyetli insan dolu hayra yorulması lazım rüyanın aklınızda olsun kötü rüyalarınızı anlatmayın çünkü yorumlandığı şekilde çıkma ihtimali var
Ben sonu kötü şekilde olmayan bir rüya gördüm ama arkadaşın anlattığı olay ile çok benzer ne ola ki bu çok merak ediyorum. Bilginiz var mıneden anlatıyorsunuz ya kötü rüyayı hayra yorup suya üfleyin gitsin çünkü art niyetli insan dolu hayra yorulması lazım rüyanın aklınızda olsun kötü rüyalarınızı anlatmayın çünkü yorumlandığı şekilde çıkma ihtimali var
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?