• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ah bu rüyalar

Fatmapo

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
5 Kasım 2017
703
2.275
43
merhaba arkadaşlar öncelikle herkese mutlu günler dileyerek başlamak istedim.
Konuma gelecek olursam. Yillar önce 2007-2008 yillarindan biri olmali ki lisedeydim bir rüya görmüştüm. rüyamda nişanlı olduğumu nişanlımın asker olduğunu ve askerde vurularak şehit olduğunu öğreniyorum. Başından vurulmuş kan akmış alnindan yüzüne dogru oylece yatiyor. Yuzu bugun gibi aklimda. Hayatim boyunca bu insani ne gordum ne tanidim.

Yillar gecti persembe günü 4.yilimizi dolduracagimiz iliskimi 3 ay once evlilikle taclandirdik. Eşimle tanıştığımda esnaftı ben ogretmendim ve bizim evlenmemiz pek mumkun degildi aileler kabul etmezdi. Uzatmayim esim sinavlara girdi subay oldu. Bu gece rüyamda eşimin göğsünden vurulduğunu gördüm:( ağlayarak uyandım yanımda olduğunu farkedince Rabbime şükrettim sevindim agladim korktum agladim kötü bir gece gecirdim. Sonra aklima yillar önce gördüğüm rüya geldi :( yani yillar once gördüğüm kisi kesinlikle esim degildi fiziksel olarak asla benzemiyorlar.

Ama suan cok etkilendim ruyalarimdan psikolojim bozuldu diyebilirim. Bas agrisindan duramiyorum migrenim tuttu :( etkisinden kurtulamiyorum.

Napmaliyim? Nasil kurtulcam bu düşüncelerden :(

Yaa ben de yıllar önce benzer bir rüya görmüştüm o kadar etkilendim ki hep etkisinde yaşadım dün görmüşüm gibi hep aklımda kaldı.
O insana benzer birini hep aradım ama olmadı hiç
Bu rüyaların anlamını çok merak ediyorum çok ilginç siz de görmüşsünüz

Bol bol dua edin bi kere hayra yorarsan eğer rüyanı kesinlikle öyle olur. Kötü düşünme, kan rüyayı bozar diye duymuştum. Yani eğer rüyanda kan görürsen etkisiz oluyomuş o rüya.

Yillar once gordugum ruyada da bu gece gordugumde de kan vardi. İnsan korkudan hayra yormak istiyor tabi ama icten ice de korkmadan edemiyorum :( ozellikle yillar once gördüğüm ruya esimin sonradan asker olmasi. Biraz da benimle evlenebilmek icin asker olmasi. Kafam allak bullak yani anlatamiyorum ne hissettigimi inanin.

Yaa ben de yıllar önce benzer bir rüya görmüştüm o kadar etkilendim ki hep etkisinde yaşadım dün görmüşüm gibi hep aklımda kaldı.
O insana benzer birini hep aradım ama olmadı hiç
Bu rüyaların anlamını çok merak ediyorum çok ilginç siz de görmüşsünüz
Ya ben hatta gördüğüm kisinin adini soyadini bile duydum rüyamda yillarca o ismi arattim kimdir acaba karsima cikar mi diye? Hayatimda hic duymadigim bir soyisimdi ve yillar sonra universie icin gittigim sehirde o soyisimde ekmek fırını zincirleri çıktı karşıma sok olmustum. Ama tabi o kisiyi hayatim boyunca hala hic gormedim. Esimin de asker olmasi bu gece yine o tarz bir rüya görmüş olmam beni harap etti. Sinirlerim bozuldu inanin kolumu kaldıracak güç bulamıyorum suanda kendimde :(

Ya ben hatta gördüğüm kisinin adini soyadini bile duydum rüyamda yillarca o ismi arattim kimdir acaba karsima cikar mi diye? Hayatimda hic duymadigim bir soyisimdi ve yillar sonra universie icin gittigim sehirde o soyisimde ekmek fırını zincirleri çıktı karşıma sok olmustum. Ama tabi o kisiyi hayatim boyunca hala hic gormedim. Esimin de asker olmasi bu gece yine o tarz bir rüya görmüş olmam beni harap etti. Sinirlerim bozuldu inanin kolumu kaldıracak güç bulamıyorum suanda kendimde :KK43:
Yaa inanmıyorum. Ben de isim soyisim gördüm rüyamda.Ama çok değişik bir isimdi.Onla alakalı bir şey görmedim hiç hayatımda değişikti.
Çok ilginç gerçekten.

Allah hayırlara çıkarsın. Rüyalarınızı kimseye anlatmayın lütfen, hele ki sabah rüyalarınızı...

Allah hayırlara çıkarsın şehitlik makamı yüce bir makamdır. Rüyanızda sizi kötü etkilese de anlamına bakarsanız gerçekten güzel yorumlar çıkıyor.

Bir de bizim orada yaşı geçmiş büyük insanlarımız rüya da kan görülürse rüya bozulur derler. İçiniz ferah olsun.

neden anlatıyorsunuz ya kötü rüyayı hayra yorup suya üfleyin gitsin çünkü art niyetli insan dolu hayra yorulması lazım rüyanın aklınızda olsun kötü rüyalarınızı anlatmayın çünkü yorumlandığı şekilde çıkma ihtimali var

neden anlatıyorsunuz ya kötü rüyayı hayra yorup suya üfleyin gitsin çünkü art niyetli insan dolu hayra yorulması lazım rüyanın aklınızda olsun kötü rüyalarınızı anlatmayın çünkü yorumlandığı şekilde çıkma ihtimali var

Bilmiyordum :/ kaldiriyorum ozaman konuyu. Teşekkür ederim

Ben sonu kötü şekilde olmayan bir rüya gördüm ama arkadaşın anlattığı olay ile çok benzer ne ola ki bu çok merak ediyorum. Bilginiz var mı

Back
X