üfff benim de basıma geldi yaa öyle gösterme filan olmadı ama otobuste filan arkadan kalcama elini sürenler oldu kafamçokkarıştı of cok pis insanlar ya tam dönüyodum kimse yok süpheleneceğim, herkes kendi halinde arkasını dönük tutunmus bi yere duruyo ama tam ben de arkamı dönüyorum yine kalçamda bi el hissediyorum Çok üzgünüm çoook çok fena sinrlerim bozulmustu millet de garip garip bakıyodu bu kız neden birden arkasına bakıyo diye sonra durağa gelince indi bikaç kişi ve o da aralarında inmiş olacak ki rahatsız eden olmadı..
sonra tramvayda oldu bi kere de, yine cok kalabalıktı otobusteki gibi, benim yaslarımda genc bi cocuk arkamdaydı ve bi adım atacak yer yoktu önümde herkes üstüste binmiş resmen, acelem olduğu için binmek zorunda kaldım sonra tramvay hareket edince bi ileri bi geri o cocuğun da önünde cantası vardı eli cantasının önündeydi kalçama carpıyodu arada bi sonra baktım cocuk elini kendi sürtmeye basladı nefesi de hızlandı beni de korku bastı napcam ben simdi diye, neyse ki duraga geldik de inenler oldu onların yerine attım hemen kendimi uzaklasmak için, o cocuk da dönüp yüzüme bakıyo bide utanmadan. hiç beklenmedik kişiler bile yapıyo ya artık kime güvencez biz ya her erkeğe tek düşüncesi uckuruymuş gibi bakıyorum artık ve iğreniyorumm
ve dua ediyorum Allah gönlüme göre birini cıkarsa da korusa beni böle seylerden diye...
hepimize gecmiş olsun kızlar Allah böylelerine fırsat vermesina.s