- Konu Sahibi cimcime eses
Ay kızlar o kadar sinirliyimki anlatamam. Bu gün minibüse bindim ve en arkadaki köşe kısıma oturdum (köşe derken en köşeyi kasdetmiyorum kapının bulunduğu yerdeydim) ve bir adam gördüm ama tipi hiç hoşuma gitmedi...Sonra adam gelip yanıza oturmazmı ay o kadar sinir oldumki! Neyse yola devam ettik adam hiç sakin durmuyor hep bir hareket halinde ve elinde de bir gazete vardı, ben hiç onun tarafına bakmıyorum ama ister istemez dikkat çekiyor. Bir ara bana dokunduğunu hisettim ve yüzüne baktım sinirli bir tavırla ay pişkin pişkin gülmezmi deli oldum yaa...Neyse biraz daha ilerledik bir an yan tarafa döndüm aman Allahım dönmez olaydım, adam cinsel organını açmış ve gazeteyide kimsenin görmeyeceği şekilde önüne tutmuş...Yerimden bi kalkışım var herkes bana dönüp baktı bir an ne yapacağımı bilemedim çünkü ilk defa karşılaştım böyle bişeyle, şoför bana inecekmisiniz dedi bende hayır dedim. Sonra şoförün yanına yaklaştım ve arkayı göstererek şu adamı atın diye bağırdım ya bir anda kapı açıktı adam inip kaçtı minibüsten... O kadar kötü oldumki ağladım sinirimden o yere tekrar oturtmak istediler oturmadım. Kızlar o kadar kötü bir durumki o kadar kızıyorumki bu tür insanlara nedir bu kadınların çilesi yaa, artık yaşamk istemiyorum görmek istemiyorum böyle şeyler...Hep dua ediyorum Allah daha kötüsünü yaşatmasın diye ben utandığım için kimseye anlatamıyorum bu insan bile demek istemediğim mahluklar nasıl yaıyorlar anlamıyorum. Aranızda yaşayan varmı bu tür olaylar?