Ah bu teknoloji..herseyi mahf ediyor

askimsin_99

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
10 Nisan 2011
441
52
73
- Yurtdışı
iyi aksamlar hepinize
belki benimki bazi dertlere göre dert bile sayilmaz ama en azindan icimi dökmüs olurumm

ne yazikki bu teknoloji sayesinde cok sey bozuluyor facebookmus whatsappmis vs. vs.
Herneyse erkek arkadasimla genel olarak aramiz iyidir fazla facebooka bile takilmayiz..tanistigimizdan beri facebookunda daha cok kizlar var arkadas olarak ama hepsini canli tanidigini düsünmüyorum. Ama bunu hic kafama takmadim hic konu bile etmedim sonucta sadece face.
neyseki özellikle bu son 2 aydir arada kizlari ekliyor. Ilk zamanlar ekledigi kisilerin sayfalarina girip yabanci hissi aldigimda soruyordum şu bu kim diye 'arkadas' yada 'akraba' diyordu tamam diyordum oysaki öyle olmadigini hissediyordum hani olur ya insan ilk görüste hisseder kimin akraba veya sosyal arkadas olup olmadigini yani bir sekil belli oluyor iste ama neyse konu kapaniyordu önemsemedigimi gösteriyordum.
Vee az önce yine gördüm biriyle arkadas olmus facede sayfasini biraz inceledim kizin ve yine tanismadiklarini düsünüyorum.
şimdi belki diyeceksinizki alt üstü sosyal medya takma bukadar
ama bu zamanda görüyoruz sosyal medya insanlari yoldan cikarabiliyor daha dogrusu insanlar yoldan cikarilmalarina izin veriyorlar.. Bu arada sifresini bilmiyorum oda benimkini bilmiyor gerek duymadik cünki zaten pek takilmiyoruz facebooka. Acikcasi durmadan sormakta istemiyorum şu bu kim neden ekledin diye sonucta benimde bir gururum var ve ispiyonluk yaptigimi düsünmesini istemiyorum..

Sayesinde face bagimlisi oldum sürekli onun profiline girip incelerim yine birinimi eklemis diye.
suan sinirliyim kizginim seytan diyor uykusundan kaldirr ve laf et

Ne düsünüyorsunuz? Siz olsaniz ne yapardiniz?

valla senin sevgılın sevgılısı oldugu halde onu bunu eklıyor, muhabbet edıyorsa
zavallı facebook, whatsapp napsın?? senınkı tamamen tanısma amaçlı kullanıyor.. net olmasa reelde de yıyecek aynı haltları.. karakter meselesı yani..
suç kımde sence?

Bana da tanimadigi kizlari ekliyo gibi geldi ve bu direkt sana sadik olmadigini, arayista oldugunu gosterir. Bunu onunla konusma cunku kabul etmez inkar eder ayrilmazsan da bosa gururunu kirmis olursun bunlari kabul ettigin icin. Yalniz o kizlardan biri buna yuz verirse seni tanimaz, buna hazir ol yasarsan cok uzulme

Aynen ya ahlaksizlik ayyuka cikiyo diye facebook whatsapp suclu oldu, eskiden arkadan yapilirdi ruh duymazdi, simdi yakalamak kolay tek fark bu

Bu sefer ben sorayim,
Dayanamayacagim cunku bu davranislarinizin ardindan bu soruyu sormamaya.

Yaslar kac ??

Hırsızın hiç mi suçu yok anacım?
Ota b.ka suçu teknolojiye atmaya meraklıyız vesselam.

Senin adamda bug var, accessdenied olmadan bi format şart diyip kaçıyorum ehe.

ben diyorumki:
Akli celinicek bi karakterse,varsin celinsin .
Simdiden gercek yuzunu goruyum.
Simdiden ayriliyim.
Ve evlilik hayalleri kurmuyum boyle bi insanla.

Yapicak bisey yok, sosyal medya her zaman olucak ilerki hayatinizda.
Antarctica ya giderseniz bilemem, ki ordada vardir bence.

bazen diyor istersen facebookumu kapatayim ama ben diyorumki yok kapatma alt üstü sadece facebook diyorum yani bilsin böyle seylerin basit oldugunu..düsündümde acaba sifresinimi sorsam..

Aynen ya ahlaksizlik ayyuka cikiyo diye facebook whatsapp suclu oldu, eskiden arkadan yapilirdi ruh duymazdi, simdi yakalamak kolay tek fark bu
face takip etmesını bilene gercek yüzü gösterıcı bence.... net olmadan yapsa ruhu duymayacak insanların, ancak binde bir yakanırlarsa işte..

bazen diyor istersen facebookumu kapatayim ama ben diyorumki yok kapatma alt üstü sadece facebook diyorum yani bilsin böyle seylerin basit oldugunu..düsündümde acaba sifresinimi sorsam..
kapat de bakalım ne dıyecek.. hem ne malum başka facelerı olmadıgı? sonucta sevgılısı varken onla bunla konusan, ekleşen biri.. kapatsa ne zararı olacak, yenısını alabılır senın ruhun duymaz..

Sifresini sorsan ne olur kapatsa ne olur? Baska hesap acar ordan yine yapar yapacaksa. Bana karakteri guven vermedi. Sen guveniyo musun bu adama? Nerede tanistiniz?

kapat de bakalım ne dıyecek.. hem ne malum başka facelerı olmadıgı? sonucta sevgılısı varken onla bunla konusan, ekleşen biri.. kapatsa ne zararı olacak, yenısını alabılır senın ruhun duymaz..
cok haklisin gercekten.. ama galiba baska face acmak icin vakti yoktur cünki cok calisiyor ve genelde zaten pek takilmaz face ye ama iste arada kizlari ekliyor belki konusuyordurda bilemem orasini ne yazikki sifre yok

Sifresini sorsan ne olur kapatsa ne olur? Baska hesap acar ordan yine yapar yapacaksa. Bana karakteri guven vermedi. Sen guveniyo musun bu adama? Nerede tanistiniz?

bir ortak tanidigimizin sayesinde tanistikk..ve acik söyliyim evet güveniyorum cünki gercekten genel anlamda ve facede pek birseyini görmedim kizlari eklemekten haric gerci belki yazisiyordurda orasini bilemem tabi. kafam cok karisikk

yani tabiiki facebook kapatmakla sorun hallolmuyor,insanın içinde çapkınlık yada vs...varsa hertürlü yapar ama yukarıda bir arkadaş ota b.kasuçu teknolojiye atmaya pek meraklıyız demiş ama bakıyorum haftada en az 2-3 konu bu facebookla ilgili buraya konu açılıyor,bakın sizde bu konuyla ilgili dertlisiniz sonuçta.

ben olsam hiç bu kim vs...diye sormaz etmezdim,uzaktan belli bir süre takip et bakalım facebookunu.

oh bu ne rahatlık yahu sanal reel ne fark ediyor başka kızlarla tanışıyormu tanışıyor
zetn oldum olası facede tanımadığı insanları ekleyenleride anlamış değilim chat yapmaktan farkı olmadığını düşünüyorum bana göre boşanma sebebi

sanal deyıp takmayanı anlamam, sonucta karsı taraf da bır ınsan, robot degıl.. bak 22 yasındasın
kafanı bunun gıbı güven vermeyen insanlarla meşkul etme, hayatını gecırme
benden sana bır tavsıye canım..

O zaman bir sure gozlemle sakince bakalim, zamanla rengini belli eder

ya başta bu rahatlığı sen ona vermişsin. ne demek altı üstü face. hepimiz tanımadıklarımızı eklesek nolur halimiz. benim hesabımda tanımadığım hiç kimse yok. normalide budur. ha arkadaş sayım artsın likeler gelsin derse o başka
ama bence çok ezikçe bir olay. güzel bulduklarını ekliyor resimlerine bakıyor ve hatta konuşuyor
öylece listede duruyor mu sanıyorsun
hem sen kızların onu eklediğini falan sanmıyorsun dimi? besbelli sevgilin ekliyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…