Ah bu teknoloji..herseyi mahf ediyor

Teknoloji bazı seylere ulaşmayı kolaylastırdıgı ıcın ınsanların aklını celıyor bence ben konu sahibine katılıyorum. Evet bu bır karakter meselesi ama tanımadığın ınsanları eklemek kızlara laf atmak gıbı yoldan gecene.. Facebook olmasa arkadasın sevgılısı yoldan gecene laf mı atacaktı yanı ben sanmam.. Gervekten teknolojı ınsanların mahvediyor artık o kadar kolay kı bazı seyler..

hakli olabilisin belki ona o rahatligi ben verdim..cünki yasimiza uygun olmadigini düsündüm bu sebepten dolayi kavga etmek cocukcadir diye düsündüm ama meger yanilmisim..alakasi bile yokmus

Aynen öyle cok haklisin..öncelikle tabiki karekter meselesi ama teknoloji insanin aklina degisik seyler koyabiliyor farkli yollar acabiliyor..karekteri bile degistirebiliyor diye düsünüyorum

oysaki öyle olmadigini hissediyordum hani olur ya insan ilk görüste hisseder

ciddiye alamadım sonrasını, böyle bir yeteneğiniz varsa paraya dönüştürün sonra satın alın teknolojinin tamamını rahat edin. biz faniler olarak hala insanlara soru sorup genel değerlendirmeye bakarak akraba veya tanıdık olup olmadığına karar veriyoruz. artık güvenmediğim insanlara da soru sormuyorum zaten arkama bakmadan kaçıyorum.

Teknolojiyle ne alakası var bende anlamıyorum. Benimde yıllardan beri face im w.upım var neden ben kimseyi eklemiyorum sorun bende galiba :)

he facebook falan olmasa seninki çok temiz yani ?
eklemesin kardeşim, çok mu zor..
allah allah..

Gercek hayatta kiminle konustu kiminle ne yapti bilmiyoruz face whatsap aman birisini eklemesin. Tabikide sosyal medyayi savunmuyorum. Haklida buluyorum soru oldugunun. Ama emin olun tamamen ksilik meselesi. Bunu faceyapan insan disardada o haltlari (falasiyla) yiyor. Biz tab gormuyoruz hic biseyi yoktu iyiydik facede oldu.

Sevgilin milleti ekliyorsa , icinde varsa bunda teknolojinin ne sucu var..

Kesinlikle katılıyorum.

Teknoloji olmasaydı hayatım çok zor olurdu.
Ne işimde başarılı olurdum ne uzaktaki sülalemle tatmin edici derecede hasret giderirdim. Whatsapptan soru çözümleri bile attığım oluyor benim, gerçekten teknoloji bulunmaz nimet benim gözümde. Her şeye kolay ulaşabilmek ciddi zaman kazandırıyor. Bunca artı özelliği varken yok kızları ekledi, yok bir erkek fotorafını beğendi tartışmaları çok anlamsız geliyor. Teknoloji, sosyal medya sadece sevgili yapmak için var sanki...

Facebook Twitter vs.. hep karsiydim karsiyimda hala. Biz esimle cikmaya basladik ayni saat icinde bana sifresini verdi al bak ve kapat ben kapatmayi bilmiyorum dedi kendiminkinide kapattim.

evet icinde varsa yine yapar o ayri bi konu ama ciddi bi iliskin varsa cok gereksiz buluyorum zaman kaybi.

cevremdede goruyorum bosanmalar kavgalar neden oluyor Facebook Twitter eee abicim kapaticaksin ozaman bunlara firsat vermiceksin hem resim paylassam neee paylasmasam ne bnm özelim sonucta.( bu bnm dusuncelerim )

Teknolojinin bir suçu yok,asıl suç teknolojiyi doğru kullanmayanlarda,erkek arkadaşında doğru kullanamıyor demek ki.

Her yorumda klasik
"teknolojinin suçu ne?"
kız zaten demiş "bizi etkilemesine izin veren yine biziz" yazmış
İlle eleştirecek açık buldu mu yapıştıracaksınız.

ufakta degiliz.. ben 22 o 30
Bence 30 yasindaki adamla muhatap olma, yasitin birini bul. :) Bu arada 30 yasindaki esek kadar adamin tanimadigi insanlari eklemesi cok abes. Biz universitedeyken bile bize cocukca gelirdi boyle seyler.
Neden yasitin biriyle takilmiyorsun? Okuyor musun? Calisiyor musun?

Güzel arkadasim sucu facebook da değil de sevgilin de ara bence. Facebook kimseye bak ekle sunu da abazalik yap demiyor. Aksine bence facebook a minnet duy. Erkek arkadasinin gerçek karakterini gormeni saglamis, olmasa arkandan is çevirecek de ruhun duyacak mi ? Facebook şöyle yapti boyle hataya sevk etti demek bir nevi hurafeciliktir. Benim sevgilimin aklina gelebilecek her sosyal medyada üyeliği var. Üstüne bir de oyun sitelerinde üyeliği var. Bir de blogu var. Şifreleri elimde. 3 senedir en ufak hatasini görmedim. Bence karakterli adamlar bul. İğneyi önce sevgiline sonra facebooka batir..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…