- 3 Temmuz 2010
- 11.071
- 11.547
- 498
- Konu Sahibi askimsin_99
-
hakli olabilisin belki ona o rahatligi ben verdim..cünki yasimiza uygun olmadigini düsündüm bu sebepten dolayi kavga etmek cocukcadir diye düsündüm ama meger yanilmisim..alakasi bile yokmusya başta bu rahatlığı sen ona vermişsin. ne demek altı üstü face. hepimiz tanımadıklarımızı eklesek nolur halimiz. benim hesabımda tanımadığım hiç kimse yok. normalide budur. ha arkadaş sayım artsın likeler gelsin derse o başka
ama bence çok ezikçe bir olay. güzel bulduklarını ekliyor resimlerine bakıyor ve hatta konuşuyor
öylece listede duruyor mu sanıyorsun
hem sen kızların onu eklediğini falan sanmıyorsun dimi? besbelli sevgilin ekliyor.
Teknoloji bazı seylere ulaşmayı kolaylastırdıgı ıcın ınsanların aklını celıyor bence ben konu sahibine katılıyorum. Evet bu bır karakter meselesi ama tanımadığın ınsanları eklemek kızlara laf atmak gıbı yoldan gecene.. Facebook olmasa arkadasın sevgılısı yoldan gecene laf mı atacaktı yanı ben sanmam.. Gervekten teknolojı ınsanların mahvediyor artık o kadar kolay kı bazı seyler..
oysaki öyle olmadigini hissediyordum hani olur ya insan ilk görüste hisseder
Teknoloji bazı seylere ulaşmayı kolaylastırdıgı ıcın ınsanların aklını celıyor bence ben konu sahibine katılıyorum. Evet bu bır karakter meselesi ama tanımadığın ınsanları eklemek kızlara laf atmak gıbı yoldan gecene.. Facebook olmasa arkadasın sevgılısı yoldan gecene laf mı atacaktı yanı ben sanmam.. Gervekten teknolojı ınsanların mahvediyor artık o kadar kolay kı bazı seyler..
Her yorumda klasik
"teknolojinin suçu ne?"
kız zaten demiş "bizi etkilemesine izin veren yine biziz" yazmış
İlle eleştirecek açık buldu mu yapıştıracaksınız.
Bence 30 yasindaki adamla muhatap olma, yasitin birini bul. :) Bu arada 30 yasindaki esek kadar adamin tanimadigi insanlari eklemesi cok abes. Biz universitedeyken bile bize cocukca gelirdi boyle seyler.ufakta degiliz.. ben 22 o 30
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?