Ah bu vajinismus!!!

seniseviyorum-

sεηι вεкℓιүσяυz αηηεcιм 🤰👼🤱👶
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
19 Kasım 2016
5.569
4.132
173
Cok caresizim egzersiz yapmadan şu vajinismusu yenen varmı lütfen yardimmm sabrim kalmadi artık dayanamıyorum

Eşim sağolsun çok anlayışlıydı acelesi yok dedi her defasında. Ve ben bir gün yapabilirim dedim ve yaptım. Kararlı ol ve kendini kasma ben böyle yendim.

Eşim sağolsun çok anlayışlıydı acelesi yok dedi her defasında. Ve ben bir gün yapabilirim dedim ve yaptım. Kararlı ol ve kendini kasma ben böyle yendim.
Benimde eşimden yana hiç bir sknti yok allaha Şükür sprey fln denedinzmi

Ben anlamıyorum. Bu işin çözümü varken kimileri bir saat en uzunu birkaç ayda tedavi ediyorken neden tedavi olmayıp sanki gripmiş gibi geçmesini bekliyor bu dertten muzdarip olanların çoğu?

Tedavisi var, basit. Gideceksiniz terapi alacaksınız, egzesiz yapacaksınız çözülecek mevzu. Niye zor yol, niye egzersiz yapmamak?

Canim bn aparat aldim netten 3 boyuttan olusan once kulak copu sonra kucuk aparatla bir ay kadar onunla calistim sonra ikinci aparati gectim ve esimle yaptim inan bana hic abartilck bisi degilmis su an hamileyim bn 3 yil cektim hicc kasilçak bi durum yok boyle once kendini sık bırak bi hisset ondan sonra farkedersin nasil birakman gerektigini kendini cook cooookk gecmis olsunn

Bn psikolojik destestek aldim ise yaramadi bnde kendinde bitio vucudunu tanii sende herkez gibbisin korkmaa hic yapbilirsin guven kendine

Ben anlamıyorum. Bu işin çözümü varken kimileri bir saat en uzunu birkaç ayda tedavi ediyorken neden tedavi olmayıp sanki gripmiş gibi geçmesini bekliyor bu dertten muzdarip olanların çoğu?

Tedavisi var, basit. Gideceksiniz terapi alacaksınız, egzesiz yapacaksınız çözülecek mevzu. Niye zor yol, niye egzersiz yapmamak?
Canim benim derdi ceken bilir vajinismus falan değilsen neden yorum yapıyorsun hersey senin dedgn gibi toz pembe değil malesef.

Yardımcı olan arkadaşlarım moral vermenz bile güç veriyor allah razı olsun inşallah dogumunuz kolayca olur sağlıklı ca alırsinz bebisleerinizi kucaginizaaa

Canim benim derdi ceken bilir vajinismus falan değilsen neden yorum yapıyorsun hersey senin dedgn gibi toz pembe değil malesef.

İnsanlar sadece yaşadıklarından değil başkalarının yaşadıklarından da tecrübe edinirler. Okumak, araştırmak, bilgi edinmek de bir çeşit tecrübedir.

Vajinismusu yenenlerin hepsi aynı şeyi söyler "yıllarıma yazık etmişim, çok kolaymış, tedavi ile şu kadarcık zamanda çözdüm vs". Tedavi oldum ama çözemedim, doktorumun söylediklerini harfiyen uyguladım ama aşamadım diyen yok. Ben görmedim. Yani bu işin çözümü iyi bir doktor ve tedavi sürecine uyum sağlamak.

Siz konuyu açtınız, ben yorum yaptım. Bunda bir kısıtlama söz konusu değil.

Benimde eşimden yana hiç bir sknti yok allaha Şükür sprey fln denedinzmi
Sprey kullandım ama faydası olmadı kendimi çok kasıyordum çünkü. Yendiğim gün bu kadar kolaymıymış dedim. Fakat benim çok uzun sürmedi 2 ayda yendim. Senin ne kadar zaman oldu?

Oldugunu sanmıyorum , egzersız yapmadan cok pardon ama nasıl ılıskı gerceklesecek, parmak olmuyorsa o nasıl olacak?

6 aylık evliyim ama.sanki üstünden bi 6 yıl geçmiş gibi şuan durumum olsa 10 20 milyar gitsin bu hastalık da benden gitsin diyorum sadece..

Back
X