Ah bu vicdanım

Tulparr

Buzlu Portakal 🍊
Kayıtlı Üye
16 Ağustos 2013
2.241
11.089
408
32
Kızlar bişey soracam bahçeli evde oturuyoruz o yüzden tarla faresi girdi eve minicik bişey eşim yapıştırıcı koydu eşim ve az önce yapışmış ama benim içim parçalandı zaten dedim koyma başka türlü yakalanmaz mı diye yok dedi şimdi onu nasıl kurtarırım diye düşünüyorum bilgisi olan varmı ağlıcam yaa

Bizim yayla evimiz var.
Küçükken hatırlıyorum fare olurdu,hep yapışkanlarla yakalardı annem.
Sanırım başka çözümü yok,zehir koysanız bir yerde ölse kokusu felaket olurdu.
Vicdan yapmayın,açıkçası hayvansever olmama rağmen fare asla sevmem,iğrenirim.

Ya bende çok seviyorum hayvanları ya google yazdım sadece fare öldürme teknikleri falan var eşim işte aradım tek üzülen manyak benim galiba dedim öylesin diyor ama tarla faresinin insanlara zararı yokki neden öldürim işte ağlıcam deli gibi geziyorum evde çözümü yok galiba eşim sabah gelip çıkaracak artık dışarı sağol cevabın için

Nuri Bilge Ceylan'ın uzak filmini hatırlattı bana
Off ya keşke baştan, başka bir yol bulsaydiniz.
Eğer kurtaramazsaniz hayvanı, lütfen bir poşete koyup çöpe atmayın. Çünkü kedi köpek onu yemek için poşeti yırtar, onlar da yapışırlar. İyice sarıp bantlayip öyle imha edin.
Geçmiş olsun

Evet iskence cekiyo maalesf kurtaramazsiniz yapiskandan olecek bari aci cekmesin esiniz yada yapabilirseniz siz sert bi cisimle vurun atmadan

Kabir azabı resmen,
Uzak durması için tarımsal ilaçlar var keşke kullansaydınız

Keşke ben bunu okumasaydım, böcekten korkarım ama onlara bile kokusuz sinek ilacı sıkıp salarım doğaya, pat pat yürüyüp giderler

Sokaktaki kediler mamalarla beslendiği için bu çok fare var.

Unutturduk avlanmayı onlara

Onu anladım da basta korktunuz sanmıştım pardon. Olan olmus artık,gidin kurtarın dicem de bu sefer yapıskanla cok zor. Ay içim Bi kötü oldu. Ben cok tiksiniyorum onu anladım tekrar.
Onlar da sana hayran

Evet iskence cekiyo maalesf kurtaramazsiniz yapiskandan olecek bari aci cekmesin esiniz yada yapabilirseniz siz sert bi cisimle vurun atmadan
İşte yapamıyorum ben kurban bayramında ortamı terk ederim öyle biriyim dedim koyma başka yol bulalım diye ama maalesef kendi işte ben kalakaldım böyle

Yalnız değilsiniz fareden çok korkarım,görmek istemem ama ölünce de üzülüyorum.Bana uzak olsun yeter.

İşte kurtarmaya çalışacam kurtaramazsam dediğiniz gibi ama araştırdım kurtulmaz diyorlar galiba direk acı. Çekmeden halletmek en iyisi

İşte yapamıyorum ben kurban bayramında ortamı terk ederim öyle biriyim dedim koyma başka yol bulalım diye ama maalesef kendi işte ben kalakaldım böyle
Kurban bayramında ortamı terk etmek ile ne ilgisi var?
5 dk önce gözene bakan hayvan yüzülüyor
Doğranıyor

Fare ise acı içinde ölüyor.

İşte kurtarmaya çalışacam kurtaramazsam dediğiniz gibi ama araştırdım kurtulmaz diyorlar galiba direk acı. Çekmeden halletmek en iyisi
İnternetten baktım da ayçiçek yaği ile fareyi kurtaran varmış. Aramanizi bu şekilde yapıp ise koyulun derim ben

Edit: işte bu entry

Kurban bayramında ortamı terk etmek ile ne ilgisi var?
5 dk önce gözene bakan hayvan yüzülüyor
Doğranıyor

Fare ise acı içinde ölüyor.
Yani hiç bir canlının ölmesine ne şekilde olursa olsun dayanamıyorum anlamında dedim neden bu kadar tepki gösterdiniz anlamadım

İnternetten baktım da ayçiçek yaği ile fareyi kurtaran varmış. Aramanizi bu şekilde yapıp ise koyulun derim ben

Edit: işte bu entry
İnanın çok araştırdım ama ayçiçek yağı ile fareyi kurtardıklarını göremedim yapışan yerden temizliyorlarmış öyle gördüm

İnanın çok araştırdım ama ayçiçek yağı ile fareyi kurtardıklarını göremedim yapışan yerden temizliyorlarmış öyle gördüm
Kurtaran var, zeytinyağı veya diğer bitkisel yağlarla yapışkandan kurtulan fareler var, isterseniz deneyin bir şansınızı.

Kurtaran var, zeytinyağı veya diğer bitkisel yağlarla yapışkandan kurtulan fareler var, isterseniz deneyin bir şansınızı.
Aynen bende onu denemeyi düşünüyordum şimdi teşekkürler inşallah kurtulur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…