Ya bende çok seviyorum hayvanları ya google yazdım sadece fare öldürme teknikleri falan var eşim işte aradım tek üzülen manyak benim galiba dedim öylesin diyor ama tarla faresinin insanlara zararı yokki neden öldürim işte ağlıcam deli gibi geziyorum evde çözümü yok galiba eşim sabah gelip çıkaracak artık dışarı sağol cevabın içinBizim yayla evimiz var.
Küçükken hatırlıyorum fare olurdu,hep yapışkanlarla yakalardı annem.
Sanırım başka çözümü yok,zehir koysanız bir yerde ölse kokusu felaket olurdu.
Vicdan yapmayın,açıkçası hayvansever olmama rağmen fare asla sevmem,iğrenirim.
İşte benimki korku değil üzülüyorum ölecek diyeSanırım kurtaramazsınız birazdan ölür =(
bende cok korkuyorum fareden.
Onu anladım da basta korktunuz sanmıştım pardon. Olan olmus artık,gidin kurtarın dicem de bu sefer yapıskanla cok zor. Ay içim Bi kötü oldu. Ben cok tiksiniyorum onu anladım tekrar.İşte benimki korku değil üzülüyorum ölecek diye
Evet iskence cekiyo maalesf kurtaramazsiniz yapiskandan olecek bari aci cekmesin esiniz yada yapabilirseniz siz sert bi cisimle vurun atmadanKızlar bişey soracam bahçeli evde oturuyoruz o yüzden tarla faresi girdi eve minicik bişey eşim yapıştırıcı koydu eşim ve az önce yapışmış ama benim içim parçalandı zaten dedim koyma başka türlü yakalanmaz mı diye yok dedi şimdi onu nasıl kurtarırım diye düşünüyorum bilgisi olan varmı ağlıcam yaa
Onlar da sana hayranOnu anladım da basta korktunuz sanmıştım pardon. Olan olmus artık,gidin kurtarın dicem de bu sefer yapıskanla cok zor. Ay içim Bi kötü oldu. Ben cok tiksiniyorum onu anladım tekrar.
İşte yapamıyorum ben kurban bayramında ortamı terk ederim öyle biriyim dedim koyma başka yol bulalım diye ama maalesef kendi işte ben kalakaldım böyleEvet iskence cekiyo maalesf kurtaramazsiniz yapiskandan olecek bari aci cekmesin esiniz yada yapabilirseniz siz sert bi cisimle vurun atmadan
Yalnız değilsiniz fareden çok korkarım,görmek istemem ama ölünce de üzülüyorum.Bana uzak olsun yeter.Ya bende çok seviyorum hayvanları ya google yazdım sadece fare öldürme teknikleri falan var eşim işte aradım tek üzülen manyak benim galiba dedim öylesin diyor ama tarla faresinin insanlara zararı yokki neden öldürim işte ağlıcam deli gibi geziyorum evde çözümü yok galiba eşim sabah gelip çıkaracak artık dışarı sağol cevabın için
İşte kurtarmaya çalışacam kurtaramazsam dediğiniz gibi ama araştırdım kurtulmaz diyorlar galiba direk acı. Çekmeden halletmek en iyisiNuri Bilge Ceylan'ın uzak filmini hatırlattı bana
Off ya keşke baştan, başka bir yol bulsaydiniz.
Eğer kurtaramazsaniz hayvanı, lütfen bir poşete koyup çöpe atmayın. Çünkü kedi köpek onu yemek için poşeti yırtar, onlar da yapışırlar. İyice sarıp bantlayip öyle imha edin.
Geçmiş olsun
EVet onlarda bana bayılmıyorlar, kesinOnlar da sana hayran
Kurban bayramında ortamı terk etmek ile ne ilgisi var?İşte yapamıyorum ben kurban bayramında ortamı terk ederim öyle biriyim dedim koyma başka yol bulalım diye ama maalesef kendi işte ben kalakaldım böyle
İnternetten baktım da ayçiçek yaği ile fareyi kurtaran varmış. Aramanizi bu şekilde yapıp ise koyulun derim benİşte kurtarmaya çalışacam kurtaramazsam dediğiniz gibi ama araştırdım kurtulmaz diyorlar galiba direk acı. Çekmeden halletmek en iyisi
Yani hiç bir canlının ölmesine ne şekilde olursa olsun dayanamıyorum anlamında dedim neden bu kadar tepki gösterdiniz anlamadımKurban bayramında ortamı terk etmek ile ne ilgisi var?
5 dk önce gözene bakan hayvan yüzülüyor
Doğranıyor
Fare ise acı içinde ölüyor.
İnanın çok araştırdım ama ayçiçek yağı ile fareyi kurtardıklarını göremedim yapışan yerden temizliyorlarmış öyle gördümİnternetten baktım da ayçiçek yaği ile fareyi kurtaran varmış. Aramanizi bu şekilde yapıp ise koyulun derim ben
Edit: işte bu entry
Kurtaran var, zeytinyağı veya diğer bitkisel yağlarla yapışkandan kurtulan fareler var, isterseniz deneyin bir şansınızı.İnanın çok araştırdım ama ayçiçek yağı ile fareyi kurtardıklarını göremedim yapışan yerden temizliyorlarmış öyle gördüm
Aynen bende onu denemeyi düşünüyordum şimdi teşekkürler inşallah kurtulurKurtaran var, zeytinyağı veya diğer bitkisel yağlarla yapışkandan kurtulan fareler var, isterseniz deneyin bir şansınızı.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?