Ah bu vicdanım

Aynen bende onu denemeyi düşünüyordum şimdi teşekkürler inşallah kurtulur
Umarım kurtulur, hayvancık ölecekse de en azından denedim ama olmadı dersiniz, vicdanen rahat olursunuz, sizin için baktım birkaç kişi bu yolla kurtarıp salmış fareleri.

Kurtaran var, zeytinyağı veya diğer bitkisel yağlarla yapışkandan kurtulan fareler var, isterseniz deneyin bir şansınızı.
İnanın çok araştırdım ama ayçiçek yağı ile fareyi kurtardıklarını göremedim yapışan yerden temizliyorlarmış öyle gördüm
Bakın bu videoda kurtuluyor
Konu sahibi, eldivensiz dokunmayın ama sakın. Hatta bahçe eldiveniniz varsa onunla yapin

Umarım kurtulur, hayvancık ölecekse de en azından denedim ama olmadı dersiniz, vicdanen rahat olursunuz, sizin için baktım birkaç kişi bu yolla kurtarıp salmış fareleri.
Çok teşekkür ederim aynen balkona çıkardım yağı döktüm kendi pırttı arka ayağı çıkmamıştı bi çubukla pırttırdım kaçtı hemen çok şükür gece gece nasıl mutlu oldum

Yaa çok sevindim
İşte böyle 'ölücek nasılsa, kafasına vur da acı cekmesin' mantığındansa biraz araştırınca çözüm yolları bulunuyor. Vallahi rahat uyuyacağım ben de.
Mune abla, insan üzülmez mi? Videodaki hayvan korkudan pisletmis hep altını, nasıl üzüldüm görünce. Yine de mutlu sonu var diye paylastim

Konu sahibi, senin fare için bakinirken bir sürü insani yol okudum fare kovucu. Geniş vaktinizde uzun uzun araştırır,uygun birşey seçersiniz.
Son olarak: tekrar tebrik ederim sizi^^

Teşekkür ederim ağlıyorum şuan varya içim nasıl rahatladı onu diyorum ben bir fareye kıyamazken insanlar ne canilikler yapıyor keşke bizdeki vicdanın onda biri olsa onlarda

Farecik ve sizin adınıza sevindim

Fareden tiksiniliyor veya korkuyorlar, ben de aniden görsem korkarım belki ama onunki de can, korkmuştur zavallı.

Teşekkür ederim ağlıyorum şuan varya içim nasıl rahatladı onu diyorum ben bir fareye kıyamazken insanlar ne canilikler yapıyor keşke bizdeki vicdanın onda biri olsa onlarda
Benim kedim de balkondan kuş yakalayıp kanadını yemişti. Veteriner veteriner gezdim, her gece pansuman yaptım. Kaç kişi 'niye aldın kedinin ağzından,böyle daha mı iyi? iskence ediyorsun kuşa,o daha uçamaz. Kafasını koparsin baban da acı cekmesin' dedi iyi niyetiyle!
Sonuç olarak pansumanlar serumlar kanadını kaynatmadi ama gücü kuvveti yerine geldi.
İstanbul üni Avcılar kampüsünde veteriner hekimliği ogrencilerinin vahşi hayvanlar için kurdukları Vaşak kulübüne götürdüm. Onlar ilgilendiler, başka kumru arkadaşları da vardı. Hepsini tedavisi bitince (bizimkine pin takılınca) göç mevsiminde toplu halde salacaklardi
Buradan kamu spotu olsun. Kuştur ,kaplumbağdir,kirpidir, zor durumda hayvandır görürseniz koyun kutuya,götürün kampüse ^^ kime sorsanız gosteriyor zaten kulubu

Tebrik ediyorum sizi gerçekten çok doğru söylüyorsunuz iyiki açtım konuyu bu sayede bilgilendirme olmuş oluyor insanlara ayrıca bendende bir kamu spotu olsun o zaman arabanızla kedi köpek vs çarparsanız veterinere alıp götürüm sigorta karşılıyor kaza olduğu için çarpıp kenara atmayın onlarda can sizin nasıl yanıyorsa canınız onlarda aynı lütfen duyarlı olalım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…