- 12 Ekim 2009
- 18.678
- 24.172
- 798
- Konu Sahibi bikahvebana
-
Aaa, benim sözlüm de 3 yaş küçük benden, pazar günü de nişanlım olucekkBen evlendimeşim benden 5 yaş küçük ben 25 o 20 ken tanıştık uzun süre birliktelikten sonra evlendik seninki daha da çıtırmış bayılırım
Yaş farkı değil de karşınızdaki kişinin yaşı biraz küçük. Üniversite okuyor mu ya da okudu mu, çalışıyor mu, askerliğini yaptı mı ?... Bu sorular uzar gider. Erkeklerin evliliğe hazır olması, düzen kurabilmesi için zaman gerekiyor. Tabi ki tüm bu süreçler onları olgunlaştıran etkenleri içeriyor. Tüm bunlar sorunsuz halloldu diyorsanız bir sorun göremedim ben.
Merhabalar,
Ben yakın zamanda olmayacak bir gönül işine büyük mücadele ederek son verdim. Şimdi ise hayatıma kimseyi almama kararı almışken birden biri çıkıverdi. Benden etkilenmiş ve ben de çok beğendim. Hatta kalbime dokundu diyebilirim. Tam aradığım kişi ancak hiç beklemediğim bir engel var aramızda(( Ben 28 o 21. Ben daha küçük gösteriyorum, o ise daha çok daha olgun görünüyor ve yaşıtlarından çok ileride. Aklımın ucundan bile geçmezdi benden küçük olacağı. Geçek ve görünen şu ki ikimiz de birbirimize fena halde tutulduk. Şimdi ne yapacağımı bilmiyorum. Siz olsaydınız ne yapardınız?
Ben de 28im, 21 bana gore coluk cocuk.
Ama her insan farkli farkli. Sizin gonul sevdiyse toplumu neyi tinmayin, lakin dogru oldugundan eminseniz. Sizi tanimam, cocugu tanimam o yuzden dogru mu degil mi burdan soyleyemem.
Etraf isine gelince hiiiiiiiiiic takmayin. Toplumumuz o kadar ikiyuzlu ki midem bulaniyor. 30 yasindaki herif 18lik kiza sarkar cnm kader kismet derler. 50lik herif 25lik kizla evlenir, toplum ona ses etmez ama kadin 1 yas kucuk adamla evlense , ooo kart kadin adi derler. Siz cidden bu insanlarin ne dedigine bakip hayat yasamak istiyor musunuz? Sahsen ben istemiyorum.
O yuzden konunuz elalem ne der olmasin, bu is benim icin dogru mu olsun.
Askerliğini yapmış, üniversitede okuyor daha bitmesine var. Düzen kurabilmesi için zamana ihtiyacı var elbet. Ben onun olgunluğundan ve hayata karşı duruşundan etkilendim en çok. Ben ona ve kendime ümit vermek istemiyorum ama o kadar uygun ki her şey...
Genç iyidir iyiAaa, benim sözlüm de 3 yaş küçük benden, pazar günü de nişanlım olucekk
hemen evlenecek değilsiniz ya, tanıyın ve bence yaş sorunu çok kötü değil gayet olabilir, birileri ergen falan demiş ama kişiyi tanımadan böyle ithamlarda bulunmak doğru değil benceEvleneceğim kişinin hep benden büyük olmasını isterdim. Bir de (onun benim hakkımdaki düşüncelerini bana aktaran) yakın arkadaşı sen onun ablasısın sonuçta aranızda birşey olmaz gibi laflar etti. Dondum kaldım, hiç laf edemedim.
Genç iyidir iyi
Konu sahibi sen en iyisimi bikaç sene çık o arada büyüsünmadem bu kadar 21 yaşa takılıyor herkes
Yorumunuz benim kendi bakışımı görmem konusunda bana yardımcı oldu. Ben toplumu takmayan ama yok da saymayan biriyim ancak dengem ilk defa bozuldu. Ne yapacağımı şaşırdım doğrusu.
Bence kadinin tipi ve seksapelligi onemli. Simdi ben 21 yasindaki birinin yaninda ablasi gibi durdugum bariz belli olacak kadar 30lu yaslarda gosteriyorum, ki 27 yasindayim.
Lakin sen minyonsundur abarti bi fark gozukmuyordur.
Iki ogretmenim vardi, birbirlerine cok yakisirlardi kadin 2 yascik buyuktu. 15 yil sonra facebooktan ekledi beni.
Kadin yaninda annesi gibi duruyor.
Dogum falan cok yipratiyor kadinlari. Ama bazilari istisna ve yaslanmiyorlar(mesela annem.) babamla aralarinda 1 yas var ama herkes 10 15 yas kucuk sanar annemi babamdan.
Tip harici bir de genel uyum var, bu ise yasa bakmiyor pek.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?