- 24 Nisan 2015
- 6.952
- 7.148
- 398
- Konu Sahibi bikahvebana
-
erkegın buyugu ıyıdır ama kadın buyuk erkek kucukse bır ıkı yastan sonrası sıkıntı cıkarır, cunku kadınlar yaradılıs geregı daha olgunlar her zaman ama kafa yapınız uyuyorsa neden olmasın..Merhabalar,
Ben yakın zamanda olmayacak bir gönül işine büyük mücadele ederek son verdim. Şimdi ise hayatıma kimseyi almama kararı almışken birden biri çıkıverdi. Benden etkilenmiş ve ben de çok beğendim. Hatta kalbime dokundu diyebilirim. Tam aradığım kişi ancak hiç beklemediğim bir engel var aramızda(( Ben 28 o 21. Ben daha küçük gösteriyorum, o ise çok daha olgun görünüyor ve yaşıtlarından çok ileride. Aklımın ucundan bile geçmezdi benden küçük olacağı. Gerçek ve görünen şu ki ikimiz de birbirimize fena halde tutulduk. Şimdi ne yapacağımı bilmiyorum. Siz olsaydınız ne yapardınız?
5 sene sonra evlenin gitsin işteAskerliğini yapmış, üniversitede okuyor daha bitmesine var. Düzen kurabilmesi için zamana ihtiyacı var elbet. Ben onun olgunluğundan ve hayata karşı duruşundan etkilendim en çok. Ben ona ve kendime ümit vermek istemiyorum ama o kadar uygun ki her şey...
Bu arada Shakira ve eşi çok tatlılar, aralarında on yaş var, ve kimse laf etmiyor... Shakira olmak mı lazım illa?
ama canım bu kızda 35 yaşına geldiğinde misal, sevgilisi 27 olacakShakira 38 sevgilisi 28 yaşında.
28 yaşındaki biri gençken, 21 yaşındaki çocuk.. üzgünüm.... uyum zor.
Bu arada Shakira ve eşi çok tatlılar, aralarında on yaş var, ve kimse laf etmiyor... Shakira olmak mı lazım illa?
Etraf isine gelince hiiiiiiiiiic takmayin. Toplumumuz o kadar ikiyuzlu ki midem bulaniyor. 30 yasindaki herif 18lik kiza sarkar cnm kader kismet derler. 50lik herif 25lik kizla evlenir, toplum ona ses etmez ama kadin 1 yas kucuk adamla evlense , ooo kart kadin adi derler.
Ben evlendimeşim benden 5 yaş küçük ben 25 o 20 ken tanıştık uzun süre birliktelikten sonra evlendik seninki daha da çıtırmış bayılırım
Yani... Gerçi akıl yaşta değil baştadır ama olayın özeti bu gibi.3 sene önce reşit olmuş,10 sene önce sünnet..
Bildiğin çocuk..
Bende şu an aynı ikilemdeyim:/ ben 23 yaşndayım ama üniden mezunuö öğretmenim.O ise 21 yaşında ve evliliğe hazır hissetmiyorm dedi geçen gün evliliğimiz 4 seneye uzayabilr dedi gelecek kaygısı yaşıyor.ve değişti biraz anladımki erkekler bu yaşlarda çok değişebiliyorlar.Sürekli ya iş bulamazsam seni o kadar yıl bekletmek istemiyorm sen çok ii bi kızsın diyo ve hala sevdiğini söylüyo.Başta bende olgun biri oldğunu düşünmeye başlayıp çıktm 10 ay oldu çıkalı ama ara verelim dedim ...yani anlayacağın ilerde sorun çıkabliyo bizde çok yakışıyoduk uyumluyduk ama bazı davranışları dengesizce şaşırdım ve çok üzüldüm :-/
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?