Ben seni çok iyi anlıyorum
Geçen özelde çalışan arkadaşlarımla görüştük
Veli devlette din kült öğretmeni
Evde benim arkadaşımın maaşını hesaplamış
Çocuğa ders saatini sorup, bizden fazla alıyor demiş
Çocuk da öğretmenine zenginsin şakası yapmış
Kız asgari ücreti 2.senede alabildi.
Fransızca öğretmeni
Ayrıca Almanca ve İngilizce çok iyi konuşuyor.
Ee ama tatil yok ona
Buz pateni yaparken falan öğrenci fotoğrafları çekip
Kurumun Facebook sayfasına yüklüyor, veliler beğensin diye.
Ha bir de, şımarık veletlerin unuttuğu ödev, proje, su matarası, ceket, meyve suyu vs yüzünden azar işitiyor
Zor anacım
Çoooook zor
:)
Gercekten biz cok saygı duyardık öğretmenlerimize.
Gecen gün görümcem ortaokulda bir hocasından bahsetti. Öğrenciler adamın ensesine şaplak falan atıyorlarmıs. İnanamadım.
Artık öğretmen olmak cok daha zor.
Sabır diliyorum size.
Tesekkür ederim. Evet bir de veli tarafi var. Bizim ögrencilerimizin velileri tam tersi. Sikayet falan etmezler hic ilgilenmezler cocuklariyla. Arasak olanlari anlatsak " ee ben ne yapabilirim" derler.. toplantilara gelmezler.. keske tüm veliler sizler gibi ilgilense cocuklariyla..Ne diyelim Allah kolaylık versin saygı kalmamış malesef bu yeni nesili yetiştiren bizleriz.
Çocuklarımız degerlidir ama en ufak azarda okul basan veliler de var malesef cocuguma dokunamaz..Ya öğretmenin hakları ne oluyor.Şimdi lise önlerinde görüyorum öğretmen kapıdan çıkıyor çocukların ellerinde sigara hiç istif bile bozmuyorlar.
Eskiden saygı vardı öğretmen sevgisi vardı
Kızım okula başladıgı dönemde her şeye mızmızlarnırdı bir çok öğretmen değiştirmek zorunda kaldı okul idaresiyle alakalı bir durumdu hepsini şikayet ediyordu bana.Dur orda dedim hepsi mi kötü o senin öğretmenin kızsa da haklıdır.Durduk yere kızmaz baktı benden yüz bulamadı şimdi de çok seviyorum öğretmenlerimi diyor :)
Dayaga karşıyım tabi ki o ayrı bir konu ama iş hakarete kadar gelmiş şikayet edin yazık mesleginizi bırakmayın siz kutsal bir meslek yapıyorsunuz.
Kufurlu kisma gelene kadar aman ne yapabilirler ki o kadar diye dusunuyordum ki kufurleri okuyunca şok oldum...mudur de arkani donme mi dedi yani o ogrencilerden de beter.. Allah yardimciniz olsun.. Boyle bir mudur varken cocuklari nasil hizaya sokabilirsiniz ki... Ailelerle toplanti yapmayi denediniz mi? En azindan ana babalarina durumu anlatin bakalim neler degisecek
Arkanı dönme demesinler ne demek? O nasil müdür.
Çok üzüldümmm..diyecek söz bulamıyorum.nasil yaa nasıl öyle küfür edebilirler.kabul etmeyiniz kim söyledi o küfürü deyin alın disipline götürün ailesini çağırın pesetmeyin..müdür beye de bu kabuledilir birşey değil müdür bey,bu kadar pasif ve gevşek davranirsaniz bimere şikayet ederim deyin,gerekirse şikayet edin tutanak tutsunlar.bu gün öğretmenine bu küfrü eden çocuk,hududunu bilmezse sokaktaki kadınlara pervasızca kötülük etme cesaretini bulur..lutfen hocam lütfen biseyler yapın.
Her meslek zor. Ki çoğu da asgari ücret, bol mesaili.
Bence katlanın, alışacaksınızdır. Küfür edenler yine çocuk. “Amaaan çocuklar daha. Büyüyecekler” şeklinde düşünürseniz daha kolay olur sanki.
Hayatımda unutamayacağım bir ogretmenim var.
O asla sınıfa bağırmaz, ses yukseltmez ama 5 saniyelik bakışıyla hepimizi susturabilirdi.
Çünkü daima saygı cerçevresinde yerin dibine sokardı.
Öğrencilerine beyler hanımlar diye hitap eder, sizli bizli konuşur ve o sınırı aşmaya çalışan olursa delici bakışlara ve muhteşem ince zeka ürünü asagilanmaya maruz kalırdı.
O geldi aklıma...
Bazen iyiki anasinifi ogretmeniyim diyorum. Minicikler agizlari sut kokuyor yavrularimin. Allah sabir versin sana da ogretmenim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?