Ah cocuklar..

Arkanızı dönünce napıyor anlamadım bu iş artık çığırını aşmış büyüyünce tehlikeli biri olabilir yetkili birimlerin ilgilenmesi lazım

Kimse kusura bakmasın ama yeni nesil ebeveynler ne kendi saygı biliyor, ne çocuğuna öğretiyor. Tabii ki hepsi aynı değil. Okullar çöplüğe dönmüş, bahsettiğiniz çocuk bir öğretmenin vereceği neyi alır ki, oraya pislik yapmaya gelmiş, okumaya değil .. Devir cahiliye devri, terbiyesizlik devri oldu çıktı. Ülkece ilerlemiyor, adeta geri gidiyoruz. Diğer bir topikte de aşı vurulup vurulmamak tartışılmış. Çocuğunu aşılatan insanlar azalmış mesela. Hergün burada " benim çocuğum evde istediği gibi tepinir bağırır çağırır, rahatsız olan komşu gitsin müstakil ev alsın" minvali konular ve yorumlar okuyoruz. Bu tiplerin çocukları işte bahsettikleriniz. Okuldaki öğrenci profili de bozulmuş. Yemin ediyorum toplum olarak 2018 yılında orta çağa doğru geri gidiyoruz. Üzüldüm yaşadıklarınıza. Hiç bir öğretmen haketmez bunları.

Arkasi önü ne demek yahu, o cocuk birine tecavuz edene kadar bir yaptirimi olmayacak yani.. Ahh ah o kisiyi müdür yapiyorlar ya ben daha ne diyim

Elaray hocam tekrar konunuzu okudum fakat Türkiye'de öğretmen değilsiniz galiba degilmi? Yanlismi anladım acaba bu çocuklar Alman filanmi ? Müdür filan yabancı mi aydınlatırsaniz sevinirim

Arkanızı dönünce napıyor anlamadım bu iş artık çığırını aşmış büyüyünce tehlikeli biri olabilir yetkili birimlerin ilgilenmesi lazım

Terbiyesizlik yapiyor.. cinsellikle alakali hareketler diyeyim..
Evet suan da bile tehlikeli ama kimseye laf anlatamiyorum. Sinif ögretmenleri ugrasmiyor ilgilenmiyor. Müdür ayri bir dert zaten..

Aynen öyle malesef bu cocuklar okula ögrenmeye gelmiyor ki.. tek derdi baska cocuklari dövmek ve ögretmenlere saygisizlik etmek. Neymis annesi yokmus ve babasi dövüyormus. Her annesi olmayan bu sekilde davransaydi ne olurdu bu dünyanin hali bilmiyorum. Üzülüyorum cocugada defalarca konustum yok anlamiyor. Bu durumda hareketlerinin suclusu kendisi oldugunu düsünüyorum..
Bu dünyanin sonu kötü bu cocuklari gördükce emin oluyorum..

Arkasi önü ne demek yahu, o cocuk birine tecavuz edene kadar bir yaptirimi olmayacak yani.. Ahh ah o kisiyi müdür yapiyorlar ya ben daha ne diyim

Aynen bende bunu söyledim. Cocugu kaybetmeyelim uzaklastirmayalim okula gelmesi lazim evde annesi yok babasi dövüyor deniliyor. Yahu ben cocugu kaybedelim demedim ki. Bir cezasi olmali yaptiginin yanlis oldugunu bile bile yapiyor sonra annem yok diyip susuyor. Bu böyle ilerlemez ki. Ki diger cocuklar da bu sekilde kötü örnek görüyor. Bir kenara gecip izliyorlar. Cok örneklerini gördüm bu sekilde sorunlu olupda hic bir ceza almayan ögrenciler suan 8, 9 ve 10. Sinifta kimisi adam yaralamaktan mahkemelik durumda. Tabi ögretmenlerine saldiranlarda var. Bu sekilde biz sadece katil, sapik kötü bireyler yetistiriyoruz ona cok üzülüyorum...

Elaray hocam tekrar konunuzu okudum fakat Türkiye'de öğretmen değilsiniz galiba degilmi? Yanlismi anladım acaba bu çocuklar Alman filanmi ? Müdür filan yabancı mi aydınlatırsaniz sevinirim

Evet almanya da ögretmenim. Müdür alman. Sinif ögretmenleride alman. Bahsettigim cocugun kendisi bulgaristandan gelmis ama kürt asilli oldugunu söylüyor. Tabi bu sekilde sorunlu olan alman, türk ve baska ögrencilerde var..

Bir öğretmen arkadaşımın sözü;
"Kolay gören ama en zor iş "
Allah yardımcınız olsun
Nesil mi kötü devir mi değişti bilmem ama
Biz öğretmenimizi sever , sayar , çekinirdik

Bir öğretmen arkadaşımın sözü;
"Kolay gören ama en zor iş "
Allah yardımcınız olsun
Nesil mi kötü devir mi değişti bilmem ama
Biz öğretmenimizi sever , sayar , çekinirdik

Ah ah aynen öyle. Baskalari saatlarin iyi, yorulmuyorun, senenin 3 ayi yatiyorsun diyor. Bir bilseler ne kadar emek verildigini ve nelerle ugrasildigini..
Amin Allah tüm ögretmenlere sabir versin..

Ah ah aynen öyle. Baskalari saatlarin iyi, yorulmuyorun, senenin 3 ayi yatiyorsun diyor. Bir bilseler ne kadar emek verildigini ve nelerle ugrasildigini..
Amin Allah tüm ögretmenlere sabir versin..

Aynen öyle
Zor gerçekten
Amin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…