nane yağı sür, kabartma tozuyla yoğurdu karıştır sür, mayayı ıslat sür ve arada diş fırçasıyla fırçala bunlar dolgunlaştırıyo
Uzun vadede kalıcı mı? :/
Ayrıca sağ ol :)
Dolgu dışında hiç bir şey uzun vadede kalıcı olamaz imkansız dudağını fırçalarsın iki saat içinde eski haline döner bitkisel karışımlarda aynı şekilde etkisi geçince dudak eski halini alır tek çare dolgu ki dolgular bile bir yıl sekiz ay içinde sönüyor düşün artık burnunu yaptırmışsın madem onuda yap gitsin ne olacak sanki tam değişim olur az doldurtursun yapay da durmaz hem burun estetiği gibi fazla şişlik morlukda olmaz ben de burnumu yaptırdım dudak dolgusuda düşünmüyor değilim devlette yaptırıcam dudağımı daha ucuza gelir burun estetiğine yeterince para verdim zaten hem sönüp gidecek zaten en fazla bir buçuk ay sonra fazla masrafa gerek yok
ameliyat dışındakiler hep geçici çözüm, dolgun dudak çok hoş gerçekten ama minik dudağında bi şirinliği hoşluğu var bence, eğer çok sıkıntı yapıyorsanız minik makyaj hileleriyle dolgun gösterebilirsiniz
çağla şikel dudaklarımı hergün fırçalıyorum diyordu çok gülmüştüm ama doğruymuş demekonun dudaklar artık nasıl diyim bana güzel gelmiyor yani fırça filan zarar verir dokusuna. Bırak doğal kalsın :)
Minik evet, çok da ince değil ama ben hoşlanmıyorum :/ Sanırım dolgu yaptıracağım ben ya.. Ama yaşım çok küçük, 18'i geçince yaptırırım artık..
Ama dolgudan korkuyorum biraz, yani başka bir şey ile karıştırmıyorsam, yüzde minik felçlere bile sebep oluyormuş. Eğer dudağımı falan kullanamaz olursam, rezillik olur vallaTabii botoksla şununla bununla karıştırıyor olabilirim.. Ama o zaman güzel olan her şeyim yapay olmuş olur? :/
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?