• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ah edip ciktimi? Yasanmis hikayeler

kıyamam...sizinki çok tatlı. yarum...demekki nasıl sevdi sizi. inşallah karşısına onuda çok seven çıkmıştır.

ama bende çok yapdım. allahım kaç gencin duygularıyla oynadım...
bendende çıkacak.
İnşallah inşallah:)

Almış olabileceğim en büyük ah onunkisidir heralde. Gariban da bir çocuktu. Öss çalışcam seninle artık görüşmicemm deyip kesivermiştim irtibatımı.

Belki haklarını helal etmişlerdir çıkmaz sizden de :) bir umut.

Gerçek mazlumun ahı haksız ve hak yiyen can yakan taraftan çıkıyor. Sabır ve sükunetle yutkunmak lazım. Ilahi adalet er yada geç tecelli ediyor hemde sizi vurduğu noktadan vuruyor onuda

Gerçek mazlumun ahı haksız ve hak yiyen can yakan taraftan çıkıyor. Sabır ve sükunetle yutkunmak lazım. Ilahi adalet er yada geç tecelli ediyor hemde sizi vurduğu noktadan vuruyor onuda

Cikiyor elbet.. Ama iste sabretmek.. Susmak bazen okadar kolay olmuyor.
Yuregimize ferrahlik versin Rabbim

Bazen inanasım, bazen yok ya diyesim geliyor. Çocukken kalbimi kıran birilerıne aşamalı aşamalı , en az 15 yılda çıkacak bir hayat çizmiştim. Ah mı ettim, ne ettiysem bılmıyorum o yaşta; söyledıgım şey dedıgım sekılde oldu. Olacağı vardıysa oldu diye umuyorum, çünkü varolan durum beni mutlu eden bır durum değil.

Güçlü bir enerjim var bunu artık daha net anlıyorum. Ne zaman üzüntü duysam, kaygım artsa, biri canımı sıksa, elime aldığım şey dokunmamla kırılıyor; gözlük, saat kordonu, kolye vs.

Merhaba kizlar.

Hic ah aldinizmi ya da ah edip ciktigini gordunuzmu?
Insanin gonlune degmeyin diyorlar.. Maddi ve manevi zarar verilmemesi gerikor. Kul hakkindan ve bi insan hakkini helal etmemekten korkarim..

Bu da benim ornegim olsun:

Halam'in gencliginde onu cok seven bi erkek vardi.. Gorusuyorlardi.. Sonra bi gun gorucu geldi.. Daha varlikli vs.. Ve neoldu bilmiyorum ama o gorucudeki cocugu secti.. Tabiki erkek arkadasinim ahini almistir, cunki bugune kadar hic mutlu degil halam ne esinden ne de cocuklarindan..

Ikinci hikayem:
Komsumuzun bi kizi vardi.. Cok iyi bi aile. Kiz herseyi yapiyordu.. Evlenirkende baya haksizlik yapmislar. Neyse... Kaynatasi kaynanasida cektirmis bu kiza cok.. Kizin annesi hepgozu yasliydi az ah etmedi..
Sonra kaynanasi bi gun amandiz hastaliga kapandi... hasta olmak varmis kaderinde.. Olum doseyinde kadin gelinin degerinimi anladi bilmiyorum ama kizin annesine ne guzel bi evlat yetistirmisin dedi......

Sizin hikayelerinizi bekliyorum kizlar.. Eden bulurmu?
Butun ah ettiklerik cikiyor..

Ornek verebilirmisiniz
Unide yengemin yaninda okuyordum leptopum vardi ama hic bana vermediler bana evinde yapmadigini birakmiyordu. Cok cektim ama ondan :( onun yuzunden okulu birakip memur olmustum bilgisayarami vermemisti:( sonucunda amcam o leptopla yengemi aldatti sevgili buldu ayrilik yasadilar sonra bolgisayari kendi ayaklariyla kirmisti..kisa anlattim ama bgercekten yaradan hakkinizi hic bi zaman o kiside burakmuyor..

Ben çıktığını düşünüyorum ah ettiğim kişiden, ama hala ahım var ona karşı.... Hala daha çekiyorum bende ..

evet..
annemin ahını aldım..
aynen söylediğini yaşıyorum..
annemi küçükken üzüyordum evet.. annemi kırmışım baya.
Şuan ne yaptığımı hatırlamıyorum ama asilik yapmışımdır tahminen.
Bana Hayatın boyunca istediğin herşeye sahip ol ama ben yanında olmayayım ve sen bunun eksikliğini hisset her zaman demişti.
İstediğim şeylerin bazıları oldu (en çok istediklerimden) evet ama annemin yokluğunu yanımda olmayışını çok hissediyorum. Öyle ki sadece ben değil çevremdeki herkes hissediyor.

Merhaba kizlar.

Hic ah aldinizmi ya da ah edip ciktigini gordunuzmu?
Insanin gonlune degmeyin diyorlar.. Maddi ve manevi zarar verilmemesi gerikor. Kul hakkindan ve bi insan hakkini helal etmemekten korkarim..

Bu da benim ornegim olsun:

Halam'in gencliginde onu cok seven bi erkek vardi.. Gorusuyorlardi.. Sonra bi gun gorucu geldi.. Daha varlikli vs.. Ve neoldu bilmiyorum ama o gorucudeki cocugu secti.. Tabiki erkek arkadasinim ahini almistir, cunki bugune kadar hic mutlu degil halam ne esinden ne de cocuklarindan..

Ikinci hikayem:
Komsumuzun bi kizi vardi.. Cok iyi bi aile. Kiz herseyi yapiyordu.. Evlenirkende baya haksizlik yapmislar. Neyse... Kaynatasi kaynanasida cektirmis bu kiza cok.. Kizin annesi hepgozu yasliydi az ah etmedi..
Sonra kaynanasi bi gun amandiz hastaliga kapandi... hasta olmak varmis kaderinde.. Olum doseyinde kadin gelinin degerinimi anladi bilmiyorum ama kizin annesine ne guzel bi evlat yetistirmisin dedi......

Sizin hikayelerinizi bekliyorum kizlar.. Eden bulurmu?

valla ben çok gördüm edenin bulduğunu. hem gördüm hem işittim çevremde. ben kimsenin etlisine sütlüsüne karışmayan biriyimdir, herkes iyi olsun isterim ama benle uğraşana da lafını yediririm. kv kaç yıldır benle uğraşıyor henüz ettiğini bulmadı ama bekliyorum...bu zamana kadar bana edenlerden bir tek onu henüz görmedim...

eden buluyo ama erken ama geç. fakat şu var ki ne fark eder iki tarafta mutsuz oluyor bunu beklemekle ömür geçmez :(

Back
X