• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ah edip ciktimi? Yasanmis hikayeler

Ahlarım var cıkmasını beklediğim. Eğer adaletten bahsetceksekte bende çok ah almışımdır ne yazıkki bir şekilde çıkacağına inanıyorum belkı de farketmıyorum cıkıyordur.
Gençlik hatası diyelim. Umut verdım falan.
Bazen eşimle bozukken derim kesin ah aldım ben diye. Ama herşeyı de buna bağlamamakk lazım çünki bazı şeylerın yaşanması gerekıyo.

8 aylik evliyken bosanma karari aldim . evi ayirdik. Hamile oldugumu ogrendim ustelik düsük yapiyordum kanamam fazlaydi bebeğimin kalp atislari cok zayifti. Doktor aldirmamin daha mantikli olacagini soyledi.
Kayinvalidem evliyken cok aglatti beni.8 ay degil 80 sene evli kaldim sanki. Neyse,eski esim dedi ki sen annemi de beni de uzdun ondan bebegin öldü.
Senin de bebegin degil miydi dedim.
2 gün sonra kayinvalidem ki italyan bir ailenin cocuklarina bakiyordu maasini kaybetmis dusurmus yolda...
Alakasi var mi bilmem. Uzulmedim de sevinmedim de

Benim ahimi alan birinin gecen gun guzel haberlerini aldim
Isinden olmus memuriyet gibi bir isi vardi sevgilisiyle ayrilmis ben istedigim zaman evlenirim cocuk nasilsa avcumda diyordu adam evlilikten kacmis. Hic uzulmedim. Coktan hak etmisti.

Yıllar önce çalıştığım yerde bir kadın vardı. İçi fesatlıkla doluydu ve aşırı kıskanç biriydi. Yüzünde hep sahte gülümseme. Alt pozisyonda olmasını hazmedemeyen biriydi oysa hiç bir vasfı yoktu ama buna rağmen kimsenin yerini, konumunu ve yeteneğini hazmedemezdi. Sürekli fitne e dedikodu peşindeydi. Yüzüne bakınca hani kötülük akar ya? işte onun yüzüne bakınca dahi tanımadan anlayabiliyordu insan.

Ben umursamazdım zaten işim yeterince yoğundu ve sadece işime odaklanırdım. Önce kulağıma arkamdan"Marshmellow'a gıcık oluyorum hiç dedikodu yapmıyor" demiş :KK45: sonra kıyafetimden tutun da saçıma, tipime kadar takmış durumdaydı ama kıskançlığını bildiğimiz için umursamıyordum. Aradan uzun zaman geçti ve ben aşırı yoruluyordum işimi değiştirmek istedim ve istifa ettim. İstifam çok zor kabul edildi oysa benim gerekçem gerçekten çok uzun saatler çalışmam ve aşırı yorulmamdı. Kendime zaman ayıramıyordum, kitap dahi okuyamıyordum hep rapor okumaktan...

İstifamı kabul ettirdikten sonra öğrendimki bu fesat arkadaş meğer ekmeğimle oynamak için o kadar çok iş çevirmişki arkamdan, insanlar beni tanıdığı için ve onu da bildikleri için umursamamışlar bu daha da bilenmiş ama işe yaramamış. Duyunca çok şaşırmadım ama güldüm neticede amacına ulaşamasa da çok çabalamaış harbiden. Ben ayrılmadan kısa süre önce evlenmişti.

Ben ayrıldıktan 2 ay sonra bu gecenin bi yarısı beni fellik fellik aradı açmadım telefonu çünkü arkamdan çevirdiği işleri öğrenmiştim, amacına ulaşamasa da iğrenç bir şeydi duymak. Meğer çok övündüğü eşi kalp krizi geçirmiş acil ameliyata alınması gerekiyormuş ve kan lazımmış. Benim kan grubum aklında kalmış o yüzden aramış ama açmamıştım.

Emekli oldu eşiyle iş kurdu 4 ay sonra battı, elindeki varı yoğu gitti. Tekrar bi mekan açtılar bu defa öncekinden daha kötü battılar. Sefilliğin dibini yaşadı. Elini attığı her iş battı ve başarısız oldu. Ben mi? İşimde yükseldikçe yükseldim :) Bir gün benim resmimi görmüş gazetede hemen aradı hem tebrik hem de iş için yardım istedi. Normalde dayanamam elimi uzatırım böyle de pis bir huyum vardır ama gayet açık bir şekilde kendisine söyledim, ben hayatım boyunca kimsenin ekmeğiyle oynamadım, aklımdan da geçirmedim sana asla referans olamam zira hangi masuma ne yapacağını bilemem dedim ve kapadım telefonu :dondurma: O günden buyana inanılmaz huzurluyum :KK50:

belki yaşadığım şeyi ilahi adalate inanmayanlara ve inanmak isteyenlere güç versin diye anlatmam gerekir diye düşündüm.

ben ufak yaşlardayken babamı başka bir ilde bir trafik kazasında kaybettik. kazada karşı taraftaki minibüs şoförü suçlu idi, ancak o şehirdeki çevreyi tanıdığından olsa gerek, minibüsteki herkes de babamı suçladı. tazminat vs olayı değildi bizimki zaten yoktu pek öyle bir şey, sadece o adam kabul etsin, babam rahat etsin istemiştik.

sadece minibüsten genç bir çocuk bizim adımıza şahitlik yapıyordu, sonra onun da annesi aradı annemi, "tehdit ediliyoruz" diye. biz de bu davamızdan vazgeçtik gibi oldu.

babamın ölümünün birinci yılında mevlüt var evimizde. annem, sekreterine o minibüs şoförünün ev numarasını vermiş o günkü ruh haliyle. "bir ara bakalım" demiş ama neden arattığını, ne diyeceklerini bilmiyor.

sekreteri, annemin de yakın dostu aynı zamanda, arıyor adamın evini. evden kuran sesleri geliyor. bir sene sonra aynı gün -minibüs şoförünün oğlu taksiciymiş- kaza yapıyor. taksisindeki ve karşı taraftaki kimsenin burnu kanamıyor ama o ölüyor.

ben bu kadar bariz bir ilahi adalet örneğini çok küçük yaşta yaşadığım için inanmamazlık edemem. ne yaşarsam yaşayayım hep "bir zamanı vardır" diye düşünürüm.

bu da benim özel hayatımdan örneğim olsun. geçtiğimiz ağustos ayıydı galiba burada konu açmıştım.
"erkek arkadaşım beni terk etti neden terk etti" diye. sonrasında beni arkadaşım için terk ettiği ortaya çıkmıştı. o kızla öpüşürken görmüşlerdi ben hala aptal aptal bekler, kendimi suçlarken. büyük travma idi.

hem arkadaşlarımdan olmuş oldum hem de erkek arkadaştan hem de güvenim sarsıldı insanlara.

sonra hafif bir sarsılma dönemi yaşadım yalan değil. onlar mutluydu ama.

bir isyan eder gibi oluyorsun ama kuyruğu dik tutman da gerekiyor.

birkaç ay sonra şükürler olsun ki hayatıma sevgilim girdi, onunla olduğum için her an her dakika şükrettiğim adam.

sonra onların ikisi de farklı meslektelerdi, ikisi de kovuldu ne hikmetse. hangisi önce hangisi sonra bilmiyorum ama. çok detay öğrenemedim, meraklı gibi durmak istemedim. "evleneceğiz, aşığız" diye geziyorlardı, aileler vs iç içe. sonra da ayrıldılar. birbirlerini rezil eden paylaşımlar yapmaya başladılar, gene böyle aldatmalı falan paylaşımlar, birinden biri aldattı galiba:P ipliklerini pazara çıkardılar kısacası.

ben de öyle izledim. eğer yeterince inançlı ve dirençli iseniz zamanı geliyor, hd kalitesinde izliyorsunuz ahınızın çıkmasını.

Ne yaşarsam yaşayayım hiçbir zaman ah etmedim sadece insanları Allah'a havale ettim.uzun zaman geçmeden de o kişilerin aynı şeyleri yaşadığını gördüm.ilahi adalet var.(kimsenin kötü birsey yaşamasını istemem,yine üzülürüm.)sadece hatalarını fark etsinler yaptıkları kötülükleri hatırlasınlar istiyorum.

Haklı insan ah ederse tutar.

Ben daha önceki ilişkimde aldatıldım. Ah edecek kadar sevmiyordum belki de ama gururumu çok kırdı. O zamanlar kiloluydum lisede. Kilolarımla dalga geçti "kendi tipine bak, kıza bak" dedi. İçimden ah ettim. Gerçekten Allah'ından bulmuş durumda her işi tepetaklak duyuyorum umrumda değil ama ortak arkadaşımız var liseden beri sosyal medyasını takip ediyorlar birbirlerinin, bana da öyle muhabbet olsun diye anlatıyor. Şu an ben zayıflamayı başardım o kilo almış mesela en komik örnek bu olsun. Kilolarla dalga geçmenin sonu işte.

Bir arkadaşım da yine aynı şekilde erkek arkadaşı tarafından gururu kırıldı. Çocuğu yatakta başka kızla bastı en son, seneler önce. Ahını yanımda etti Allah'ından bulsun diye şimdi çocuğun tüm arkadaşları evli ya da başları bağlı ama çocuk aralarındaki tek sap. Ne ah ettin diyorum arkadaşıma da. Çocuk bunalıma girmiş yalnızlıktan. :KK53:

Ben her ah in ciktigini sanmiyorum. Bazisi da ahirete kaliyor, dunyada ne zulumler var ne zalimler var, hicbirinin ahi cikmiyor ama Allah in adaletine guvenim sonsuz, ahirette yuzlesecegiz.

Nişanlımla o zaman sevgililik dönemimizdi, istemediğim bir yere istemediğim bir arkadaşı ile benden ayrılma pahasına tatile gitti yazın.
Sonuç; 1 hafta boyunca yağmur yağdı yaz günü. Denize ayağını sokamadı ve geri döndü. Döndüğünde de ciddi ciddi pişman olmuştu ahımı aldı çünkü. Oh olsun iyi oldu ona. :KK49:

Bir kere de sokakta tartışıyorduk tam parmağını böyle bana karşı sallıyordu ki eline kuş pisledi lööööp diye. :dondurma: Bu ah tam olmadı ama çocuk benden ciddi ciddi korkuyor artık. :KK53:

Ben genelde sıkıntımı sinirimi insanlara kızarak değil içime atarak çözerim. Sonucunda mutlaka kazanan siz oluyorsunuz, içinizden dua ederseniz o insan gerçekten ya pişman oluyor ya dersini alıyor.

Zamaninda ilk sevgilimden ayrilmistim.. uzerime atilmis olan iftiralara inanmisti.. ve ogrendimki benim tanimis oldugum bir kizla sevgili olmus.. ah ettim tuttu.. kiz ona bin beterini yapti..

ve yine zamaninda ablamla cok kotu tartisiyordum, ve bir gun bana Insallah sende bosanirsin dedi.. ve gercektende bosandim..

Eski es ve ailesi hayatimin en guzel donemlerini maf etti, bana yapmadiklarinibirakmadilar.. tehdit, siddet, santaj hepsi mevcuttu.. bosanma davamdaki haklarimi kazandim ama iki sene gecti haklarimi alamadim.. avukatim kayip.. ilahi adalet var ama insanlarda adalet yok..

Simdi ikinci yuvami kurmak istiyorum sevgilimle, ve mutlu olmak istiyorum artik.. herkes mutlu olsun Insallah..

İlk eşimle evliyken ve hamileyken aldatildigimi öğrendim. O gün Bebeğimi kaybettim aşırı kanamayla birlikte. Birkaç gün öncesinde bebek odası yapmıştım o minik kıyafetler, perdeler, yataklar tonla oyuncak vs vs. O günden tek hatırladığım o odanın köşesinde yerde oturdum kaldım refleks yok ağlamak yok.
Bebeğimi kaybettim, boşanma davası açtım. Ben ah etmesem de ilahi adalet var ya eski eşimin aldattığı kadın onu dolandırıp kaçmış.

Umarım ölmeden süründüklerini görürüm dediğim birkaç insan var çok canımı yaktılar inşallah onlarında canı yanar ve ben görürüm ne hissederim oan bilmiyorum ama bunu istiyorum

Henüz tutmuş bir ahım yok ;) daha içten ah etmeliyim ;)

Kime ne yaptım bilemiyorum ki, reenkarnasyon olsa, önceki hayatımda koca bir ülkeyi batırmış olmam gerekir galiba hayatımın akışına bakılırsa! :deli:
Ben ah etsem de sonra takip edemiyorum maalesef. Birinden nefret edince çok güzel bir şekilde vazgeçiyorum, ayıptır söylemesi vazgeçişler kraliçesiyimdir. Sonrası kopuyor bende, ne halt ettiğini göremiyorum. Aklımdan çıkıyor tamamen. O yüzden tuttu tutmadı diyemem. :KK53:

Babam trafik kazası geçirmişti çarpan kişiye araçta annesi babası kimse görmedi kaç demiş 20 dk ileride sağlık merkezi olduğu halde Ada'm 20 gün kaçtı. Hukukun adaletinden o Zaman'lar çocuktum ama nasıl yırttıysa yırttı avukatımızı satın almışlar davayı düşürdü avukat. Kişinin babası da motor altında can vermiş. Annesi de yatalak hastaymış. Ada'm ne durumda bilmiyorum ama yetmez İlahi adaleti bekliyoruz. İki yetim bıraktığı için..

17 yaşımdayken Bursalı bir gencin duygularıyla oynamıştım :(

Hüseyiiin beni duyuyor musun Hüseyiiiiin Hakkını bana helal et Hüseyiiiiiin.

Ayrılacağını söyleseydin yemek paramı kontore harcamasaydım demişti :olamaz:

Affet beni Hüseyiiiiin

17 yaşımdayken Bursalı bir gencin duygularıyla oynamıştım :KK43:

Hüseyiiin beni duyuyor musun Hüseyiiiiin Hakkını bana helal et Hüseyiiiiiin.

Ayrılacağını söyleseydin yemek paramı kontore harcamasaydım demişti :olamaz:

Affet beni Hüseyiiiiin

kıyamam...sizinki çok tatlı. yarum...demekki nasıl sevdi sizi. inşallah karşısına onuda çok seven çıkmıştır.

ama bende çok yapdım. allahım kaç gencin duygularıyla oynadım...
bendende çıkacak.

Back
X