- 23 Kasım 2022
- 11.874
- 53.004
- 528
- Konu Sahibi elifnurbeyza
-
Eski eşinin kuzeninin hanımıymış nasıl anlamazsın 126394374 kere anlattı.Bunu başka biri olarak anlatmıştın geçen, adamın akrabası mıydı? Ne diye listende tutuyordungirişte kv, gelişmede kuzen eşi, sonuçta görümce var
O kadar çok karakter var ki hepsi birbirine giriyor kafamda.Eski eşinin kuzeninin hanımıymış nasıl anlamazsın 126394374 kere anlattı.
Onların o perişan hallerini görürsem rahatlicam sanki.
Yazık adama ya 250 bin harcamış emekli maaşıylaNuran tek şansın baban bence. O olmasa seni çiğ çiğ yemişlerdi. Bana karşı kontrolü artırdı diyorsun adam sana sahip çıkmasa şu an daha beter durumdaydın büyük ihtimal.
Onları arkanda bırakmadan mutlu olamazsın. Onlar da senin mutsuzluğunla mutlu olurlar bir güzel.
Adam kızı mutlu olsun diye basiretsiz bir damadı bile kabullendi. Daha ne yapsın bu adam. Nuran kaynanaya görümceye tesekkür edeceği yerde kızıyor. Kendilerinden kurtardılar resmen.Yazık adama ya 250 bin harcamış emekli maaşıylanurankanın babasını bile yakinen tanımamız ilginç ama konu bu değil
Tamamen bosandiktan bi sure sonra babadan nefret edilmeye baslancak sen bozdun diye adamla kavga edecek gibi duruyo ki bu en kotusu. Cok net karsi taraf nur hanimi asiri yonlendiriyorNuran tek şansın baban bence. O olmasa seni çiğ çiğ yemişlerdi. Bana karşı kontrolü artırdı diyorsun adam sana sahip çıkmasa şu an daha beter durumdaydın büyük ihtimal.
Onları arkanda bırakmadan mutlu olamazsın. Onlar da senin mutsuzluğunla mutlu olurlar bir güzel.
Ben acıyorum adama. Tek başına mücadele ediyor resmen kızı için. Ne babalar var ne halin varsa gör der çıkar kenara kızını dövmüşler mi sövmüşler mi umrunda olmaz.Tamamen bosandiktan bi sure sonra babadan nefret edilmeye baslancak sen bozdun diye adamla kavga edecek gibi duruyo ki bu en kotusu. Cok net karsi taraf nur hanimi asiri yonlendiriyor
Hocaaam nuriş agliyo tuvalete gidebilir miyiiiz??Yalniz, burasi kocaman bi kiz yurdu gibi. Her telden calan var
Bunu başka biri olarak anlatmıştın geçen, adamın akrabası mıydı? Ne diye listende tutuyordungirişte kv, gelişmede kuzen eşi, sonuçta görümce var
Yani 'adamla birlikte hayatına giren biri' demek istedim. Ben olsam çoktan çıkarmıştım listeden.Adamın akrabası değil. Adamın kuzeninin nişanlısı, şu an eşi olan kızdan bahsediyor.
Sıkıldım vallahiAh etmek iyi birşey değil.Bu yaşıma kadar annem babam günah olduğunu vs. öğretti. Burada açtığım konuları biliyorsunuz.İcim sogumuyor.Kv kişisine yuvamı sen yıktın diye bağırdım.Esyalarimi almaya gittigim gün baban yıktı.Gibi karşılık verdi.Babam tek evladı olduğum için özellikle annemin vefatından sonra bana karşı otokontrolunu daha fazla artırdı.
Babam birkez karıştı.Sonra bunlar bas bas söylenmeye başladı.İsi hakaret boyutuna götürdü.Olmus anneme sizin yüzünüzden oldu demeler.Dolandiricilik ile suçlama.Halbuki hepi topu 100 bin düğüne zor harcadılar.200 250 bin lira masrafı biz yaptık.Nisanlilik döneminde Ankara'ya birkez geldiler.Bir de bayramda ex.3 4 defa ben gittim.Bunlar ne masrafı yapmış olabilir.Esya almaya para yok.Evlerine eşya alıyorlar.Dugun yaklaşmış gelinlik vs.Para yok 2 sene evlendirmicem dedigi kızına çeyiz tamamlıyor.
Kuzeninin eşi bile afedersiniz.Herseye karıştı.En son hikayende beni paylaşma lütfen yazdı.Alayci tavırla.Hayir samimi olduğum insanlari paylaşıyorum dedim.Bozulmus.Silmis çok umrumdaydi.Surekli bu kızla yarış haline sokmaya calistilar.
Ben bana yaptıklarından ötürü asla görümce kişisinin mutlu olmasini istemiyorum.Gelin arabası istedim diye gösteriş seviyorsun diye suçladılar.Nisani olmadan çocuğa çeyizini aldiriyor.Bas bas bağırıyorlardi.Bizde herşey ortak diye.Cocuga bilezik 2 adet yüzük aldırmış.Nisan olmadan.Ben bana ne yasattilarsa bu kızında yasamasini istiyorum.Mutlu olmasıni istemiyorum.Ben nasıl agladiysam anneli kızlı beter olsunlar sürekli ağlayıp sizlasinlar istiyorum.Kizin ne suçu var demeyin.Biz iyi anlasirken el birliğiyle hepsi de ex le aramı açmak için sürekli gıybet yaptılar.Hepsinden nefret ediyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?