Ah Ediyorum.

Bunu başka biri olarak anlatmıştın geçen, adamın akrabası mıydı? Ne diye listende tutuyordun girişte kv, gelişmede kuzen eşi, sonuçta görümce var
Eski eşinin kuzeninin hanımıymış nasıl anlamazsın 126394374 kere anlattı.

İnsan kendine engel olamıyor evet bilirim. Ben de kayınvalideme çok ah ettim ve tuttu da kendi yuvasından oldu. Beni evimden gönderme derdiyle yanıp tutuşurken yıllar sonra kendisi evinden çıkmamak için benden yardım istettirdi Allah.
Ama şunu anladım ki, ah etmek kalbimizi kirletiyor. Bırak, kalbini kirletme. Her hesabı yaradana bırak.

Yazık adama ya 250 bin harcamış emekli maaşıyla nurankanın babasını bile yakinen tanımamız ilginç ama konu bu değil

Yazık adama ya 250 bin harcamış emekli maaşıyla nurankanın babasını bile yakinen tanımamız ilginç ama konu bu değil
Adam kızı mutlu olsun diye basiretsiz bir damadı bile kabullendi. Daha ne yapsın bu adam. Nuran kaynanaya görümceye tesekkür edeceği yerde kızıyor. Kendilerinden kurtardılar resmen.

Tamamen bosandiktan bi sure sonra babadan nefret edilmeye baslancak sen bozdun diye adamla kavga edecek gibi duruyo ki bu en kotusu. Cok net karsi taraf nur hanimi asiri yonlendiriyor

Tamamen bosandiktan bi sure sonra babadan nefret edilmeye baslancak sen bozdun diye adamla kavga edecek gibi duruyo ki bu en kotusu. Cok net karsi taraf nur hanimi asiri yonlendiriyor
Ben acıyorum adama. Tek başına mücadele ediyor resmen kızı için. Ne babalar var ne halin varsa gör der çıkar kenara kızını dövmüşler mi sövmüşler mi umrunda olmaz.

Ben konu yeni sanıyordum ama senesi dolmuş neredeyse insan hiçmi ilerlemez duyguları hiçmi değişmez.Bak Nuran bir tanıdığımız bir çocukla tanıştı sözlendi sözü bozuldu geri barıştı nikahtan iki kere döndü geri barıştı 9 sene sürdü bu olaylar en son herşeyi kız tarafı yüklendi masraf olarak kuru bir nikahı gönülsüz yaptılar kızın psikolojisi bozuldu bu süreçte tabi.
3 aylık evliyken boşanmaya çıktı geri döndü.hamile kaldı kv kayınbaba yanlarına taşındı kızın tuttuğu eve geldiler.Şimdi doğum yaptı doğuma giderken çocuk taksi parasının yarısını istemiş doğum olup eve geldiği gün kocası ve kv kızla kavga etmiş kız bebeği camdan atıcam demiş bebeği senden alıp boşanıcam diyormuş kocası.kız doğum yaptığı gün tek başına evli kızkardeşinin yanına gelmiş….
Olmayanda da vardır bir hayır.

Geçmişi geçmişte bırak herkes çamurun da boğulsun. Allah herkesin gönlüne göre versin de en güzel söz. Kalbi sakatsa bulur sakatı.

Kocan koca olsaydı dünya düşmanın olsa gene kimse birşey yapamazdı
Kocan koca değilmiş
Onun için kaynanaymış görümceymiş kuzenmiş geç
Ve kurtulduğuna şükret

Sıkıldım vallahi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…