• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ah erkekler, ah ki ne ah.

19bUsrA05

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
9 Mart 2013
134
0
26
Diğer
Ya kizlar, arkadas kalalim diyen eski sevgililer vardirda, kardesimsin diyen eski sevgili daha önce nerde görüldü. Sinirden güldüm resmen ya :D

Bkz; Dengesiz erkek :51:

ayrıldıktan sonra arkadaşlık olmaz , ilerde hayatında olacak insanlara ayıp .

düşünsene senin şiimdiki erkek arkadaşının eski sevgilisi ile görüşüyor konuşuyor .

Eyvallah hacı de geç git ya :1::1:

Hepiniz ne deseniz haklisiniz kizlar. Bak mesela simdiki sevgilisi istemiyor benimle görüsmesini benim de umrumda degil zaten ;D ama onunla ayrildiginda benimle iletisime gecmeye calisiyor sonra barisiyorlar tekrar beni hayatindan kovuyor :D acaba yine mi ayrildi ve benimle iletisime gecti sonra tekrar baristilar bence ve lafi cevirdi kardesimsin dedi ::D bilmiyorum

Hepiniz ne deseniz haklisiniz kizlar. Bak mesela simdiki sevgilisi istemiyor benimle görüsmesini benim de umrumda degil zaten ;D ama onunla ayrildiginda benimle iletisime gecmeye calisiyor sonra barisiyorlar tekrar beni hayatindan kovuyor :D acaba yine mi ayrildi ve benimle iletisime gecti sonra tekrar baristilar bence ve lafi cevirdi kardesimsin dedi ::D bilmiyorum

akıllım erkekler hayatlarında mutlaka birini isterler boş kalmayı sevmezler.iyiyken sevgilim der başkasını bulunca sana defol git der ondan ayrılınca sana dönüp kardeşim ayaklarına yatar..senin nabzını ölçüyor..önce kardeşim der sonrası allah kerim...bir o,bir sen,bir o,bir sen.böylesine allahın selamını bile verme birde çirkin laf konuşarak seni kovuyor..ben olsam ölse ölüsüne bile gitmem be..teee erkek dolu dünya onlar için kadın çoksa..

akıllım erkekler hayatlarında mutlaka birini isterler boş kalmayı sevmezler.iyiyken sevgilim der başkasını bulunca sana defol git der ondan ayrılınca sana dönüp kardeşim ayaklarına yatar..senin nabzını ölçüyor..önce kardeşim der sonrası allah kerim...bir o,bir sen,bir o,bir sen.böylesine allahın selamını bile verme birde çirkin laf konuşarak seni kovuyor..ben olsam ölse ölüsüne bile gitmem be..teee erkek dolu dünya onlar için kadın çoksa..

amaci ney bilmiyorum :d yakinda nisanlancam felan falan diyor yine 3 sene once ki gibi..sende kardesimsin diyor.. umrumda degil ne hali varsa gorsun..kafaya bile takmicam ;)

senın demen gereken şu ki; sen benım ne kardeşim ne arkadasım ne dostum ne sevgılımsın gule guleeeeeee

Kuyruk acısı vardır hedefi tutturamamıştır beyin de hücreler eksik zaten genelde bunlarda olanları da yakmış gitmiş...

yuh ya. Kardeş mi dedi. Allah onun gibileri bildiği gibi yapsın. Bu adama da erkek demeye bin şahit ister. Iyi kıvırıyo.

Back
X